Auto huren Santiago De Chile

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 17 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 22 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Santiago - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jun. 2020 10:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 jun. 2020 10:07 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jun. 2020 10:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 jun. 2020 10:07 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jun. 2020 10:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 jun. 2020 10:07 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jun. 2020 10:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 jun. 2020 10:07 uur.

Beoordeling autoverhuur in Santiago

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Santiago:

4.4 tot 5 (776 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Helaas niet vlekkeloos een auto kunnen huren, maar door de service van happycar waren de problemen als sneeuw voor de zon verdwenen
Huurauto beoordeling van Vanesa P.- 18 jul. 2015 01:51
(4 tot 5 )
Waar we ook een auto wouden huren het was allemaal geen probleem
Huurauto beoordeling van Kwinten R.- 18 jul. 2015 21:57
(4.7 tot 5 )
Omdat ik niet bekend was met de voorwaarden van een huur auto heb ik het service team gebeld en deze hebben mij toen prima geholpen, dank u hartelijk HappyCar
Huurauto beoordeling van Harold C.- 19 jul. 2015 21:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Santiago De Chile

Als één van de modernste en meest welvarende steden van Latijns America mag u deze stad simpelweg niet missen wanneer u in Chili bent. De hoofdstad van het smalste land ter wereld ligt op 522 meter boven zee niveau door haar stichter Pedro de Valdivia vanwege het klimaat met warme zomers en milde winters. In de straten van Santiago de Chile vindt men vele historische gebouwen en interessante musea. Een gebouw wat men in deze stad niet mag missen is het roemruchte paleis Moneda, waar tijdens een militaire coup en 1973 president Allende om het leven kwam. De reden dat u dit paleis niet mag missen is vanwege de wisseling van de wacht, honderden militairen maken hun ronde over het plein onder begeleiding van het Chileense volkslied.

Met een huurauto door Santiago de Chile
Een van de musea die u zeker gezien moet hebben, is het Museo Chileno de Arte Precolombino. Ofwel het museum van de pre Colombiaanse tijd, het museum heeft attributen uit heel Zuid-Amerika zoals tekeningen van de Maya en kleding van oude Chileense volken, sommigen daar van over 3 Milena oud. Wanneer u niet zo het museum type bent kunt u 's avonds of overdag naar de wijk Bellavista waar men een wandeling kan maken door de smalle straatjes van dit pittoreske buurtje. Op deze manier krijgt u een inkijk in het authentieke leven van de Chileense bevolking. ’S Avonds vind er een kunst markt plaats op deze plek en zijn er voldoende barretjes, restaurantjes en terrasjes om voor waar men kan genieten van het echte Chileense leven. Wanneer u houdt van prachtige uitzichten dan mag u de kabelbaan richting Cerro San Cristóbal niet missen, u zult versteld van op welke manier u vanaf grootte hoogte Santiago de Chili ziet liggen. Wanneer de afstanden binnen de stad u te groot zijn kunt u natuurlijk altijd een auto huren in Santiago de Chili. Voor leuke souvenirs bezoekt u in Santiago de Chile de markt Los Dominicos. Op deze markt kunt u alles vinden wat er te koop is: van een alpaca wollen trui tot fossielen.

Reizen door Chili... en verder!
Wanneer u een auto huurt in Chili begint uw reis waarschijnlijk eerst in de stad Santiago de Chile. Het kan zijn dat vanuit hier uw trip naar de Atacama woestijn start. Met een twijfelachtige eer is dit ook wel de droogste woestijn ter wereld. Of gaat u de andere kant op richting het ruige Patagonië waar u naar de meest zuidelijke stad ter wereld kunt gaan of de oversteek maken naar Argentinië om Vuurland te bezoeken. U kunt met uw huurauto snel en gemakkelijk naar het Argentijnse Mendoza rijden. Op die manier beperkt u zich niet tot Chili en kunt u nog meer van Zuid-Amerika zien.

Of gaat u met de huurauto een stuk naar het noorden en ontdek ook Peru! Neem een kijkje in één van de bruisende, typisch Zuid-Amerikaanse steden zoals Lima en Cuzco. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw huurauto in te leveren of op te halen op de luchthaven van Cuzco.

U kunt uw reis in Zuid-Amerika ook combineren met een bezoek aan Paaseiland. Officieel is dit een provincie van Chili binnen de regio Valparaíso. Het eiland ligt een heel stuk van de Chileense kust af, maar het is zeker de moeite waard! Bekijk de immense steenblokken waar Paaseiland om bekend staat. Sinds 1995 staat het hele eiland op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Wat verder nog belangrijk is om te weten, is dat u alleen vanaf Chili richting Paaseiland kunt vliegen, namelijk met de Chileense luchtvaartmaatschappij LAN Airlines.

Zoals u hierboven kunt lezen, is er genoeg te beleven in Zuid-Amerika. U zult hier niet snel uitgekeken raken! Wat u ook gaat doen in dit avontuurlijke ruige land van extremen, met een huurauto in Santiago de Chile kunt u gaan en staan waar u zelf wilt wanneer u dit wilt.