Auto huren Aruba

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 24 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 25 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Aruba - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 25 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 jul. 2020 09:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 jul. 2020 09:46 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 25 dagen

Dit aanbod is gevonden op 13 jul. 2020 09:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 13 jul. 2020 09:46 uur.

Beoordeling autoverhuur in Aruba

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Aruba:

4.8 tot 5 (775 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Hadden een huurauto voor 2 weken. Alles was in order! Geen problemen bij de inlevering.
Huurauto beoordeling van Georgette P.- 18 jul. 2015 00:25
(4.4 tot 5 )
Snel Goedkoop Perfect HAPPY CAR
Huurauto beoordeling van Cecilia m.- 18 jul. 2015 07:16
(4 tot 5 )
Het was de eerste keer dat ik een auto gehuurd had. Ik goed door de medewerkers geholpen met al mijn vragen en alles is goed verlopen, ik vind het zeker voor herhaling vatbaar
Huurauto beoordeling van Iris C.- 19 jul. 2015 03:24
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Aruba

Wilt u even weg naar een tropisch oord, is u de drukte van Nederland even genoeg geweest, in minder dan 11 uur vliegt u vanaf Schiphol naar Aruba, een klein eiland voor de kust van Venezuela en naast Curaçao. Aruba vormt samen met Curaçao en het nog oosterlijke gelegen eiland Bonaire de ABC eilanden. Aruba is alom geroemd als een tropische vakantie bestemming. Dit is dan ook zeker niet onterecht zeker aangezien Aruba een van de mooiste witte zand stranden ter wereld heeft. Wilt u even helemaal weg en in de tropische zon genieten van de turquoise blauwe zee? Dan is Aruba een super aanrader! Naast alleen aan het strand liggen van cocktails genieten en duiken in het heldere Caribische water is er natuurlijk op Aruba veel meer te doen, u kunt bijvoorbeeld ook met autoverhuur Aruba het eiland verkennen en naar de ruige noordkant rijden waar de golven op de witte rotsen inbeuken en u landinwaarts zelfs een kleine woestijn kunt zien. Deze kant van het eiland is een afgelegen rustige plek voor diegenen die even helemaal tot rust willen komen.


Activiteiten op Aruba

De hoofdstad van Aruba is Oranjestad. Een werkelijk prachtige locatie om even volledig weg te zijn van Nederland of, nou volledig behorende tot het Koninkrijk der Nederlanden is Aruba niet volledig onafhankelijk van Nederland maar het heeft wel haar eigen bestuur, haar eigen valuta en nog vele dingen meer. Deze dingen zijn het gene waar de Arubanen met recht trots op zijn omdat hun onafhankelijk van het Nederlandse vaste land zwaar bevochten is door de jaren heen. In Aruba kunt u heerlijk rots klimmen een populaire sport onder waaghalzen en avonturiers. Daarnaast kunt u bij bijvoorbeeld Baby Beach ook zeer goed snorkelen, dit komt vooral omdat het water er nergens meer dan 2 meter diep is dus is het overzichtelijk en kunt u makkelijk tot op de bodem zien. Wanneer u echter voor echte ontspanning gaat kunt u prima uit de voeten op Eagle Beach ook wel 1 van de 10 beste stranden ter wereld genoemd. Verder leent Aruba zich ook uitermate goed om heerlijk over te mountainbiken voor wanneer u een actieve levensstijl nastreeft, het eiland heeft meerdere fiets en mountainbike routes die bij de mountainbike verhuurbedrijven op het eiland. Voor een meer ontspannen maar toch sportieve activiteit kan men op het eiland zelfs golfen, Aruba heeft namelijk een 18 holes par 71 baan ontworpen door Trent Jones II, hier kunt u heerlijk genieten van een potje golf met vrienden onder de Caribische zon.


Om weer een hele andere kant van activiteiten uit te gaan kunt u ook de Struisvogel boerderij op het eiland bezoeken, de boerderij heeft ongeveer 80 struisvogels. Er is zoals u al ziet veel te doen op het eiland voor alles en iedereen maar misschien is een van de mooiste dingen om er te doen nog wel scubaduiken, misschien haalt u wel uw paddy of gaat u op avontuur bij een van de meest interessantste scheepswrakken van de Cariben. Heeft u nog niet genoeg gezien en staat u op het punt zich te mengen in het nachtleven van Aruba misschien is het dan wel verstandig om een Salsa les of twee te nemen op het eiland, de kwaliteit van de lessen is meestal hoog en zowel leraren als studenten zijn meestal enthousiast over de resultaten. Een beetje Salsa kunnen dansen is dan ook een pre wanneer u optimaal van het nachtleven in Aruba wil genieten. Wanneer u dit allemaal gedaan heeft en nog niet alles gezien heeft dan kunt u op Aruba een auto huren en op deze manier het eiland verkennen, misschien voor een dagje, misschien wel voor een week.


Verder door Aruba

Het voordeel van het huren van een auto is natuurlijk de vrijheid die het u geeft om niet vast te zitten aan touroperators waardoor u op uw eigen tempo het eiland kunt verkennen. U kunt uw eigen reis uitstippelen: of u nu ergens korter of langer wilt blijven. Zoals u ziet kunt u met een huurauto in Aruba overal heen en heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar en wanneer u maar wil.