Auto huren Fuerteventura

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 15 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Fuerteventura - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 12:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 12:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Fuerteventura

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fuerteventura:

4.4 tot 5 (766 beoordelingen)

(5 tot 5 )
mooi
Huurauto beoordeling van Laszlo B.- 07 okt. 2017 17:06
(5 tot 5 )
Great site
Huurauto beoordeling van Paul V.- 24 feb. 2018 23:22
(4.9 tot 5 )
Perfecte full-service!!! Person vaan de hotline heeft mij rechtsstreks geholpen.
Huurauto beoordeling van Daan B.- 19 jul. 2015 23:24
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Fuerteventura

Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden. Het eiland steelt je hart, of is juist een omgeving die je, ten opzichte van eilanden als Tenerife en Gran Canaria, als te droog en zanderig ervaart. Dat laatste zal mogelijk het geval zijn, wanneer u uw vakantie beperkt tot strandbezoek. Dat is overigens geen straf, want het eiland heeft fantastische witte zandstranden, waar u zich als zonaanbidder of watersporter beslist thuis voelt. Zoekt u meer diversiteit? Dan laat door gebruik van een huurauto Fuerteventura van haar meest fraaie kanten zien. Heeft uu interesse in autohuur Fuerteventura? Dan doet u er goed aan voor uw vertrek een bezoek te brengen aan de website van HAPPYCAR. Hier worden de mogelijkheden van aanbieders zoals Hertz, Avis en Europcar met elkaar vergeleken, en kunt u het aanbod voor een huurauto Fuerteventura op uw wensen af laten stemmen. Dit met de zekerheid dat u daarmee de meest voordelige deal in handen hebt.


Ontdek Fuerteventura

Fuerteventura is wat minder toeristisch dan een aantal andere Canarische Eilanden. De stranden behoren echter tot de mooiste van de regio. Houdt u van de nodige drukte? Dan is een bezoek aan het 22 kilometer lange Playa de Sotavento iets voor u. Voor meer rust en privacy, heeft u de keuze uit circa 150 kleine stranden, waarvan een aantal ook zeer in trek is bij naturisten. Fuerteventura heeft een vulkanische oorsprong en kent duinen welke gevormd zijn door opwaaiend saharazand. Wanneer u de autoverhuur Fuerteventura binnenstapt met als doel oudheidkundige bezienswaardigheden te bezoeken, kunt u het best naar de voormalige hoofdstad, Betancuria, rijden. Deze dateert uit 1404 en herbergt onder andere een kerk uit 1691. Het oude centrum heeft een authentieke sfeer, met pittoreske straatjes en diverse musea. Naast de stranden, worden de echte highlights van het eiland vooral gevormd door het achterland en de diverse natuurparken. Wanneer u met uw rental car Fuenteventura doorkruist, maakt u kennis met een natuur met een zeer eigen karakter.


Met een huurauto Fuerteventura ontdekken

De huidige hoofdstad van Fuerteventura is Puerto del Rosaria. De stad is relatief jong en wanneer u met uw huurauto Fuerteventura wilt ontdekken, moet u het hier vooral van de haven, de Avenida de los Reyes de España en de Calle Primero de Mayo hebben. Een interessanter argument om met uw huurauto Fuerteventura echt te leren kennen, is een bezoek aan de plaats Antigua. Deze plaats is circa 200 jaar oud en kent niet alleen diverse oude bouwwerken, maar ook een haven. U kunt hiervandaan met autoverhuur Fuerteventura een dagje verlaten en een van de andere Canarische Eilanden bezoeken. Andere interessante plaatsen om aan te doen, na een bezoek aan de autoverhuur Fuerteventura, zijn de 16de eeuwse nederzetting La Pájara en La Lajita, waar u het Zoo Parque de los Camellos vindt.


Rondreis door de regio Fuerteventura

Fuerteventura is, na Tenerife, het grootste Canarische Eiland en het heeft een oppervlakte van bijna zeventienhonderd vierkante kilometer. Het eiland is een soort woestijn in de Atlantische Oceaan en u kunt uzelf een ware rallyrijder voelen, wanneer u in uw huurauto van de autoverhuur Fuerteventura doorkruist. Het eiland heeft verschillende natuurparken, waaronder het Parque Natural de Correlejo. Dat park ligt bij La Olivia, waarvandaan u ook het kleine eilandje Los Lobos kunt bezoeken. Vanaf deze noordoostkant van het eiland kunt u, door het binnenland of langs de kust, een rit maken naar het vissersdorp El Cotillo en de vuurtoren El Tostón bezoeken. Uw rondreis is op dat moment gericht op het noordelijk deel van het eiland. Wilt u ook het zuiden opnemen in uw verkenningstocht? Dan bent u, dwars door het interessante binnenland en na een rit van circa 120 kilometer, in een paar uur in het zuidelijke Morro Jable.


Een bezoek aan het zonnigste Canarische Eiland Fuerteventura zal u bevallen, wanneer u van watersport houdt of een strandvakantie zoekt. Ook als natuurliefhebber, komt u hier aan uw trekken, zeker wanneer u uzelf tijdens uw verblijf voor autohuur Fuerteventura kiest. Die auto kun u voor vertrek inleveren bij de autoverhuur van Fuerteventura op de luchthaven, of bij een kantoor in de stad. Zo biedt HAPPYCAR u ook in dat opzicht alle bewegingsvrijheid!