Auto huren Servie

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Serbia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Serbia:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Snel, makkelijk en goedkoop geboekt via happycar
Huurauto beoordeling van Melinda G.- 18 jul. 2015 14:54
(4.7 tot 5 )
Wat fijn om zo goedkoop een auto gehuurd te hebben waardoor we extra van onze vakantie konden genieten
Huurauto beoordeling van Gert H.- 18 jul. 2015 18:17
(4.2 tot 5 )
Met happycar een top auto geboekt.
Huurauto beoordeling van Frans K.- 18 jul. 2015 10:06
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Servie

In het Zuid oosten van Europa ligt het mooie Servië. Het land telt bijna 7,5 miljoen inwoners woonachtig op een oppervlakte van rond de 77.475 km2. Servië ligt op een pannonische vlakte. Dit wil zeggen dat het land vroeger onder de zee heeft gelegen. Servië is verdeeld over 3 regio's en men spreekt er Servisch. Tot slot kan je er met de Dinar betalen. Servië is een prachtig land om te bezoeken. Dit kan je natuurlijk doen na een vliegreis, maar dat maakt de trip minder leuk. Je ziet het meeste van het land als ervoor kiest gebruik te maken van Autohuur Servie. Met een Rental Car Servie via HAPPYCAR heb je de mogelijkheid het land pas echt te ontdekken! Via HAPPYCAR kies je een huurauto Servie tegen de beste prijs. Door zelf te bepalen welke auto je kiest, kan je de bijbehorende prijs per autoverhuur Servie inzien. Zo heb je voor de beste prijs een goede auto! En met een Huurauto Servie is het land ontdekken een veel groter avontuur!

Ontdek Servië

Vroeger was Servië bezet door de Ottomanen. Tussen de jaren 1718 en 1739 behoorde Servië tot een koninkrijk, de Habsburgse monarchie. Toen de Ottomanen het land opnieuw hadden bezet in 1739, belandde Servië vervolgens in de balkanoorlogen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd Servië beschuldigd voor de moord op de Hongaarse prins Franz Ferdinand, dat de directe aanleiding was voor het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog toen Hongarije en Oostenrijk het land aanvielen wegens de moord op prins Frans Ferdinand. Sinds 2003 behoort Servië tot de Servië Montenegro federatie. Pas vanaf 17 februari 2008 is Servië onafhankelijk van Kosovo.

Het landschap van Servië is erg divers. Zo kan je er vele lange rivieren vinden. Denk maar aan de Donau, de langste rivier in het land. Ook kan je er duingebieden vinden, vele steden die gezellig zijn om te bezoeken, echte Servische dorpen, prachtig gelegen gebergten en lager liggende gebieden. Servië telt ruim 15 bergen. In tegenstelling tot sommige andere landen, is het landschap van Servië qua reliëf eerlijk verdeeld. De ene helft van het land ligt lager gelegen dan de andere helft. De natuur is ook een erg belangrijk element in Servië. Zo valt er veel te ontdekken als je met een Rental Car Servie bezoekt. Vergeet de Nationale parken niet te bezoeken!

Met een huurauto Servie ontdekken

Via Autoverhuur Servie kan je gaan genieten van het prachtige land Servië. Maak kennis met het eten in de diverse restaurants. Je zal merken dat de Servische keuken beïnvloedt is door de Turkse en Italiaanse keuken. Zo kan je er met gemak Baklava en Turkse koffie kopen. De Italiaanse keuken is vooral terug te vinden in de restaurants die nabij de rivier de Donau zijn gelegen. Servië zelf staat bekend voor de vele soorten fruit en groenten die je er kan kopen. Servische frambozen zijn bijvoorbeeld in de hele wereld te koop. In de restaurants zal je zien dat je ook altijd een tomaten salade vooraf te eten krijgt. Waar de Servische keuken ook om bekend staat is het heerlijke gril vlees, de witte kazen en natuurlijk de Servische wijn.

Eenmaal aangekomen in Servië kan je op zoek gaan naar leuke plaatsen om te bezoeken. Bezoek bijvoorbeeld het Studenica Klooster. Dit klooster uit de 12e eeuw is toegankelijk voor een overnachting, iets dat erg speciaal is. Het Belgrado Fort is ook een interessante plaatst om te bezoeken. Het Fort ligt gelegen in Belgrado en is ruim 2000 jaar oud. Het koninklijke paleis in Belgrado is een werkelijk plaatje. Het paleis werd in 1929 gebouwd voor koning Aleksander I en is nu deels toegankelijk voor publiek. Voor meer historische schoonheid kan je ook de Sint Sava Kerk bezoeken. Deze kerk is gebouwd in het jaar 1935. De kerk en het bijbehorende park zijn toegankelijk voor publiek.

Rondreis door de regio Servië

Via Autohuur Servie kan je natuurlijk het land zelf ontdekken, maar ook een groot deel van de regio. Bezoek Avala dat rond de 15 kilometer ten zuiden van Belgrado ligt. Bovenop de bekende heuvel staat een monument dat een kijkje waard is. Dit monument is gebouwd voor de omgekomen soldaten in de Balkan oorlogen. Bezoek daarnaast Vinca, een archeologische opgraaf plaats waar vele aardewerken en grotten te vinden zijn.

Geniet van de reis!