Auto huren Catania

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 11 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 12 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Catania - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 09:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 09:05 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 12 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 09:05 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 09:05 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 05:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 05:03 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 05:03 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 05:03 uur.

Beoordeling autoverhuur in Catania

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Catania:

4.4 tot 5 (805 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Zeer tevreden over HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Nadia B.- 18 jul. 2015 02:48
(5 tot 5 )
Kregen precies waar we voor hadden geboekt, gaan zeker nog eens gebruik maken van happycar
Huurauto beoordeling van Mark M.- 18 jul. 2015 14:23
(4.7 tot 5 )
Na veel autoverhuur websites bezocht te hebben kwamen wij bij Happycar uit. Het was zeer fijn dat alles in een overzichtelijk pagina stond, zodat wij verschillende autoverhuur bedrijven konden vergelijken. De auto die wij gehuurd hebben via Happycar is ons eerst goed bevallenen wij raden Happycar dan ook zeer aan.
Huurauto beoordeling van Kayleigh de V.- 18 jul. 2015 12:08
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Catania

Catania is een Italiaanse stad aan de oostkust van Sicilië met uitzicht op de Ionische Zee, tussen Messina en Syracuse. Het is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en is de op een na grootste stad van Sicilië na Palermo en de zevende stad in Italië. Catania kent een zeer fijn klimaat met gemiddelde temperaturen van 25 graden Celsius in de zomer en rond de 10 graden Celsius in de winter. Catania heeft een lange en bewogen geschiedenis. De stad is gesticht in de 8e eeuw v. Chr. En in de 14e eeuw en de Renaissance, was Catania een van Italië's meest belangrijke en bloeiende culturele, artistieke en politieke centra. Vandaag de dag is Catania een van de belangrijkste economische, toeristische en educatieve centra op het eiland, Sicilië. Dat een belangrijk knooppunt is voor de industrie, waardoor het de bijnaam, "Europese Silicon Valley" gekregen heeft. Met een huurauto in Catania weet u zeker dat u al het mooie wat de stad, Catania, u te bieden heeft kunt zien. Erg handig is hier ook de overname op het vliegveld van Catania, genaamd Aeroporto di Catania-Fontanarossa. Hier zitten meerdere partners van HAPPYCAR.nl en door uw huurauto van tevoren te reserveren, omzijlt u de wachtrijen en stress. Catania is een stad waar u zich zeker niet hoeft te vervelen.


Bezienswaardigheden in Catania

Met uw huurauto in Catania kunt u naar het symbool van de stad het Fontana dell'Elefante, ook wel Olifantenfontein genoemd. De Fontana dell'Elefante dateert uit het jaar 1736 en is gemaakt door Giovanni Battista Vaccarini. De stad Catania werd in totaal zeven keer onder het lava begraven, hierdoor zijn veel van de oude monumenten van de Romeinse stad verwoest. Maar momenteel kunt u nog steeds verschillende eeuwenoude romeinse overblijfselen bezichtigen in het centrum van de stad.

Zo kunt u bijvoorbeeld naar het Kathedraal van Catania die aan de Heilige Agtha gewijd is. Oorspronkelijk werd de kerk in 11 eeuw gebouwd, maar werd door een aardbeving verwoest. De huidige Kathedraal van Catania dateert uit het jaar 1693. Met uw huurauto kunt u naar het Romeinse theater. Het Romeinse theater van Catania dateert uit de 2e eeuw n. Chr. Het theater biedt plaats voor 7.000 toeschouwers en is een van de grootste theaters van Sicilië. Om nog even in Romeinse sferen te blijven kunt u na het Romeinse theater van Catania naar het Romeinse Forum, Romeins marktplein. Een forum is een openbaar plein in een Romeinse municipium waar vroeger handel gedreven werd.

Catania staat naast de Romeinse overblijfselen ook bekend om de universiteit. De universiteit van Catania dateert uit het jaar 1434 en is de oudste universiteit van Sicilië. Tegenwoordig herbergt de universiteit 12 faculteiten en meer dan 62.000 studenten. Na de vele kerken, romeinse overblijfselen en de universiteit, kunt u ook heerlijk door de stad wandelen en een kijkje nemen van wat de stad u nog meer te bieden heeft. Om na het wandelen even uit te rusten, kunt u een heerlijk drankje drinken op één van de vele terrasjes.


Met een huurauto door Catania

Wanneer u even iets anders dan Catania wilt zien, is dit natuurlijk ook mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Acireale: een plaats ten noordoosten van Catania. De stad Acireale is zeer gemakkelijk met uw huurauto te bereiken, aangezien de plaats maar op iets meer dan 16 kilometer van Catania ligt. De stad werd in het jaar 1169 totaal verwoest door een zware aardbeving en is daarna herbouwd in Siciliaanse barokstijl. Ten zuiden van Acireale ligt het grote park de thermen van Santa Venera, wat zeker de moeite waard is om te bezichtigen.

Zoals u al kunt lezen, valt er in Catania genoeg te doen en te beleven. De overblijfselen van het Romeinse tijdperk en het heerlijke klimaat maken Catania een stad dat u gezien moet hebben. Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Milazzo, waar u ook meerdere prachtige gebouwen kunt bezichtigen. Autohuur in Catania geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.