Auto huren Rimini

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Rimini - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2020 08:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2020 08:36 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2020 08:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 sep. 2020 08:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Rimini

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Rimini:

4.9 tot 5 (783 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Wij hebben happycar bij toeval ontdekt maar toen we eenmaal een auto gehuurd hadden waren we verkocht, dit wordt onze nieuwe favoriet om auto’s te huren.
Huurauto beoordeling van Adrian k.- 17 jul. 2015 13:53
(4.6 tot 5 )
Gelukkig hadden we goed toen we een Cabrio hebben geboekt bij happycar om rond te rijden in het mooie zomer weer.
Huurauto beoordeling van Jari L.- 18 jul. 2015 07:33
(4 tot 5 )
Topvakantie gehad, volgende keer zeker weer happycar
Huurauto beoordeling van Nadia B.- 18 jul. 2015 06:21
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Rimini

Rimini is een stad met zo’n 146.500 inwoners in de regio Emilia-Romagna, Italië. Rimini is de hoofdstad van de provincie Rimini en is gelegen aan de Adriatische Zee. De stad ligt tussen de rivieren Marecchia en Ausa, die vervolgens uitlopen in de Adriatische zee. Het is een van de bekendste badplaatsen in Europa, dankzij haar 15 km lange zandstrand, meer dan 1.000 hotels, duizenden bars, restaurants en discotheken. Rimini is veel meer dan een badplaats op zich. Rimini werd door de Romeinen in het jaar 268 v.Chr. gesticht en was in de Romeinse tijd een belangrijke communicatieverbinding tussen het noorden en het zuiden. Tijdens het Romeinse tijdperk zijn er in Rimini verschillende Romeinse monumenten gebouwd die u vandaag de dag nog steeds kunt bezichtigen.

Bezienswaardigheden in Rimini
Een huurauto Rimini zorgt er voor dat u deze mooie badplaats op een eenvoudige manier kunt bezichtigen. Rimini kent daarbij een prachtige omgeving waar u kunt genieten van verschillende steden en natuurgebieden. Uw online gehuurde auto haalt u gemakkelijk bij Rimini Airport of in de stad op. Gaat u met uw huurauto naar de Arco d’Augusto, een triomfboog uit het jaar 27 v.Chr. Rimini was een verbind punt tussen Midden-Italië en Noord-Italië door middel van de Via Aemilia die een verbinding was tot Piacenza en de Via Popilia dat noordwaarts verder ging. Met een huurauto in Rimini rijdt u gemakkelijk naar het Piazza Tre Martiri, het stadsplein van de stad. Op het plein vindt u een kleine tempel ter eren van Saint Anthony of Padua en een klokkentoren die samen het plein haar charme geven. Verder vindt u op het Piazza Tre Martiri verschillende restaurantjes en terrasjes, waar u heerlijk kunt eten. Verdere merkwaardige bezienswaardigheden zijn de Piazza Cavour, Ponte d'Augusto en de Tempio Malatestiano, een tempel uit 1468 dat is ontworpen door de beroemde Renaissance theoreticus en architect Leon Battista Alberti. Zoals hierboven vermeld is Rimini een van de grootste badplaatsen van Europa. Vele jongerenorganisaties trekken jaarlijks naar Rimini om het nachtleven van de stad te verkennen. Dit maakt Rimini een stad voor jong en oud waar u tot in de late uurtjes kunt door feesten. Laat uw huurauto even staan en loopt u over de boulevard van Rimini. Hier vindt u vele terrasjes en restaurants waar u kunt dineren terwijl u uitzicht heeft op de ondergaande zon. Naast de terrasjes en de restaurants vindt u hier gezellige winkeltjes, waar u goed kunt winkelen. Na het winkelen kunt u met uw huurauto nog naar een aantal indrukwekkende musea. Gaat u bijvoorbeeld naar het archeologisch museum, musueo Fellini en het museo delle culture extraeuropee. Het musuem Fellini is gewijd aan de wereldberoemde filmregisseur Federico Fellini en bevindt zich in de eerste verdieping van het huis van zijn familie.

Auto huren in Rimini en omgeving
Rimini is een prachtige stad waar ontzettend veel te beleven valt. Maar wanneer u meer wilt zien, dan kunt u met uw huurauto vanuit Rimini naar de omgevende dorpen, steden en natuurgebieden. Gaat u bijvoorbeeld naar Bologna, de stad dat bekend staat om haar pastasaus, Firenze, een stad dat bekend staat om haar indrukwekkende geschiedenis. In deze stad kunt u ook uw huurauto inleveren of ophalen op de luchthaven van Bologna. Of gaat u naar Ancona, een mooie havenstad aan de Adriatische Zee. Bent u meer een natuurliefhebber? Gaat u dan naar Parco Nazionale delle Foreste. Het park ligt op zo’n 90 km van Rimini en kunt u met uw huurauto in zo’n 60 minuten te bereiken. Het park heeft een oppervlakte van een kleine 370 km² en hier vindt u onder meer een waterval, een botanische tuin en verschillende soorten bos. Naast de prachtige natuur zijn er in het park ook verschillende soorten dieren te vinden.  Zoals u kunt lezen heeft Rimini voor ieder wat wils. Met een huurauto in Rimini kunt u gaan en staan waar u dat zelf wilt.