Auto huren Sal

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 21 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Sal - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 04:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 04:59 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 01:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 01:02 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 01:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 01:02 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 04:59 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 nov. 2019 04:59 uur.

Beoordeling autoverhuur in Sal

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Sal:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
We waren ook zeer blij met de extra tegoedbon, hierdoor werd de prijs nog scherper.
Huurauto beoordeling van Jil S.- 22 jul. 2015 01:22
(5 tot 5 )
Geweldige klantenservice
Huurauto beoordeling van Truus P.- 21 jul. 2015 07:37
(4.8 tot 5 )
Zo blij dat ik met al mijn vragen terecht kon
Huurauto beoordeling van Ans K.- 21 jul. 2015 05:45
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Sal

Welkom op het eiland Sal, één van de meest belangrijke reisbestemmingen voor toeristen die graag richting Kaapverdië vertrekken. Het prachtige klimaat, de vriendelijke inwoners en stranden zoals je nog nooit eerder hebt gezien, al deze elementen zorgen ervoor dat Sal een populaire vakantiebestemming is waar toeristen graag naartoe gaan. Het eiland is ontwikkeld en dat is niet alleen te merken aan de vervoersmiddelen maar ook aan de invloeden die het eiland heeft overgenomen. Op deze manier is er voor iedereen wat wils en zal dit eiland je nooit vervelen. Ook jij hebt nu de kans om Sal te gaan ontdekken met een Rental Car Sal via HAPPYCAR. Je reist hier niet alleen voordelig maar je maakt het jezelf ook erg gemakkelijk. Met een Huurauto Sal ben je niet alleen snel op de plaatsen van bestemming maar is het ook mogelijk om in korte tijd zoveel mogelijk van het eiland te zien. Ontdek het nu zelf met Autohuur Sal.


Ontdek Sal

Sal is een van de eilanden die door de Portugezen is ontdekt in het jaar 1640. De naam is afkomstig van het woord 'Llana' wat plat als betekenis heeft. Voor het eiland Sal is zoutwinning altijd erg belangrijk geweest en tot op de dag van vandaag vormt het een grote bron van inkomsten. Naast de zoutwinning is ook toerisme van groot belang voor het eiland. Sinds het jaar 1939 heeft Sal zijn eigen luchthaven en sindsdien is het aantal toeristen dat het eiland bezoekt alleen maar toegenomen. Het vliegveld werd in het begin alleen maar gebruikt als tussenstop voor South African Airways. Het was in die tijd van apartheid namelijk niet toegestaan voor Zuid-Afrikanen om hun luchtruim te laten gebruiken. Vluchten over de Atlantische Oceaan moesten dan om Afrika heen vliegen en dit was een vlucht dat onmogelijk kon worden gedaan indien er geen tussenstop mogelijk was. Elementen uit de geschiedenis zoals sommige Portugese elementen zijn tot op de dag van vandaag nog terug te vinden op het eiland in bijvoorbeeld de architectuur. Je proeft de sfeer van het eiland met deze elementen meteen als je met een Rental Car Sal bezoekt.


Met Autoverhuur Sal verkennen

Als je met een huurauto zal komt verkennen zal het je opvallen dat je op een prachtig eiland rijdt waar je je ogen uitkijkt over de schoonheid van de zee en van de elementen van de natuur die je op het eiland aantreft. En of dat niet genoeg is, kan je er ook uitstekend genieten van een heerlijk klimaat waarbij de temperaturen gedurende het hele jaar rond de 25 graden liggen. Dat is pas genieten. Ook het water van de zee heeft een gemiddelde temperatuur van rond de 20 graden. Dit is wat je van een echte vakantiebestemming mag verwachten. Je kunt er eten in een van de restaurants op het eiland waar veel vis wordt gegeten maar je er natuurlijk ook terecht kunt voor heerlijke andere gerechten.


Het eiland staat ook bekend om zijn bezienswaardigheden. Deze zijn bijvoorbeeld terug te vinden in de dorpen zoals Palmeira. In dit dorpje ervaar je pas wat rust is. Als je met een Huurauto Sal bent rondgereisd, is dit echt een plek waar je tot rust kunt komen. Echte zoutpannen kunnen worden ontdekt in Pedra de Lume, een ander dorp op sal. Kenmerkend voor dit dorp is de trots dat hier wordt uitgestraald voor de zoutpannen aangezien dit de hoofdbron van inkomsten is.


Rondreis door de regio Sal

Via Autoverhuur Sal is het natuurlijk leuk om het eiland te ontdekken maar is het nog leuker om rond te reizen in de regio. Dit kan je bijvoorbeeld doen om per boot naar de andere eilanden van Kaapverdië te gaan waar je kunt genieten van net zoveel schoonheid als op het eiland Sal. Maak je reis helemaal compleet met een echte rondreis door de regio.


Wij wensen u een hele fijne reis toe!