Auto huren Nijmegen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 60 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Nijmegen - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 60 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 01:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 aug. 2020 01:01 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 sep. 2020 12:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 sep. 2020 12:00 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 12:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 23 sep. 2020 12:32 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 23 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 sep. 2020 12:16 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 sep. 2020 12:16 uur.

Beoordeling autoverhuur in Nijmegen

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Nijmegen:

5 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Mocht ik weer een auto huren dan doe ik dat weer met happycar
Huurauto beoordeling van Tom P.- 17 jul. 2015 05:48
(4 tot 5 )
Gelukkig hadden we goed toen we een Cabrio hebben geboekt bij happycar om rond te rijden in het mooie zomer weer.
Huurauto beoordeling van Jari L.- 17 jul. 2015 17:01
(5 tot 5 )
Met de vereniging een aantal busjes hier gehuurd voor de verhuizing, is prima verlopen geen problemen en vooral ook niet te duur, happycar kan ik aanbevelen
Huurauto beoordeling van Thei P.- 18 jul. 2015 23:05
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Nijmegen

Auto huren in Nijmegen

Nijmegen is de grootste stad van Gelderland en Oost-Nederland en wordt door velen beschouwd als de oudste stad van Nederland. Hierdoor is er dankzij goedkope autoverhuur in Nijmegen veel te bezichtigen op het gebied van cultuur en historie. Helaas is een groot deel van het centrum tijdens de bombardementen in de Tweede Wereldoorlog vernietigd. De stad ligt aan de Waal tussen heuvels en bossen, vlak bij de grens met Duitsland.

Door autohuur in Nijmegen kunt u veel meer van deze prachtige stad zien. Zo kunt u in het centrum zowel historische monumenten als moderne architectuur bewonderen. Naast prachtige gebouwen zoals de Sint Stevenskerk bezoekt u het Valkhofpark en Kronenburgerpark en de oude winkelstraat de Lange Hezelstraat. De stad heeft meerdere musea en er is van alles te doen voor gezinnen met kinderen. Kortom: om alles in de stad te zien, haalt u eerst uw huurauto op bij het autoverhuurbedrijf Nijmegen.

Bezienswaardigheden in Nijmegen

Gaat u een auto huren in Nederland, Nijmegen, dan mag u de Sint Stevenskerk ofwel Grote Kerk niet missen. Van deze oudste kerk van Nederland kunt u de toren beklimmen, waarvandaan u een weids uitzicht heeft over de stad. 

Twee mooie musea om aan te doen met uw huurauto in Nijmegen zijn het Afrika Museum en het Museum het Valkhof. In het Afrika Museum leert u alles over het land, van de geschiedenis van de slavenarbeid tot realistisch nagebouwde huisjes. Ook volgt u er een activiteitenprogramma en bezoekt u het museumpark. Bezoek daarnaast met uw huur auto Nijmegen het Museum het Valkhof en ontdek archeologie zoals Romeinse overblijfselen en indrukwekkende kunst. Hier zijn ieder seizoen wisselende tentoonstellingen te bezichtigen.

*** Net als een auto huren op Schiphol bij een bezoek aan Amsterdam, heeft ook Nijmegen een nabijgelegen luchthaven. Vanuit Airport Weeze in Duitsland kunt u eenvoudig een autohuren in Nijmegen. In de stad zelf vindt u vier parkeergarages en zeven openlucht parkeerplaatsen. Ook aan de straat kunt u parkeren, let wel dat u dan alleen met uw chipknip kunt betalen. ***

Wat is er te doen met kinderen in Nijmegen?

In Speeltuin de Leemkuil aan de Luciaweg kunnen jullie bij mooi weer terecht voor een dagje uit met het hele gezin. Deze speeltuin met 80 speeltoestellen is de grootste die u vanuit uw rent a car in Nijmegen bezoekt. De speeltuin beslaat drie-en-een-halve hectare bos en heeft diverse themagebieden. In de zomer mogen de kinderen hun zwembroek meenemen en kunnen ze op de waterspeelplaats lekker spetteren.

Bezoek een van de stadsparken, waar jullie ontsnappen aan de drukte van de stad. In het Valkhofpark bevinden zich de resten van de Valkhofburcht en de Valkhofbunker. Hier kunnen jullie meer leren over de geschiedenis van deze enige overgebleven mitrailleurs bunker uit de Tweede Wereldoorlog. In het Kronenburgerpark ligt de Kronenburgertoren met een deel van de Middeleeuwse muren. In het park bezoekt u een hertenkamp en een volière met grote vijver.

Andere uitjes met kinderen wanneer u goedkoop een auto huren Nijmegen gaat:

Gezellig een dagje winkelen in Nijmegen

Niet alleen een auto huren in Dordrecht staat garant voor gezellig winkelen: ook Nijmegen leent zich hier bij uitstek voor. De stad heeft een grote diversiteit aan winkels verdeeld over de Nijmeegse winkelstraten. In het centrum zelf bevinden zich diverse winkels en terrasjes om op neer te strijken. Naast een auto huren in Rotterdam is auto verhuur in Nijmegen dan ook erg populair voor een dagje shoppen in Nederland.

Het centrum van Nijmegen bevat meer dan 400 winkels om aan te doen met uw auto van car rental Nijmegen. Deze vindt u onder andere in de Lange Hezelstraat: de oudste winkelstraat van Nederland en zeker een bezoek waard. Ook op de Grote Markt waar u de mooiste foto’s maakt en in de Burchtstraat zijn veel winkels te vinden. De Marikenstraat wordt ook wel de koopgoot van Nijmegen genoemd en bij slecht weer bezoekt u de overdekte Molenpoort Passage.

Hoe boekt u een huurauto in Nijmegen?

Bij HAPPYCAR kunt u niet alleen een auto huren in Den Haag. U vindt via ons het goedkoopste autoverhuur in Nijmegen en andere steden in binnen- en buitenland. Door de ruim 1.000 aanbieders van huurauto’s te vergelijken bespaart u tot wel 60 % op uw boeking.

Bekijk direct ons aanbod huurauto’s in Nijmegen en boek vandaag nog een auto om deze prachtige oude stad te ontdekken.