Auto huren Keflavik

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 38 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Keflavik - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 38 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 04:30 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 04:30 uur.

Beoordeling autoverhuur in Keflavik

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Keflavik:

4.9 tot 5 (784 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Wij konden met al onze vragen terecht bij de medewerkers van HappyCar
Huurauto beoordeling van Evert v.d. B.- 17 jul. 2015 08:15
(4.1 tot 5 )
Topvakantie gehad dankzij de mogelijkheden die onze huurauto ons bood, gaan zeker nog eens boeken op happycar
Huurauto beoordeling van Kees J.- 17 jul. 2015 11:25
(4.7 tot 5 )
Via happycar.nl een auto geboekt! Is verder prima verlopen en bij aankomst bij het autoverhuurbedrijf stond de auto klaar en waren we binnen no-time de weg op! Ook toen we de auto om 6 uur ’s ochtends wouden inleveren was geen probleem. Dit was allemaal top geregeld door het Happycar service team. Bedankt!!
Huurauto beoordeling van Jan-piet van O.- 18 jul. 2015 18:13
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Keflavik

Als je aan iemand vraagt welke landen deze persoon graag nog zou willen bezoeken in zijn of haar leven dan komt daar opvallend vaak IJsland in voor. Dit wonderschone land, waar de krachten van de natuur hun vrije gang kunnen gaan, heeft een aantrekkingsfactor die maar weinig voorkomt in de wereld. Met autoverhuur Keflavik kan op gemakkelijke wijze dit prachtige eiland verkend worden. Het hebben van een auto zorgt voor vrijheid en flexibiliteit. Daarbij zorgt HAPPYCAR ervoor dat de meest voordelige of passende auto gehuurd kan worden. HAPPYCAR vergelijkt namelijk een veelvoud van autoverhuurbedrijven zoals Hertz, Europcar en nog vele andere bekende maar ook minder bekende namen.


Ontdek Keflavik

De bekendste en grootste stad van IJsland is natuurlijk Reykjavik. Keflavik is echter ook een stad van formaat die zeker niet onderschat mag worden. Het beschikt ten eerste over een grote luchthaven. Deze luchthaven vindt zijn oorsprong in de Tweede Wereldoorlog toen de Amerikanen hier een vliegveld bouwden. De plek van het vliegveld was ideaal om het scheepverkeer en onderzeebootverkeer van de Noorse Zee en Groenlandse Zee naar de Atlantische Oceaan in de gaten te houden. De belangrijke strategische positie zorgde ervoor dat het militaire gedeelte van de luchthaven zelfs na het einde van de Koude Oorlog actief bleef. In 2006 vertrokken echter de laatste Amerikanen en is de luchthaven sindsdien enkel bestemd voor de burgerluchtvaart. In de stad zelf is relatief veel hoogbouw te zien, wat uniek is voor IJslandse begrippen. Het is daarmee tekenend voor het stadsbeeld, hoewel er nog enkele oudere gebouwen staan die het zeker waard zijn om bekeken te worden. Denk hierbij aan het Duushus: een gebouw waarvan het oudste deel uit 1877 stamt. Of de Keflavikurkirkja: een kerk uit 1915 en de Uppspretta: een watertoren gemaakt door de Toyisten. Genoeg te bekijken dus met een huurauto in Keflavik!


Rondreis door de regio van Keflavik

Met een huurauto Keflavik ontdekken is eenvoudig en efficiënt. Begin uw rondreis vanaf de luchthaven van Keflavik. Met autohuur Keflavik is het echter ook mogelijk om de stad te verlaten en IJsland verder te ontdekken. IJsland is dunbevolkt waardoor met name de natuur de grote aantrekkingsfactor is. Dat neemt niet weg dat de prachtige hoofdstad Reykjavik, welke op slechts 50km afstand ligt, zeker de moeite waard is om te gaan bekijken. Deze stad met rijke historie staat bol van de IJslandse cultuur die terug te herleiden is tot de Vikingen die het land koloniseerden. Veel van deze tijd is terug te vinden in de talrijke musea die de stad rijk is. Religie is een belangrijk onderdeel van de IJslandse cultuur en de vele kerken zijn zeker een bezoekje waard. Verder zijn overal in de stad standbeelden te vinden van figuren die veel betekend hebben voor Reykjavik of IJsland in het algemeen. Al deze bezienswaardigheden zijn eenvoudig te bereiken met een huurauto in Keflavik. Ga ook een dagje Borgarnes bezoeken. Vanaf Reykjavik is dit goed aan te rijden en u komt door prachtige natuur. In deze stad vindt u een kerk boven op een heuvel, die in 1959 klaar was. Ook vindt u een klein stadspark uit de jaren ’30. Zodra u de stad zal verlaten, zal het u opvallen dat de natuur prachtig is, maar dat er weinig bomen te vinden zijn. Dat is kenmerkend voor de IJslandse flora. Wat nog bekender is aan IJsland, zijn de vele warmwaterbronnen en geisers die het land rijk is. De vele natuurparken zijn goed bereikbaar met de auto waardoor autoverhuur Keflavik de uitkomst is om IJsland in volle glorie te ontdekken.

Alle aspecten die het land zo speciaal maken liggen vanaf het vliegveld gezien binnen handbereik. Dus denk niet langer na, boek een reis naar IJsland en geniet in volle teugen met autoverhuur Keflavik. Bij thuiskomst kan in alle tevredenheid weer een land worden afgestreept van het lijstje met plekken die men in de toekomst nog wel eens zou willen bezoeken.