Auto huren Den Helder

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Middenklasse

Goedkope voorbeeldprijs Middenklasse

bij een huurperiode van 6 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Den Helder - Goedkoopste aanbiedingen

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 09:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 09:08 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 09:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 09:08 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 09:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 09:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Den Helder

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Den Helder:

4.6 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Happycar #1
Huurauto beoordeling van Sofie A.- 19 jul. 2015 18:41
(4.7 tot 5 )
Met twee personen hebben we de auto bestuurd, dit was geen probleem zeker niet omdat we makkelijk een tweede bestuurder konden bijboeken.
Huurauto beoordeling van Nadya H.- 19 jul. 2015 09:32
(4.2 tot 5 )
Mocht ik weer een auto huren dan doe ik dat weer met happycar
Huurauto beoordeling van Tom P.- 19 jul. 2015 21:18
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Den Helder

Den Helder ligt op het noordelijkste punt van het vasteland van de provincie Noord-Holland. Met ruim 57.000 inwoners is het in deze regio een van de grootste steden. Dit komt omdat veel inwoners van oudsher werken bij de nabijgelegen belangrijkste marinebasis van Nederland. Den Helder en omgeving heeft vele bezienswaardigheden. Ideaal om deze stad te bezoeken met een huurauto. Bovendien is het met een huurauto makkelijk en prettig om de omgeving van deze stad te verkennen. U bent niet afhankelijk van reis- en wachttijden en kunt gaan en staan waar u wilt. Op onze site HAPPYCAR vindt u in een oogopslag een vergelijking van de mogelijkheden voor autoverhuur in Den Helder van verschillende aanbieders, zoals Sixt, Hertz en Europcar. Via een filter geeft u eenvoudig aan of u een handgeschakelde of auto met automaat wilt, met of zonder airconditioning, eigen risico, navigatiesysteem of winterbanden. En dit alles tegen de laagste prijzen!


Ontdek Den Helder

Den Helder ligt in een prachtige, zeer diverse natuuromgeving. U vindt er strand, duinen, zee, bossen, polders en weiden. Natuurgebieden waarin wordt geprobeerd om de natuurlijke vegetatie te herstellen. Een omgeving waarin ook vele soorten watervogels en Schotse Hooglanders hun habitat hebben. Bijzonder rustgevend om dit gebied te verkennen met een auto van Rental Car Den Helder. Den Helder zelf is overigens ook zeer de moeite waard. Wat dacht u van het leuke en leerzame Marine museum of het Nationaal Reddingmuseum? Beide musea zijn goed bereikbaar en beschikken over voldoende parkeermogelijkheden als u besluit erheen te rijden met een huurauto uit Den Helder. Een ander uitje dat met een huurauto goed bereikbaar is, is Fort Kijkduin. Een aquarium met prachtige vissen. Leuk voor jong en oud!


Auto huren in Den Helder

Den Helder ontdekken met een huurauto is echt een must. Er valt genoeg te zien. En ook romantisch! Wat dacht u van een ritje met een autohuur uit Den Helder naar de dijk van Huisduinen? Daar vindt u deze sfeervolle en romantische locatie de oude kustwachttoren. Het biedt een prachtig uitzicht over de zee, de duinen en het strand en u kunt er bovendien in overnachten. Voel de wind door de haren en geniet! Sowieso is Den Helder leuk om eens doorheen te rijden. Vroeger een echte marinestad. Veel woningen zijn in der tijd speciaal voor werknemers gebouwd. Voor huidige begrippen relatief kleine woningen met een specifieke uitstraling. De gemeente is hard bezig met het verbeteren, onderhouden en beschermen van het cultuur historisch erfgoed en daarmee de ruimtelijke kwaliteit. Tijdens uw rondtoer door Den Helder kunt u vele monumenten tegenkomen die voor het nageslacht behouden zullen blijven.


Rondreis door de regio van Den Helder

En als u met de aanbieder van huurauto afspraken maakt over het aantal bij de prijs inbegrepen kilometers, dan kunt u met een gerust hart op een voordelige wijze kennismaken met de regio rond Den Helder. Wat dacht u van een bezoek aan een van de Waddeneilanden? Op Texel bijvoorbeeld bent u welkom met een huurauto. U rijdt de auto op de veerboot en binnen een mum van tijd bent u op dit eiland.

Ten zuidoosten van Den Helder ligt vliegveld De Kooy, Den Helder airport. Van oudsher een vliegveld van de Marine Luchtvaart, maar tegenwoordig grotendeels in gebruik voor de burgerluchtvaart. Goed bereikbaar met de auto en vanuit uw auto kunt u het vliegverkeer van redelijke afstand bekijken.

Den Helder ligt overigens aan snelweg A7. In noordelijke richting rijdt u met de auto via Den Oever en de afsluitdijk naar de provincie Friesland. Halverwege de afsluitdijk kunt u even stoppen voor een prachtige uitkijk en versnapering. Naar het zuiden over de A7 rijdt u richting de pittoreske stadjes Opperdoes, Twisk, Wieringerwerf. Een reis naar Hoorn of Alkmaar is absoluut de moeite waard.


Kortom, met een Rental car die u kiest via onze vergelijkingsportaal, weet u zeker dat u een goede keuze maakt. Zorgeloos genieten omdat u kiest voor een huurauto geheel naar uw eigen wensen en tegen de beste prijs!