Auto huren Melbourne

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Melbourne - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 jul. 2020 09:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 jul. 2020 09:08 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 jul. 2020 09:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 jul. 2020 09:08 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 jul. 2020 09:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 jul. 2020 09:08 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 jul. 2020 09:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 jul. 2020 09:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Melbourne

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Melbourne:

4.4 tot 5 (783 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Wij zijn voor HAPPYCAR gegaan en dit was geen slechte keuze
Huurauto beoordeling van Sofia C.- 17 jul. 2015 07:32
(4.7 tot 5 )
Happy car heeft ons een prima aanbod geleverd waarop wij hebben besloten via hen te huren en het heeft zeer goed uitgepakt.
Huurauto beoordeling van Harry K.- 17 jul. 2015 05:26
(4.6 tot 5 )
Autogehuurd voor 3 weken super goed bevallen, HAPPYCAR is super goed
Huurauto beoordeling van Jamal U.- 18 jul. 2015 03:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Melbourne

Melbourne ligt aan de zuidoostkust van Australië en is met 4 miljoen inwoners de op één na grootste stad van het land. U kunt de stad gemakkelijk bereiken met het vliegtuig. Indien u uw huurauto vooraf via HAPPYCAR.nl gereserveerd heeft, bespaart u uzelf veel tijd en moeite. Vanaf de luchthaven kunt u dan eenvoudig uw auto ophalen en snel de stad gaan verkennen.

In Melbourne heeft u het gevoel alsof u in Europa bent omdat de Victoriaanse gebouwen, groene parken, straten en trams Europees aandoen. Melbourne staat bekend als de ‘garden city’ vanwege de vele parken die de stad rijk is. Verder is Melbourne bekend om de grote prijs van Australië en de Australian Open. Naast deze prestigeuze sportevenementen kent Melbourne ook een aantal prachtige stranden. In Melbourne is voor ieder wat wils en de makkelijkste manier om Melbourne te ontdekken, is met een huurauto.

Bezienswaardigheden Melbourne
Het culturele hart van Melbourne is de Federation Square. Dit bruisende plein werd aangelegd in 2002, ter ere van het 100-jarig bestaan van de federatie van Australische staten. Aan de Federation Square vindt u theaters, restaurants, musea en gezellige bars. Het meest opvallende gebouw aan het plein is de Alfred Deak Building. Het is de ideale plek om een rondreis door de stad te beginnen. De Shrine of Remembrance is één van de bekendste bezienswaardigheden van Melbourne. Het monument werd gebouwd tussen 1928 en 1934 als eerbetoon aan de mannen en vrouwen die in de Eerste Wereldoorlog hebben meegevochten.

Melbourne kent een aantal prachtige musea. Het oudste en tevens grootste museum van de stad is het National Gallery of Victoria museum. Dit museum werd in 1961 opgericht. In het museum vindt u onder andere werken van Rubens, Battista, Rembrandt en Bernini. Twee andere musea vindt u in de Carlton Gardens. De Carlton Gardens zijn 26 hectare grote tuinen in het central Business District van Melbourne. De tuinen vormen een prachtig Victoriaans landschap en omsluiten het Melbourne Museum en de Royal Exhibition Building. Het Melbourne Museum is een groot natuurhistorisch museum met als hoogtepunt de Forrest Gallery, een levende interpretatie van de oerwouden in Victoria met meer dan 80.000 planten. Verder vindt u in de Carlton Gardens het prachtige gebouw de Royal Exhibition Building. Dit gebouw werd gebouwd in 1880 naar een ontwerp van Joseph Reed. Kenmerkend voor het gebouw zijn de verschillende gebruikte bouwstijlen zoals het Romaans, Renaissance en Italiaanse stijlen.

Naast de vele musea kent Melbourne ook twee prachtige kathedralen. De ene kathedraal is de Saint Paul’s Cathedral en is de zetel van de Anglicaanse Aartsbisschop van Melbourne. De kathedraal werd gebouwd tussen 1980 en 1985. De bouwstijl is gotisch met een overgang naar de Renaissance stijl. De andere kathedraal is de St. Patrick’s Cathedral en is de zetel van de rooms-katholieke aartsbisschop van Melbourne. In Melbourne vindt u ook een aantal prachtige theaters. De meest bekende theaters zijn Het Princess Theatre, die omstreeks 1886 werd geopend en het Regent theatre, dat in 1996 helemaal is gerenoveerd.

Voor een spectaculair uitzicht over de stad moet u naar de Eureka tower. Op de tachtigste verdieping bevind zich het Eureka Skydeck waarvandaan u een geweldig uitzicht heeft over de stad. Op 258 meter hoogte vindt u een buitenterras met een glazen kubus waarbij u onder uw voeten door kunt kijken.

Een reis naar Albury is absoluut de moeite waard. Of gebruikt u de gelegenheid en maak een roadtrip naar Adeleide.

Met een huurauto in Melbourne
Met een huurauto in Melbourne rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Melbourne kent naast de hierboven genoemde bezienswaardigheden ook een aantal prachtige stranden waar u uitstekend tot rust kunt komen na een dagje cultuur snuiven. U kunt er ook voor kiezen om de Great Ocean Road te nemen ten westen van Melbourne. Deze weg brengt u langs de mooiste stranden en kliffen met als hoogtepunt de Twelve Apostles. Een huurauto in Melbourne geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt!