Auto huren Zakynthos

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Zakynthos - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 okt. 2020 02:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 okt. 2020 02:05 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 okt. 2020 02:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 okt. 2020 02:05 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 okt. 2020 01:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 okt. 2020 01:46 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2020 01:10 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 okt. 2020 01:10 uur.

Beoordeling autoverhuur in Zakynthos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zakynthos:

4.5 tot 5 (784 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Nooit gedacht zo goedkoop een auto te kunnen huren maar via HappyCar is het ons toch gelukt
Huurauto beoordeling van Michiel B.- 17 jul. 2015 10:39
(4.1 tot 5 )
De kinderstoeltjes die we aangevraagd hadden waren ook daadwerkelijk op locatie.
Huurauto beoordeling van Hadom R.- 17 jul. 2015 06:12
(4 tot 5 )
HappyCar, voor mij de website die zowel aan service als aan uw portomonaie denkt
Huurauto beoordeling van Kristel H.- 17 jul. 2015 19:52
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Zakynthos

Auto huren op Zakynthos

Zakynthos met zijn gelijknamige hoofdstad is één van de Ionische eilanden in Griekenland. De eilandengroep in de Ionische Zee kent overvloedige regenval tijdens de wintermaanden en de eilanden zijn groen met rijke vegetatie. De 40.000 inwoners van Zakynthos wonen voor een groot deel in de hoofdstad van het eiland. Naast autoverhuur Zakynthos kunt u ook een auto huren op Korfu op de Ionische eilanden.

Ondanks de aardbeving in 1953, waarbij een groot deel van de hoofdstad werd verwoest, is Zakynthos een prachtig eiland. U bezoekt vanuit het autoverhuurbedrijf op Zakynthos onder andere het oude centrum en de kerk Agios Dionysos. Het eiland heeft diverse musea die de moeite van een bezoek zeker waard zijn. Ook leent het eiland zich uitstekend voor ontspannen dagen aan het strand, door de meest zuidelijke ligging in de eilandengroep. 

Bezienswaardigheden in Zakynthos-stad

Gaat u goedkoop auto huren in Zakynthos, dan mag u de hoofdstad van het eiland uiteraard niet overslaan. Op het Solomosplein met een beeld van de dichter Solomos is de bibliotheek en het museum met Post-Byzantijnse kunst gevestigd. Op het San Marco plein met terrasjes en restaurants bezoekt u het museum van Solomos en Kalvos met historische voorwerpen.

Rijdt met uw auto van auto verhuur op Zakynthos naar de belangrijkste winkelstraat van het eiland: Alexander Roma. In deze straat in de hoofdstad vindt u naast de meest moderne kledingwinkels ook juweliers, delicatessenzaken en schoenenwinkels. Vervolgens kunt u ontspannen op een van de terrasjes aan de promenade aan zee. Hier ligt ook de Agios Dionysos kerk waar op zondag de gelijknamige heilige geëerd wordt. 

*** Goedkope autoverhuur op Zakynthos is de beste manier om het eiland te verkennen. Hier en daar kunt u wel een schaapsherder met zijn kudde tegenkomen en kunnen ook de geasfalteerde wegen gaten bevatten. Vergeet uw wegenkaart niet mee te nemen: de bewegwijzering tijdens auto huren in Zakynthos is niet altijd volledig. ***

Wat is er nog meer te zien op Zakhyntos?

Hoewel een auto huren op Kreta nog steeds populairder is, is Zakynthos een prachtig eiland om te ontdekken. Zo heeft het eiland blauwe grotten bij Agios Nikolaos aan de rotsachtige kustlijn. Deze kunt u bezoeken tijdens een excursie, maar er ook zelf naartoe varen met een huurboot. Door de weerspiegeling van het water leuren de bijna witte rotsen blauw waardoor de grot een blauwe gloed heeft. Ook bij Maratonisi Island vindt u grotten om te bezoeken met uw huur auto op Zakynthos.

Iets anders wat u niet wilt missen zijn de Caretta-Caretta schildpadden die aan de zuidkant van het eiland eieren leggen. Deze schildpadden zijn een bedreigde diersoort, dus we raden u af om per schildpaddentour op zoek naar schildpadden te gaan. De schildpaddenstranden en het Turtle Rescue Centre zijn daarentegen wel een bezoek waard. Hier leert u tijdens autohuur op Zakynthos alles over het broedproces van de Caretta-Caretta schildpad.

Andere mooie plekken om te bezoeken tijdens autohuren op Zakynthos:

Grieks eten en drinken op Zakynthos

Gaat u een auto lenen op Zakynthos, dan ziet u overal waar u komt olijfbomen. Er staan zo’n 2 miljoen olijfbomen over het eiland verspreid. Het Aristeon Olive Press Museum in Lithàkia laat u zien hoe er van die olijven olijfolie wordt gemaakt. U kunt bovendien de olijfolie proeven: er zijn diverse varianten zoals olijfolie met sinaasappel, citroen of knoflook. 

Met uw huurauto op Zakynthos bezoekt u daarnaast een van de vele taverna’s op het eiland. In deze Griekse restaurants serveren ze verrukkelijke mezze’s, hoofdgerechten als souvlaki en moussaka en heerlijke vis recht uit de zee. Daarbij wordt heerlijke Griekse wijn geserveerd en uiteraard wordt alles bereid met de olijfolie van het eiland zelf. Ook wanneer u liever iets uit de internationale keuken eet, kunt u op Zakyntos in de meeste restaurants terecht.

Hoe boekt u een huurauto in Zakyntos?

Op HAPPYCAR vinden we graag de goedkoopste autoverhuur in Zakynthos voor u. En uiteraard kunt u ook bij ons terecht als u de voordeligste auto huren op Rhodos wilt. Wij vergelijken ruim 1.000 aanbieders wereldwijd met elkaar en zorgen ervoor dat u tegen de goedkoopste prijs uw auto huurt. Zo bespaart u tot wel 60 % op uw boeking.

Welke papieren heb ik nodig om mijn huurauto op te halen bij de rent a car in Zakynthos? Naast de voucher voor de huurauto heeft u een internationaal rijbewijs, identiteitskaart, paspoort en creditcard voor de borg nodig.

Wanneer boek ik het beste een auto in auto huren in Griekenland? Wanneer u op tijd boekt profiteert u van hoge vroegboekkortingen. Op het laatste moment toch nog een auto nodig? Dan profiteert u alsnog van de voordeligste last-minute prijzen.

Met een auto verkent u het eiland Zakynthos nóg gemakkelijker! Bekijk direct ons gevarieerde aanbod en boek de auto die bij u past voor een comfortabele vakantie.