Auto huren Ottawa

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Ottawa - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 07:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 07:03 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 28 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 07:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 07:03 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 07:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 07:03 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 07:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 jul. 2020 07:03 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ottawa

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ottawa:

4.7 tot 5 (782 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Bedankt voor de super goedkope auto :)
Huurauto beoordeling van Jeremy Z.- 18 jul. 2015 13:42
(4.6 tot 5 )
Wat fijn dat ik met al mijn vragen terecht kon bij de service
Huurauto beoordeling van Mia L.- 19 jul. 2015 06:20
(4.8 tot 5 )
Super vakantie gehad, lekker makkelijk met een huurauto via Happycar
Huurauto beoordeling van Mendy D.- 19 jul. 2015 16:28
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Ottawa

Één van de grootste en mooiste steden van Canada is de hoofdstad: Ottawa. In deze stad is enorm veel te doen en te beleven. Rondom de stad is de natuur prachtig om te zien. Om in Ottawa goed te kunnen rondreizen is naast het openbaar vervoer, wat vaak erg druk is, een huurauto een optie. Met HAPPYCAR is het huren van een auto gemakkelijk en relatief goedkoop. HAPPYCAR vergelijkt de huurprijzen van de bekendste autoverhuurbedrijven voor de klant om het die zo makkelijk mogelijk te maken. Doordat alle autoverhuurbedrijven ook nog eens betrouwbaar zijn levert HAPPYCAR dus een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding. Het wordt zo erg gemakkelijk om met een huurauto Ottawa te verkennen. Door de betrouwbaarheid en de garantie voor de laagste prijs wordt met een huurauto Ottawa bekijken ideaal. Hierdoor draagt HAPPYCAR bij aan een schitterende en onvergetelijke vakantie.

Ontdek Ottawa
Ottawa ligt in het zuidoosten van de provincie Ontario, tegen de grens met de provincie Quebec aan. In Ottawa wonen ongeveer 900 duizend mensen. Het is dus een gematigd grote stad. Vijftig procent van de bevolking heeft Engels als moedertaal, waardoor het voor toeristen makkelijk is om er de weg te vinden of met buurtbewoners te praten. Van de overige helft spreekt het grootste deel voornamelijk Frans, maar vaak spreken ook deze mensen een aardig woordje Engels. In Ottawa zijn veel musea, zoals het Canadian Museum of Nature en het Canadian War Museum. De universiteit van Ottawa is het bekijken waard: het is de oudste universiteit van het hele land. Ottawa is ooit ontstaan door de opbloeiende houtindustrie, waarna de bevolkingsgroei in 1812 werd gestimuleerd door de overheid. Hierdoor is Ottawa gegroeid tot een van de grotere steden van Canada. Door de grootte van de stad is het goed mogelijk om met behulp met een huurauto Ottawa te verkennen.


Het klimaat in Ottawa schommelt afhankelijk van de seizoenen. 's Winters vriest het er vrijwel voortdurend en is het er donker, terwijl het er in de zomer meer dan 20 graden kan zijn. Ottawa is vooral interessant voor natuurliefhebbers of liefhebbers van geschiedenis. Zo staan er door Ottawa heen veel monumenten, vooral ter herdenking van oorlogen en de soldaten die in oorlogen sneuvelden. Een ander prachtig hoogtepunt in Ottawa is de gelijknamige rivier die al lang bekend staat om de prachtige watervallen. Voor mensen die van wandelen houden is er genoeg te bewonderen in de bossen, waar de schitterende ongerepte natuur soms nog te zien is. Wanneer u meer van sport houdt kunt u in deze stad ook prima uit te voeten. Zo heeft Ottawa teams op professionele sportniveaus in drie verschillende sporten: (American) football, voetbal en twee ijshockeyteams. De wedstrijden hiervan zijn zeker het bezoeken waard en bieden een unieke sfeer. Met een huurauto is het gemakkelijk om deze sporten te komen bezichtigen.

Rondreis door de regio Ottawa
U kunt uw reis beginnen vanaf de luchthaven van Toronto. Vanaf hier is het gemakkelijk oom een bezoek te brengen aan de stad Toronto zelf. In Toronto hoeft u zich absoluut niet te vervelen, u kunt hier gaan naar het Toronto Eaton Centre. Het Toronto Eaton Centre is een winkelcentrum en kantorencomplex midden in het centrum. Het wordt ook wel gezien als een van de top attracties van Toronto, met ongeveer een miljoen bezoekers per week. Ook de stad Quèbec is de moeite waard. In de buurt van Ottawa zelf is ook erg veel te doen. Op 200 kilometer afstand, ligt de stad Montréal. Deze stad is zeker het bezoeken waard. U vindt hier ten noorden van de stad het Parc de la Gatineau. Dit is een gigantisch park, waar men zowel te voet als in de auto kan genieten van de prachtige Canadese cultuur. Ook kunt u rijden naar Kingston. Vanuit deze stad kan er genoten worden van het grote Ontariomeer, waar recreatie en sport mogelijk zijn. De afstanden tussen de plaatsen zijn vaak één tot twee uur rijden met de auto. Er wordt dan ook zeker aangeraden om met een huurauto Ottawa en de omgeving te verkennen. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt!