Auto huren Belgrado

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 4 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Belgrade - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 11:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 11:06 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 11:06 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 11:06 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 02:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 02:54 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 02:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 mrt. 2020 02:54 uur.

Beoordeling autoverhuur in Belgrade

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Belgrade:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Ik was op zoek naar een voordelige huurauto en ben uiteindelijk bij Happycar uitgekomen!
Huurauto beoordeling van Wouter D.- 19 jul. 2015 07:53
(4.5 tot 5 )
veel kunnen zien met behulp van mijn huur auto
Huurauto beoordeling van Fabian R.- 19 jul. 2015 16:00
(4.5 tot 5 )
Ontzettend leuke reis gehad omdat we konden gaan en staan waar we wouden dankzij de huurauto
Huurauto beoordeling van Kevin D.- 19 jul. 2015 23:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Belgrado

Belgrado is de kleurrijke hoofdstad van Servië. Door de ligging in zuidoost Europa kent de Balkanstad een boeiende mix tussen oosterse en westerse sferen. U ziet dit aan de architectuur, de cultuur en zelfs aan de gerechten die er geserveerd worden. Het is natuurlijk niet alleen Belgrado zelf waar u heerlijk kunt genieten van de Servische cultuur en gastvrijheid. Ook in de omgeving is er genoeg te zien en te doen. U kunt de regio daarom het beste verkennen met een huurauto. Maar bent u voor uw auto nu het goedkoopste uit bij Avis, Hertz of toch bij Argus Car Hire? HAPPYCAR heeft al deze bedrijven voor u op een rij gezet zodat u direct ziet bij welke autoverhuur in Belgrado u de laagste prijs betaalt.


Ontdek Belgrado

Belgrado heeft de afgelopen eeuw veel te verduren gehad. Zo raakte de stad tijdens de Tweede Wereldoorlog zwaar beschadigd door bombardementen van de Duitse Luftwaffe. Na 1945 kon de hoofdstad van de Republiek Joegoslavië weer worden opgebouwd. Ruim 50 jaar later, tijdens de Kosovo-oorlog, werd Belgrado opnieuw gebombardeerd. Ditmaal was het de NAVO die het openbare leven in de stad platlegde. Inmiddels is de rust weer helemaal teruggekeerd en kunnen toeristen genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Musea, stadsparken, een historisch centrum: Belgrado heeft het allemaal. Maar wie het echte Belgrado wil leren kennen, kan met de auto het beste naar de wijk Skadarlija rijden. Deze oude Boheemse wijk ontstond aan het einde van de negentiende eeuw. Al snel werd het een ontmoetingsplek voor schrijvers, acteurs, muzikanten en kunstenaars uit Belgrado en ver daarbuiten. Door de artistieke sfeer die er hangt, wordt Skadarlija vaak vergeleken met de Parijse wijk Montmartre. De wijk herbergt tal van gezellige bars en restaurants waar men de authentieke Servische gerechten kan proeven. Na het eten rijdt u met een volle maag weer terug naar het hotel.


Met een huurauto Belgrado ontdekken

Een huurauto in Belgrado geeft u de mogelijkheid om de hele stad te doorkruisen. Veel toeristen beginnen hun vakantie met een bezoek aan Kalemegdan Park. In dit grote stadspark staat hét belangrijkste symbool van de stad: Belgrado Fort. Het 2000 jaar oude fort is gebouwd op een heuvel. Hier vandaan heeft u een mooi uitzicht over de rivieren de Donau en de Sava. Het fort zelf is tegenwoordig ingericht als museum zodat het goed toegankelijk is voor bezoekers. Als u toch in Kalemegdan Park bent, kunt u meteen een bezoek brengen aan de Belgrado Zoo of het natuurhistorisch museum. Bent u een cultuurliefhebber? Rijd dan met de huurauto door naar de rand van Belgrado, waar men onder begeleiding van een gids het koninklijk paleis kan bezoeken. Voor een meer ontspannen dag kunt u naar het schiereiland Ada Ciganlija gaan. Dit natuurgebied is een populaire plek om te picknicken, kajakken of te zwemmen. Zo zit u weer vol energie om de volgende dag op pad te gaan!


Rondreis door de regio Belgrado

Belgrado wordt ook wel gezien als het kloppende hart van de Balkan. Maar Servië heeft meer te bieden dan alleen deze sfeervolle hoofdstad. Dankzij de autohuur in Belgrado rijdt u zo Belgrado uit om de rest van de omgeving te verkennen. Misschien gaat u wel op weg naar Novi Sad, de tweede stad van Servië. Novi Sad ligt een kleine 100 kilometer ten noordwesten van Belgrado. Deze studentenstad heeft een aantal mooie musea, waarvan het Museum of Vojvodina de bekendste is. In dit museum leert u alles over de oude Servische cultuur en over het dagelijks leven in de provincie Vojvodina. Bent u uitgekeken in de stad dan kunt u met uw huurauto doorrijden naar het Nationaal Park Fruska Gora. In het gebied zijn een aantal Servisch-orthodoxe kloosters gevestigd, die vooral opvallen door de typische architectuur. Het nationale park is echter vooral populair onder wandelaars en fietsers. In de zomermaanden kunt u zelfs een duik nemen in het meer van Ledinci. Als u bent uitgezwommen, stapt u gewoon weer in uw huurauto. Binnen 1,5 uur bent u dan alweer terug in uw hotel in Belgrado. Voor verdere reizen over de grens kunt u ook de steden zoals Boedapest of Ljubljana bezoeken. Bijzonder handig is de overname direct bij de luchthaven van Belgrado Airport.