Auto huren Pristina

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 26 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Pristina - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2020 12:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2020 12:22 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 35 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2020 12:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 aug. 2020 12:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Pristina

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Pristina:

4.4 tot 5 (774 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Dankzij het eenvoudig huren van een auto via HappyCar is onze vakantie geweldig geworden
Huurauto beoordeling van Rachel P.- 17 jul. 2015 05:17
(4.7 tot 5 )
Moest kiezen tussen trein rijden of auto huren. De prijs bij Happycar.nl heeft me overtuigd! Snel geboekt en van het prachtige landschap genoten. Top!
Huurauto beoordeling van Max P.- 21 jul. 2015 05:01
(4.4 tot 5 )
Zeer goede prijs qualiteit verhouding
Huurauto beoordeling van Joeri C.- 23 jul. 2015 00:07
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Pristina

De Balkanstaten hebben de laatste jaren in populariteit toegenomen wanneer het gaat om vakantiebestemmingen. Het beeld dat de Balkan een verzameling is van grijze gebouwen is inmiddels verandert. De Balkan ontwikkelt zich en steeds meer mensen ontdekken de vele kanten die het gebied te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld Pristina, de hoofdstad van Kosovo. Pristina is niet wat u noemt een typische hoofdstad. Volgens reisgids Lonely Planet doet Pristina meer denken aan een provinciale stad dan aan wat men normaliter van een hoofdstad gewend is. Wanneer u het centrum verlaat, komt u terecht in heuvelachtig gebied dat zo typerend is voor de stad. Als u plannen heeft om Pristina te bezoeken, dan is het verstandig u te verdiepen in het huren van een auto in Pristina. HAPPYCAR zet voor u de beste deals op een rij. Zo weet u welke auto het best past bij uw specifieke voorkeuren.

 

Ontdek Pristina

De hoofstad van Kosovo vindt haar oorsprong in de middeleeuwen en werd gegrondvest op de ruïnes van Ulpiana. Een oude Byzantijnse stad gebouwd door keizer Justinianus I. Vanwege haar ligging groeide Pristina al gauw uit tot een bekende handelsstad. En tot op de dag van vandaag heeft zij een cosmopolisch karakter. De stad heeft ongeveer 198.214 inwoners waarvan de meeste etnische Albanezen zijn, maar er wonen ook etnische Serviërs en een Roma minderheid. Pristina kan worden opgedeeld in drie delen. De oude stad is deels Ottomaans en dit ziet u bijvoorbeeld terug in de Pirinaz-, Çarshi en Jashar Pashar moskeeën. Het nationale museum van Kosovo bevindt zich tussen de twee laatstgenoemde moskeeën. In het centrum vindt u onder anderen het nationale assemblee en het regeringsgebouw. Maar ook Bulevardi Nënë Tereza is een aanrader. Ten slotte vindt u buiten het stadscentrum het Germia park. De drie delen bezoekt u makkelijk met een huurauto in Pristina. Houdt u wel rekening met eventuele autovrije zones.

 

Met een huurauto Pristina ontdekken

Met een huurauto in Pristina heeft u de kans alles uit uw bezoek aan de hoofdstad te halen. De stad heeft enorm veel te bieden. Plan zeker een bezoekje aan het oude stadsgedeelte met haar Ottomaanse geschiedenis. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan bovengenoemde moskeeën, allen behorend tot het beschermd cultureel erfgoed van Kosovo. Ook het Emin Gjiku complex is een bezoekje waard. Hier vindt u het etnologisch museum van Kosovo en leert u over de Ottomaanse invloeden op het land. In verschillende gebouwen kunt u diverse culturele artifacten bewonderen. Een bezoek aan Pristina is echter niet compleet zonder een bezoek te brengen aan het Germia Park, gelegen buiten het stadscentrum en gemakkelijk te bereiken met behulp van autoverhuur in Pristina. Het Germia Park bestrijkt ongeveer 62 vierkante kilometer en bestaat uit een prachtig bergmassief dat deel uit maakt van de Rhodope bergen. Het hoogste punt ligt op 1050 meter boven zeeniveau. Met haar rijke aanbod van fauna zult u geen spijt krijgen van een bezoek aan dit park. En zo ontdekt u de voordelen van autohuur in Pristina.

 

Rondreis door de regio Pristina

Als u de hoofdstad van Kosovo bezoekt, maakt autohuur in Pristina het eenvoudig om ook de regio rondom te verkennen. Zo'n 20 kilometer van Pristina ligt het plaatsje Lipjan. En hier vindt u de grot van Gadime op de heuvel Murtur. In de grot, de enige in Kosovo die open is voor publiek, kunt u een prachtige rondleiding krijgen. In de grot zult u uw ogen uit kijken met de vele stalactieten, stalagmieten en zelfs waterstroompjes die er te zien zijn. Daarnaast ligt enkele kilometers buiten Pristina het klooster van Gračanica. Dit Servisch-orthodoxe klooster is gebouwd op de resten van een basiliek uit de zesde eeuw in het jaar 1321 door de Servische koning Milutin. De republiek van Kosovo verleende haar een beschermde status, door het klooster tot 'Monument of Culture of Exceptional Importance' te benoemen.

U kunt ook met uw huurauto naar buitenlandse steden gaan. Denk hierbij aan Sarajevo of Skopje. Met een auto kunt u alle kanten op!

Pristina is de ideale volgende vakantiebestemming en met een auto van HAPPYCAR kunt onbezorgd genieten.