Auto huren Abu Dhabi

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 15 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Aboe Dhabi - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 05:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 05:31 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 05:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 05:31 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 05:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 05:31 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 05:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 29 nov. 2019 05:31 uur.

Beoordeling autoverhuur in Aboe Dhabi

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Aboe Dhabi:

4.5 tot 5 (776 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Super goede service!
Huurauto beoordeling van Chantal K.- 17 jul. 2015 13:53
(4.6 tot 5 )
Geweldige service!
Huurauto beoordeling van Nicole H.- 17 jul. 2015 18:19
(4.4 tot 5 )
Wanneer ik weer eens een auto huur kom ik zeker weten bij HAPPYCAR terug.
Huurauto beoordeling van Romero S.- 18 jul. 2015 04:49
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Abu Dhabi

De geschiedenis van deze stad in de Verenigde Arabische Emiraten gaat tot 5000 jaar terug, maar Abu Dhabi begon pas een rol te spelen op het wereld toneel toen rond de 20e eeuw. De oorspronkelijke bewoners waren vooral herders en vissers. In de 20e eeuw waren de belangrijkste vormen van inkomen er het fokken van kamelen, het plukken van dadels en het kweken van groente in de diverse oases, verder vormt het parel duiken bij Abu Dhabi een bron van inkomsten. De parels werden dan ook het grootste export product van dit Emiraat. In 1958 werd er olie gevonden in het Emiraat en dit zorgde voor een grote rijkdom en voor de aanleg van diverse infrastructuren in de regio. Tegenwoordig kunt u bijvoorbeeld voor het jaarlijks terugkerende formule 1 spektakel afreizen naar Abu Dhabi, of voor de prachtige stranden en kusten, of natuurlijk om op te ervaren hoe de prachtige rijkdom van de regio samen gaat met het behouden van cultuur en tradities.


Auto huren Abu Dhabi

Dubai is een prima plek om een auto te huren, met kilometers niets anders dan woestijn doet u er sowieso goed aan om een voertuig ter beschikking te hebben dat u ergens heen kan vervoeren. Voor een onvergetelijke tijd in Abu Dhabi kan men ook op een woestijn safari gaan, met een 4x4 door de zandduinen of rondrijden op een kameel. Zo komt u een stukje dichter bij het exotische Dubai dan door alleen de stad te verkennen. Daarnaast kunt u er ook nog zandduin skiën een stuk minder koud dan echt skiën maar minstens even leuk, dit terwijl Dubai ook een enorm indoor ski-centrum heeft waar men echt van de sneeuw kunt genieten. Maar wanneer u in de woestijn blijft kunt u natuurlijk ook de prachtige zonsondergang over de magische woestijn fotograferen, iets wat als herinnering bij u blijft voor de rest van uw leven. Voor een nóg authentiekere ervaring kan men overigens ook naar de Hatta oase deze ligt ongeveer 150 kilometer van Abu Dhabi af en nabij het oliestaatje Oman, dit is zeer de moeite waard zeker, dit stukje groen tenmidden van de woestijn is een ware verademing voor elke toerist en vroeger ook voor handelaren en reizigers. Met uw huur auto uit Abu Dhabi rijdt u hier zo heen. Vroeger was dit overigens ook een van de plekken waar de Arabiërs hun tabak verbouwde.


Dubai

U kunt natuurlijk ook met uw huur auto naar Dubai rijden, Dubai heeft een interessante geschiedenis en het is lang een handelspost geweest, mede doordat in de 19e eeuw de toenmalige leider van Dubai alle buitenlandse handelaren belastingvrijheid schonk waardoor Dubai uitgroeide tot een van de belangrijkste havens van de golf. U kunt in Dubai ook een bezoek brengen aan Al Bastakiya een van de oudste residentiële wijken van Dubai, verder worden de zand kleurige huizen ook gebruikt als kunstgaleries en verder vindt u er ook een munt museum en diverse handelaren, die vooral handelen in tapijten en lokale producten. In Dubai kunt u ook naar de “Night Souk ” deze nachtelijke markt geeft de koper het gevoel dat deze in een authentiek sprookje van duizend en één nacht beland is, alleen dan iets moderner. U kunt er van alles kopen en zien, handtassen, horloges, kleding en nog veel meer. Daarnaast biedt de Souk ook een uitgelezen mogelijkheid voor de inwendige mens, zo kunt u even tot rust komen na een lange nacht winkelen met een hapje en een drankje op verschillende plekken in deze markt. Deze markt is nachtelijks geopend van 8 tot 2 uur


Dubai is in de laatste jaren uitgegroeid tot één van de top bestemmingen in de wereld waar van alles te beleven is. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan de Burj Al Arab, ’s werelds enige 7-sterren hotel of beklimt u de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld waar u een kijkje kunt nemen op het hoogste uitkijk platform ter wereld. Vanaf het uitkijk platform heeft u een prachtig uitzicht over de stad en over de palm eilanden. Verder vindt u hier nog een gigantische shopping mal waar u alle top merken vindt.


Huurauto in Abu Dhabi

Met een huur auto in Abu Dhabi kunt u de hierboven genoemde hoogtepunten eenvoudig bezoeken. Wanneer u graag een rit door de woestijn wilt maken kunt u dit het beste vooraf aangeven, zodat er een geschikte auto voor u klaar staat. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, een huurauto vanaf Abu Dhabi Airport geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt en wanneer u dit wil. Kortom wanneer u dit prachtige land bezoekt, denk dan zeker aan de optie om een auto te huren.