Auto huren Aken

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 17 per dag
Middenklasse

Goedkope voorbeeldprijs Middenklasse

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Aken - Goedkoopste aanbiedingen

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:13 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:13 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 31 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 12:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 12:06 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 09:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 09:17 uur.

Beoordeling autoverhuur in Aken

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Aken:

4.6 tot 5 (781 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Voor het eerst een auto gehuurd. Is ons prima bevallen! Goede service en de auto gekregen die we hadden besteld! Volgende keer boeken we weer bij Happycar.
Huurauto beoordeling van Erik K.- 18 jul. 2015 10:39
(4.8 tot 5 )
Happycar geboekt en een prima auto meegekregen
Huurauto beoordeling van Ton P.- 18 jul. 2015 14:17
(4.2 tot 5 )
Bedankt voor de prima service HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Siske K.- 19 jul. 2015 09:05
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Aken

Net als Keulen heeft ook Aachen een bekende Dom die uitermate de moeite waard is te bezichtigen. Misschien is dat wel de reden voor uw bezoek aan deze stad. U kunt de stad ook vanuit het buiteland gemakkelijk bereiken via de luchthaven Maastricht/Aachen. Heeft u er ook al aan gedacht dat het hele Duitse Ruhrgebied een prachtige omgeving is om te bezoeken, met meerdere noemenswaardige steden op steenworp afstand van elkaar? Daarom is een huurauto in Aken een ideale manier om dit prachtige gebied te verkennen.


Aken

Aken is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen. Wandelt u door het prachtige historische centrum van Aken en vergeet u de tijd even. Het stadhuis en de Dom van Aken zijn echt prachtige gebouwen. De Dom was zelfs één van de verblijf plaatsen van Karel de Grote tijdens zijn regeer periode. De binnenstad van Aken is voor een gedeelte na de Tweede Wereldoorlog in takt gebleven, wat relatief bijzonder is voor Duitse steden aangezien er veel gebombardeerd zijn tijdens deze periode. Iets wat niet mag ontbreken tijdens uw tripje naar Aken zijn de Aachener Printen. Deze heerlijke koekjes worden gebakken in door de familiebakkerij Nobis, dat in 1858 is ontstaan.

Ook kunt u in Aken perfect winkelen. Rond de markt en de Dom vindt u veel kleine speciaalzaken en boetiekjes. In de omgeving van de Elisenbrunnen zijn de grotere winkels en warenhuizen te vinden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Elisen Galerie? Op ruim 4.800 vierkante meter kunt u hier naar hartenlust winkelen en lekker eten en drinken.

Gaat u in de Kerstperiode naar Aken? Dan kunt u niet om de Kerstmarkt heen! Deze wordt gehouden rond het stadhuis en de Dom. Ieder jaar opnieuw tijdens de periode voor kerstmis veranderen de pleinen en steegjes in de omgeving van het Akense stadhuis en de Dom in een sfeervol paradijs van lichtjes en kleuren, feestelijke klanken en verleidelijke geuren. De charme van de feestelijk en liefdevol opgebouwde kerstkraampjes betovert iedereen: het uitgebreide aanbod aan mooie en originele producten is zeker de moeite waard. Geen wonder dus, dat de Akense kerstmarkt voor alle inwoners en fans van Aken een absoluut hoogtepunt is geworden.

Verder kunt u ook ontspannen in Aken door de Carolusthermen op te zoeken waar u kunt genieten van het helende mineraalwater van de warme Rosenbronnen. De bronnen zijn al sinds de Romeinse tijd gekanaliseerd en in helende baden omgevormd en het is dan ook echt de moeite waard om deze heden ten dagen nog te bezoeken om aan den lijve te ervaren hoe de romeinen hun genoten van deze hete zwavelhoudende mineraal bronnen. Bent u na een lange dag relaxen in de bronnen toe aan een nieuwe ervaring dan kunt u natuurlijk een auto huren in Aken en het Ruhrgebied verkennen.


Rondreizen in het Ruhrgebied

U bevindt zich in het Ruhrgebied en er zijn meerdere grote steden op steenworp afstand van Aken, die via de befaamde Duitse Autobahn prima te bereiken zijn. U bent zo in Essen, Wuppertal, Duisburg, Dortmund en wat dacht u er van om in Düsseldorf in de Altstad bij zoals de lokale bevolking het noemt ‘de langste bar ter wereld’ een drankje te gaan drinken. Verder kunt u ook nog uitstapjes maken naar Solingen of naar Mönchen-Gladbach waar u ook prima kunt winkelen. Ben u Duitsland zat? Binnen een kwartierje weer in Limburg en in een uurtje bent u in het prachtige Maastricht, waar u de Sint Servaas kerk kunt bezichtigen, of wat kan drinken op het Vrijthof. Geniet u liever van een dagje naar België? Binnen een uur staat u met de huurauto in het prachtige Spa, waar u de fabriek van het gelijknamige water kunt bezoeken. Ook Luik ligt op minder dan een uur rijden.


Met uw huurauto in Aken

Met een huurauto vanaf Aken kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Voor welke reden u ook maar een huurauto nodig heeft, autohuur vanaf Aachen geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.