Auto huren Austin

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Austin - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jan. 2020 06:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 jan. 2020 06:34 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jan. 2020 06:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 jan. 2020 06:34 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jan. 2020 06:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 jan. 2020 06:34 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 33 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 jan. 2020 06:34 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 jan. 2020 06:34 uur.

Beoordeling autoverhuur in Austin

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Austin:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Heel erg genoten van me vakantie, mede door happycar
Huurauto beoordeling van Pascal A.- 21 jul. 2015 20:05
(4.8 tot 5 )
was zeer te spreken over me huur auto!
Huurauto beoordeling van Babs R.- 21 jul. 2015 04:12
(4.3 tot 5 )
Makkelijk, snel en simpel. Super gewoon!
Huurauto beoordeling van Tessa M.- 21 jul. 2015 21:20
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Austin

In een comfortabele auto door Austin Texas rijden. Genieten van de typisch Amerikaanse architectuur, de lokale keuken en de vele adembenemende natuurparken. Als u denkt “Dat zie ik wel zitten!”, dan kunt u vandaag alvast een huurauto in Austin reserveren bij HAPPYCAR. Wij hebben alle aanbieders wat betreft autohuur Austin op een rij gezet, zodat u een weloverwogen én voordelige keuze kunt maken.

Ontdek Austin

Austin heeft de reputatie van progressieve stad in een behoudende, zuidelijke staat: Texas. Austin is de hoofdstad en er wonen een kleine 800.000 mensen. Toen de stad in 1835 werd opgericht, heette deze nog Waterloo. Drie jaar later werd Austin de officiële naam. Dit als eerbetoon aan Stephen F. Austin die de onafhankelijke republiek van Texas uitriep. Op economisch gebied is er volop bedrijvigheid in Austin. Van oudsher leveren de metaalindustrie, voedingsindustrie en houtbewerking veel banen op. Tegenwoordig werken veel inwoners voor multinationals als Samsung, Electronic Arts en Apple. Al toerend met uw rental car in Austin treft u eindeloos veel cafés en restaurants. Om even tot rust te komen is een bezoekje aan de botanische tuin Lady Bird Johnson Wildflower Center een echte aanrader. U maakt hier kennis met de veelzijdigheid aan inheemse planten van de Verenigde Staten. De oppervlakte van Austin is 669,3 km². Ter vergelijking: de gemeente Amsterdam past er drie keer in. De verschillende bezienswaardigheden van deze dynamische stad zijn het best per auto te bereiken. Om u te oriënteren op het gebied van autohuur Austin, zit u goed bij HAPPYCAR. U kunt online actuele prijzen vergelijken van onder meer Thrifty, RentalCars en Avis. U zult zien dat u flink kunt besparen!

Met een huurauto Austin ontdekken

Austin kent veel toeristische attracties. Als u van muziek houdt en u gaat in de lente op reis dan kunt u naar het South by Southwest festival. Rijdt u op een ander tijdstip met uw huurauto in Austin, dan zijn er zeker ook andere concerten te bezoeken. Texas State Capitol is een imposant regeringsgebouw dat tussen 1881 en 1888 is gebouwd. Ook de binnenkant en de mooie tuin zijn open voor bezoekers. Museumliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Austin. Het Bullock Texas State History Museum vertelt aan de hand van een aantal thema’s en bijbehorende objecten de geschiedenis van stad en staat. Moderne kunst vindt u in het Graffiti Park. Jonge, lokale kunstenaars geven hun kijk op de wereld aan de hand van muurschilderingen. Als u behoefte heeft aan rust kunt u naar het Zilker Metropolitan Park: een tot recreatiepark omgebouwde ranch. Er zijn paddle boards, kajaks en fietsen te huur en u kunt ontspannen wandelen of zitten langs de waterkant. Het klimaat in Austin getypeerd als vochtig subtropisch. De winters zijn mild, maar de zomers heerlijk warm. Er zijn volop eetgelegenheden. Probeert u vooral ook een keer de Tex-Mex keuken(Texaans-Mexicaanse keuken). Texas grenst in het zuiden aan Mexico en er zijn in de loop der jaren smaakvolle gerechten ontstaan in de grensstreek zoals tortilla’s, taco’s en burrito’s.

Rondreis door de regio Austin

Uw vakantie in de VS begint met een huurauto in Austin. Een rental car in Austin regelen doet u snel en vertrouwd op happycar.nl. Als u uw bestemming intypt, krijgt u direct een overzicht van autoverhuurbedrijven en de wagens die zij aanbieden. U kunt kiezen voor een kleine auto, maar er is natuurlijk ook een luxe klasse. De wegen in en rond Austin zijn uitstekend, dus u zult met alle plezier vele kilometers maken. Circa 50 minuten rijden vanuit Austin ligt het Balcones Canyonlands National Wildlife Refuge. In dit beschermde natuurgebied bij Marble Falls leven maar liefst 245 soorten vogels. Ten zuidwesten van Austin ligt San Antonio, de qua inwoners zevende grootste stad van de Verenigde Staten. Als u gebruik maakt van autoverhuur in Austin, doet u er anderhalf uur over om in San Antonio te komen. Een echte trekpleister daar is de Alamo. Dit van oorsprong katholieke missiegebouw groeide uit tot de kern van de onafhankelijkheidsbeweging in Texas. U ziet het ook in de nabije omgeving van Austin zijn interessante plekken te ontdekken. Namens HAPPYCAR een heerlijke vakantie gewenst!