Auto huren Boston

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 37 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 1 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Boston - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:09 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:09 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 jun. 2020 03:09 uur.

Beoordeling autoverhuur in Boston

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Boston:

4.9 tot 5 (782 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Ik was niet zo bedreven in het online boeken dus toen heb ik de service lijn gebeld en telefonisch geboekt, dit ging uitermate vriendelijk en heeft me ten zeerste terust gesteld, bedankt happycar.
Huurauto beoordeling van Jason L.- 18 jul. 2015 16:43
(4 tot 5 )
Verre reis gemaakt met happycar, goed bevallen prima service, uitstekende prijs en de ervaring was om niet te vergeten, thankx happycar.
Huurauto beoordeling van Alina L.- 19 jul. 2015 03:31
(4.9 tot 5 )
Ontzettend goede service gehad toen we iets wouden veranderen aan onze boeking
Huurauto beoordeling van Mirella L.- 20 jul. 2015 03:09
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Boston

Boston is de hoofdstad en grootste stad van de Amerikaanse staat Massachusetts. De stad zelf heeft ongeveer 600.000 inwoners, maar de metropool Boston heeft ruim 6 miljoen inwoners. Een gigantische stad waar genoeg te beleven is. U vindt hier een een aantal prachtige historische locaties met betrekking tot de Amerikaanse Revolutie, waarin Boston een prominente rol speelde. Verder kunt u genieten van de vele musea en theaters. In deze stad hoeft u zich geen seconde te vervelen en met een huurauto ontdekt u Boston op een leuke en makkelijke manier.


Ontdek Boston

Omdat de Amerikaanse Revolutie een prominente rol in Boston heeft gespeeld zijn er een aantal bezienswaardigheden die u niet mag missen. De beste manier om deze bezienswaardigheden allemaal te bezichtigen is de Freedom Trail. De Freedom Trail is een wandelroute van ongeveer 4 kilometer lang en u komt langs alle bezienswaardigheden. De wandelroute begint op de Boston Common, het oudste publieke park in Amerika. In het park bevinden zich diverse monumenten en plaquettes. De route van de Freedom Trail wordt aangeven met een rode lijn die over de gehele route loopt. De eerste bezienswaardigheid is het Massachusetts State House, het parlementsgebouw van de staat. Het gebouw heeft een opvallende koepel die van een laag bladgoud is voorzien. Andere hoogtepunten langs de Freedom Trail zijn het Old State House, waar voor de revolutie de Britse gouverneur zetelde. Voor het gebouw vond de Boston Massacre plaats. Old North Church. De toren werd in 1775 door de revolutionairen gebruikt werd om met lichtsignalen aan te geven dat de Engelsen eraan kwamen, wat leidde tot de eerste veldslagen van de revolutie. Het eindpunt van de Freedom Trail is Bunker Hill.


Aan de noordzijde van het park Boston Common ligt de historische stadswijk Beacon Hill. Deze wijk dankt zijn naam aan het feit dat er vroeger boven op de heuvel een baken stond, waarmee de burgers konden worden gewaarschuwd tegen dreigend gevaar. Tegenwoordig is het een van de duurste en meest geliefde woonwijken van de stad. De wijk heeft zijn unieke uitstraling te danken aan de smalle straten met oude Victoriaanse huizen.

Boston heeft een belangrijk cultureel centrum. U vindt er twee wereldberoemde theaters, namelijk het Boston Symphony Orchestra en het Boston Ballet. Verder vindt u er een aantal musea, waaronder het Museum of Fine Arts, het Isabella Stewart Gardner Museum, Museum of Science en speciaal voor kinderen vindt u in Boston het Children’s Museum. In Boston vindt u ook een prachtige bibliotheek, namelijk de Boston Public Library. De Boston Public Library werd in 1948 opgericht en is de eerst bibliotheek die mensen toestond boeken mee naar huis te nemen. Op dit moment is het met ruim 6 miljoen boeken in de collectie de op een na grootste bibliotheek van de Verenigde Staten.


Met een huurauto Boston verkennen

Ook in de omgeving van Boston zijn vele bezienswaardigheden. Ten zuiden van Boston vindt u Cape Cod, Martha’s Vineyard en de stad Plymouth Rock. Op deze plek kwamen de kolonisten in 1620 aan wal. De stad is in oude ere hersteld dus voor een kijkje in de 17e eeuw mag u deze prachtige stad niet missen. Op een kleine 4 uur auto vindt u de stad New York. Hier vindt u een prachtige skyline met de meest imposante wolkenkrabbers, een breed scala aan musea en theaters met als hoogtepunt natuurlijk Broadway. Mocht u even willen bijkomen dan kunt u een wandeling maken door het Central Park of u kunt gaan winkelen in een van de vele winkelcentra’s die New York rijk is. Vanuit New York kunt ook in 1,5 uur in Philadelphia zijn. Naast dat Philadelphia een grote geschiedenis wordt dit ook gezien als de plaats die perfect is om uit te gaan. Er bevinden zich veel bars en restaurants in het centrum. Het wordt dan ook gezien als een van de gezelligere plaatsen van Amerika.

De verhuurstations op de luchthaven van Boston, bieden een eenvoudige manier om uw reis beginnen.