Auto huren Gronau

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 13 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 30 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Gronau - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 10:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 10:43 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 04:12 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 04:12 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 21 per dag
bij een huurperiode van 30 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 10:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 mrt. 2020 10:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Gronau

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Gronau:

4.4 tot 5 (765 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Goedkoop en internationaal huren
Huurauto beoordeling van Rene S.- 30 jan. 2018 08:47
(5 tot 5 )
Toen we ons georienteerd hadden zijn we uiteindelijk bij HappyCar uitgekomen
Huurauto beoordeling van Rob R.- 19 jul. 2015 15:01
(4 tot 5 )
Samen met mijn vrouw een auto gehuurd bij happycar. Is ons erg goed bevallen! De service was goed en de mensen van het service team erg vriendelijk. Volgende keer boeken we zeker weer bij happycar.
Huurauto beoordeling van Jurgen C.- 20 jul. 2015 00:18
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Gronau

Misschien kent u het wel. U wil graag naar het buitenland maar blijft het liefst in Nederland. Dan is Gronau misschien iets voor u. Gronau is een stad net over de landsgrenzen met Duitsland ten hoogte van Enschede. Gronau is gelegen in Nordrhein-Westfalen en heeft ongeveer zesenveertig duizend inwoners. Een kleine stad waar autoverhuur in Gronau zeer verstandig is. Zonder een Rental Car uit Gronau zijn de mooiste plekjes van Nederland en Nordrhein-Westfalen onbereikbaar. Door autoverhuur in Gronau besteld u makkelijk en snel een huurauto bij één van onze partners zoals: Avis, AutoEurope, AutoEscape, Hertz of Europcar. De beste deal voor uw geld.

Ontdek Gronau


De stad Gronau wordt in 1365 voor het eerst genoemd. De stad ligt aan de rivier de Dinkel welke van zuid naar noord door de stad loopt, In 1898 krijgt de stad pas stadsrechten na de opkomst van de textielindustrie in de stad. Door de ligging van de stad aan de Nederlandse grens zijn de banden tussen Gronau en Enschede zeer nauw. Met name op het gebied van muziek is er een hechte band met Nederland. Strijkkwartetten, salonorkesten en hot dance muziekkapellen tot en met symfonieorkesten en een operettegezelschap zijn gevormd tussen de twee steden Gronau en Enschede. Op een terrein van een voormalig spinnerij in Gronau is dan ook het Rock en Pop museum gevestigd waar je het jack van Elvis Presley, de dwarsfluit van Ian Anderson en vele andere bezienswaardigheden.

Met een huurauto Gronau ontdekken


Autohuur in Gronau is zeer zeker een aanrader. Er zijn namelijk meerdere plaatsen te bezoeken waarbij een huurauto uit Gronau niet alleen sneller is, maar dankzij de uitstekende Duitse wegen beter bereikbaar dan het openbaar vervoer.

Binnen de stadsgrenzen ten noordoosten van de stad ligt het Gildehauser Venn of Rüenberger Venn. Dit is een prachtig natuurgebied bestaande uit heidegrond. Maar ook in de stad zelf is veel te zien. De Gronauwer watertoren is het meest kenmerkende object in de stad. Van het oude raadhuis is er nog een toren bewaard gebleven. In deze toren is het Drielandenmuseum gevestigd waar je de cultuur en opkomst van de textielindustrie kan ontdekken.

Midden in de stad is ook het stadspark gelegen waar je heerlijk kunt wandelen. In dit stadspark vindt je zelfs een dierentuin. Met autohuur in Gronau win je veel tijd om al deze plaatsen te bezoeken. Er is namelijk nog meer te zien. U kunt de Sint. Antoniuskerk uit 1913 bezoeken of de omgeving van Gronau.

Rondreis door de regio Gronau


Met een Rental Car uit Gronau kunt u makkelijk de omgeving verkennen. Gronau wordt omringd door zes steden: Ochtrup, Heek, Ahaus, Enschede, Losser en de stad Bad Bentheim.

Ten noorden van de stad Gronau kunt u genieten van de zon aan het Dreiländersee. Zonnen zwemmen, roeiboten huren of waterfietsen zorgen voor een ontspannen sfeer. Ook buiten Gronau ligt het Klooster Bardel waar u nog monniken vindt en een klein museum over Brazilië dankzij de nauwe banden die dit klooster met dat land bezit.

Ook ten Noorden ligt in de stad Bad Bentheim het middeleeuwse kasteel van deze stad op een heuvel. Dit is het grootste kasteel op een heuvel in Europa en het uitzicht over de stad is dan ook indrukwekkend te noemen.
Als je naar het Westen rijdt vanuit Gronau kom je via de N35 in Nederland terecht waar een dagje Enschede om te shoppen natuurlijk een aanrader is. Enschede is de grootste stad van de regio Twente en heeft voor de ware shopoholics veel te bieden. Ook cultureel gezien kan u uw hart ophalen in Enschede. Enschede kent twee musea: het Rijksmuseum Twenthe en Museum TwentseWelle. In het Rijksmuseum Twenthe kunt u de mooiste schilderijen van Oost-Nederland bewonderen en in Museum TwentseWelle het cultuurhistorisch erfgoed van Twente.

Ten zuiden van Gronau ten slotte kunt u een bezoek brengen aan het barokke waterslot van de bisschoppen van Münster en aan de Ahaus Golf & Country Club met een 27-holes golfbaan. Het is één van de top 10 banen in Duitsland.

Kortom vanuit de Duitse stad Gronau bent u in een mum van tijd op veel interresante plaatsen en wonderschoon natuurgebied.