Auto huren Kleve

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 10 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Kleve - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 10 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 07:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 07:39 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 17 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 10:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 10:58 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 12:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 12:36 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 13 dagen

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 12:36 uur.

Dit aanbod is gevonden op 10 jul. 2020 12:36 uur.

Beoordeling autoverhuur in Kleve

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Kleve:

4.3 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.9 tot 5 )
Top van HappyCar deze mooie aanbiedingen
Huurauto beoordeling van Hanneke C.- 20 jul. 2015 18:17
(4 tot 5 )
Voor de volgende keer weet ik al waar ik een auto boek
Huurauto beoordeling van Tessa K.- 20 jul. 2015 23:46
(4.5 tot 5 )
Wagentje gehuurd om met mijn kinderen een reisje te kunne maken het is allemaal prima bevallen.
Huurauto beoordeling van Jenske R.- 20 jul. 2015 17:12
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Kleve

Heeft u binnenkort een bezoek aan de Duitse stad Kleve op uw agenda staan? Zorg dan dat u goed voorbereid op stap gaat en regel alvast uw vervoer ter plaatse. Met een rental car Kleve ontdekken is ontspannend en u kunt alle plaatsen in en om de stad eenvoudig bereiken. Zorg ervoor dat u niet te veel betaalt voor uw huurauto uit Kleve. Bij HAPPYCAR vergelijkt u eenvoudig de prijzen van diverse aanbieders. Bovendien bent u er zeker van dat uw favoriete autoverhuur in Kleve betrouwbaar is. Bij ons vindt u namelijk alleen betrouwbare partijen in het overzicht. Wij werken samen met vaste partners en daardoor komt u bekende namen tegen als Europcar en Holiday Autos. Kies daarom voor een autoverhuur in Kleve die niet alleen goedkoop is, maar ook een goede service levert en vertrouw op de partners van HAPPYCAR.

Ontdek Kleve

Kleve ligt in Noordrijn Westfalen en niet ver van de Nederlandse grens en Nijmegen. Het gebied is heuvelachtig met een hooggelegen burcht. De naam van de stad is waarschijnlijk afgeleid van clef of klip in het Nederlands. Kleve werd waarschijnlijk al erg lang bewoond gelet op de strategische ligging. Maar het wordt voor het eerst genoemd in 1033 als Keizer Hendrik I een graaf benoemd voor het gebied dat ook delen van Utrecht en Gelderland omvat. In de Tweede Wereldoorlog is de stad zwaar gebombardeerd en ook Nijmegen, dat per abuis voor Kleve werd aangezien, werd regelmatig geraakt. Na de oorlog is de stad grotendeels hersteld. Er zijn nog steeds sporen van de oorlog te ontdekken, maar veel van de historische gebouwen in het centrum zijn gerenoveerd. De stad is een tijdje een kuuroord geweest, omdat er een mineraalbron werd ontdekt. Het belang daarvan werd in de 19e eeuw steeds groter voor de stad. Het kuurhotel is sedert 1990 omgebouwd tot een museum voor de moderne kunst. Duitsland staat bekend om het lekkere eten en de royale maaltijden. Ook in Kleve kunt u hiervoor terecht. Kies voor een lokaal restaurant of ga voor de internationale keuken en laat u verrassen door de kwaliteiten van de koks. Natuurlijk mag een glaasje Schnaps ook niet aan uw reis ontbreken.

Met een huurauto Kleve ontdekken

Kies voor autohuur in Kleve en rijd op uw gemak rond in de stad. De Zwanenburcht is het meest kenmerkende gebouw van de stad en zeker een bezoek waard als u met uw huurauto door de stad toert. De oorspronkelijk burcht stamt vermoedelijk uit de 11e eeuw. Destijds werd het gebouw gewoon het slot van Kleve genoemd. De huidige romantische naam Zwanenburcht dateert uit de 19e eeuw. Na de verbouwing in de 17e eeuw was er ook eigenlijk geen sprake meer van een burcht, maar meer van een paleis in barokstijl. Wanneer u in de stad bent, mag u een bezoek aan dit bijzondere gebouw dan ook niet overslaan. Maar er is nog veel meer te beleven in Kleve en zowel jong als oud zullen zich zeker vermaken in een van de mooiste dierentuinen van Duitsland. In de dierentuin van Kleve zijn ongeveer 500 verschillende diersoorten te zien. Bijzonder is een aantal rassen die tot de wilde variant van onze huisdieren of vee kunnen worden gerekend. Hiertoe behoren onder andere het wild zwijn, het Przewalskipaard en de bankivahoen.

Rondreis door de regio Kleve

Als u met de huurauto de omgeving van Kleve gaat verkennen, is een bezoek aan Nederland zeker mogelijk. Nijmegen en Arnhem zijn twee mooie oude steden langs de Rijn die de bezoeker een aantal mooie gebouwen maar ook een gezellig centrum bieden. Voor gezellig shoppen of een terrasje kunt u daar zeker terecht. Buiten het oude Kleve vindt u het prachtige gebied van de Rijnoever. Kleine schilderachtige dorpjes die zich langs de rivier hebben genesteld, maar ook nog veel natuur en rust. De rivier biedt een oase voor flora en fauna in het gebied en het heeft een kalmerende invloed op de mens. Met uw rental car uit Kleve kunt u ook hier op uw gemak rondtoeren en volop van al het moois om u heen genieten. Mocht u op zoek zijn naar bijzondere plaatsen rondom de stad, dan kan het personeel bij de autoverhuur in Kleve u daar ook zeker meer over vertellen.