Auto huren Nederland

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 83 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Nederland - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 83 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 04:04 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 04:04 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 16 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2020 08:17 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2020 08:17 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2020 07:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 17 sep. 2020 07:32 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 12:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 sep. 2020 12:34 uur.

Beoordeling autoverhuur in Nederland

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Nederland:

4.3 tot 5 (778 beoordelingen)

(4 tot 5 )
HappyCar is een Car maar dan Happy!
Huurauto beoordeling van Han S.- 17 jul. 2015 20:53
(4.3 tot 5 )
Binnen minuten een aanbieding gevonden. Toppie!
Huurauto beoordeling van Marieke L.- 18 jul. 2015 08:04
(4.2 tot 5 )
Wanneer ik de volgende keer een auto huur is happy car de eerste keuze voor mij
Huurauto beoordeling van Vladimir T.- 19 jul. 2015 04:02
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Nederland

Met een huurauto door Nederland – zo ontdekt u Nederland eens op een andere manier. Nederland is een klein land, maar vol bezienswaardigheden, oude steden en prachtige natuurgebieden. Een huurauto is niet alleen geschikt voor een korte vakantie: ook voor zakelijke doeleinden. Zo bereik je per huurauto snel een afspraak op afstand.


Een huurauto voor zakelijke doeleinden

Heeft u voor uw zakelijke doeleinden kort een auto nodig? Geen probleem, het is ook mogelijk om voor kortere reisduren een auto te huren via HAPPYCAR. Dan bent u zeker dat een zakelijke afspraak of bijeenkomst doorgang kan vinden. Huur bijvoorbeeld snel een auto in de omgeving van Den Haag, Amsterdam of Groningen.


Bij HAPPYCAR is een auto huren vanaf de luchthavens ook geen probleem. Neem bijvoorbeeld Schiphol of Rotterdam/Den Haag Airport.


Op vakantie in eigen land

Het kan natuurlijk zijn dat u niet beschikt over een auto maar toch graag op vakantie wilt gaan. HAPPYCAR biedt de uitkomst. Zo weet u zeker dat u een paar dagen er tussen uit kan. Door heel Nederland kunt u uw via HAPPYCAR geboekte huurauto ophalen.


Ontdek per huurauto bijvoorbeeld de schoonheid van de Friese Meren en de Elfsteden. Comfortabel en op eigen tempo maakt u uw eigen Elfstedentocht. Met de start in Leeuwarden, een stad die op zichzelf al een bezoek waard is. Een eindje verderop ligt Groningen. Verrassend cultureel met bijvoorbeeld de Martinitoren en het Groningen Museum.


De bosrijke gebieden en heidevelden van Drenthe zijn aan te raden voor een wandeling of fietstocht.

Een ander natuurgebied in Nederland is de Veluwe. Het grootste natuurgebied in Nederland is een aanrader om lekker te wandelen. Zet uw huurauto aan de rand van het bos en stippel uw eigen wandeling uit. Ook Apeldoorn ligt in de buurt en dan is een bezoek aan het Paleis het Loo is zeker de moeite waard.


In het zuiden van het land vindt u de delta in Zeeland. Middelburg is verrassend en biedt voldoende vertier voor een dag. Dagje strand? Bezoek de stranden van Cadzand in Zeeuws-Vlaanderen of het strand van Vlissingen.

Denk bij het zuiden ook aan de heuvels van Limburg, met stralende cultuurstad Maastricht. De stad van de Sint Servaas is gegarandeerd een bourgondisch dagje uit. Vanuit Maastricht kunt u de rest van Zuid Limburg snel ontdekken: bijvoorbeeld het drielandenpunt in Vaals of het toeristische Valkenburg.


Buiten de grote steden is er in de Randstad veel meer te zien. Zoals het kleine plaatsje Brielle, bekend van het gezegde: ‘op 1 april verloor Alva zijn Bril’. Dit vestingsdorp gelegen nabij Rotterdam heeft een beschermd stadsgezicht bestaande uit kleine straatjes en hofjes. aansluitend een dagje Rotterdam, de stad bekend van zijn architectuur, biedt volop activiteiten en bezienswaardigheden.


Verder bestaat de Randstad uit Den Haag, Delft en Leiden. Deze steden zijn historische parels in de geschiedenis van ons land. Waar in Den Haag de regering en verschillende ministerie’s gevestigd zijn kun je in Delft de Nieuwe Kerk vinden. Ook universiteitsstad Leiden heeft musea die zeker een bezoek waard zijn zoals Naturalis en Corpus. Den Haag is de stad van het Binnenhof met de Hofvijver. Een leuke uitstap vanuit Den Haag is naar Scheveningen.


Het Groene Hart natuurgebied in het midden van de Randstad biedt een groene verademing tussen al het stedelijke wat de Randstad vormt. Het Groene Hart loopt uit richting de Utrechtse Heuvelrug. U vindt daar historisch Utrecht, een echte evenementenstad. Breng een bezoek aan een van de vele beursen in de Jaarbeurs van Utrecht. Aansluitend een rondje winkelen in Hoog Catharijne, een van de grootste winkelcentra van ons land.


Amsterdam

In de hoofdstad is het ook mogelijk om een auto te huren. Vanuit de Zuidas, het centrum en luchthaven Schiphol. Een auto huren in Amsterdam is vooral op zakelijk vlak een goed idee! Zo kunt u snel uw afspraken in de omgeving bereiken. Wilt u voor een toeristisch bezoek aan de hoofdstad een auto huren kan dit natuurlijk ook.


Met een huurauto door Nederland

Wat uw bestemming ook is in Nederland, het huren van een auto is een goed idee. Of rijdt u naar België? U komt hoe dan ook comfortabel en zonder stress op uw bestemming. Door een auto te huren in Nederland kunt u gaan en staan waar u dat wilt.