Auto huren Lamezia Terme

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 17 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Lamezia Terme - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 17 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 03:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 03:08 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 03:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 03:08 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 03:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 03:08 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 03:08 uur.

Dit aanbod is gevonden op 08 dec. 2019 03:08 uur.

Beoordeling autoverhuur in Lamezia Terme

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Lamezia Terme:

4.5 tot 5 (781 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Top vakantie gehad, voor niet al te veel geld
Huurauto beoordeling van Ward G.- 18 jul. 2015 04:26
(4.9 tot 5 )
Snelle boeking - ben echt HAPPY!
Huurauto beoordeling van Amelie de Z.- 20 jul. 2015 02:03
(4.9 tot 5 )
We hadden problemen om een goede en goedkope auto te krijgen voor 6 personen op zo'n korte tijd. Met Happycar was dat geen probleem. Geweldig!
Huurauto beoordeling van Beatrix van de U.- 19 jul. 2015 22:37
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Lamezia Terme

Lamenzia Terme is een van de minst ontwikkelde regio’s van Europa tegenwoordig, maar was al zeer vroeg bewoond, de oude Grieken en de Romeinen kenden deze plek al en gingen hier dan ook graag heen, Lamenzia heeft een paar Thermen die een helende werking hebben. De Romeinen wisten al van deze werking en gingen er dus ook graag heen om na een van hun vele veldslagen even bij te komen en geheeld te worden door het water. In deze stad kunt u een van de vele kerken die het rijk is bekijken, deze zijn vaak versierd met diverse prachtige Fresco’s en zijn dus zeker een bezoek waard voor de reiziger. Verder kunt u net iets buiten de stad het fort van Malta bekijken, een fort dat in 1550 gebouwd is en zeer goed bewaard is gebleven. Dit bastion was gebouwd door Pedro van Toledo die zeker wou zijn dat de positie verdedigd kon worden. In de omstreken van Lamenzia Terme kunt u genieten van nog een paar van deze bastions die over het algemeen net iets minder goed bewaard zijn gebleven dat het bastion zo even genoemd. Daarnaast valt er verder in de regio genoeg te verkennen met bijvoorbeeld autoverhuur Lamenzia Terme.

Auto huren Lamenzia Terme

Op een relatief kleine afstand van Lamenzia Terme ligt Napels, wanneer u een auto huurt met autohuur Lamenzia Terma kunt u makkelijk naar Napels en kunt u haar 2800 jarige geschiedenis aanschouwen, historische gebouwen en monumenten bijvoorbeeld. U kunt in Napels van middeleeuwse kastelen tot klassieke ruïnes bezichtigen en dit doet u allemaal het best met een huurauto in Lamenzia Terme. De meest opvallende vormen van architectuur die zichtbaar zijn in het huidige Napels zijn de middeleeuwse, renaissance en barok stijlen. Napels heeft een totaal van 448 historische kerken, waardoor het een van de meest katholieke steden in de wereld is in termen van het aantal gebedsplaatsen. Met uw huurauto in Lamenzia Terme kunt u deze bezienswaardigheden op een makkelijke en leuke manier bezichtigen. Het belangrijkste stadsplein is het Piazza del Plebiscito. De bouw werd begonnen door de koning Joachim Murat en afgemaakt door koning Ferdinand IV. De oostelijke kant van het plein grenst aan het Koninklijk Paleis en de westelijke kant aan de kerk van San Francesco di Paola, met de uitbreiding van de colonnades aan beide zijden. Vlakbij het plein vindt u het Teatro di San Carlo, het oudste en grootste operagebouw in Italië. Direct tegenover San Carlo is het Galleria Umberto gevestigd, een winkel en sociaal centrum. Napels is bekend om haar historische kastelen: het oude Castel Nuovo, ook wel bekend als Maschio Angioino, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Het kasteel dateert terug uit het jaar 1279 en ziet er vandaag de dag nog prachtig uit. Het is ten zeerste aan te raden om het kasteel in alle rust te bezichtigen en zo te genieten van een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Napels. Autohuur Lamenzia Terme maakt het mogelijk dat u zeer veel van de stad kunt bezichtigen en dit allemaal op uw eigen tempo.


Autoverhuur Lamezia Terme

Wanneer u niet naar Napels reist maar de andere kant op dan kunt u richting Sicilië gaan hier is ook van alles te zien en te beleven Met een huurauto vanuit Lamenzia Terme op Sicilie kunt u gemakkelijk naar de prachtige bezienswaardigheden die Sicilië u te bieden heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de Tempel van Concordia, een van de meest opvallende monumenten van de Groot-Griekse kunst en architectuur. De Tempel van Concordia is een van de belangrijkste attracties van Sicilie en trekt jaarlijkse vele bezoekers. Na de Tempel van Concordia kunt u naar de Villa Romana del Casale, een Romeinse villa gebouwd in het begin van de 4e eeuw. De villa ligt ongeveer 3 km buiten de stad Piazza Armerina en bevat de rijkste, grootste en meest complexe verzameling van Romeinse mozaïeken in de wereld. De Kathedraal van Monreale is een van de grootste nog bestaande voorbeelden van de Normandische architectuur in de wereld. In het jaar 1174 werd met de bouw begonnen door Willem II en in 1182 werd de Kathedraal gewijd aan de Hemelvaart van de Maagd Maria. De Kathedraal is een rijksmonument van Italië en een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Sicilië. Op Sicilië vindt u een aantal prachtige steden met ieder een eigen identiteit. Wij raden u dan ook aan om met huurauto Lamenzia Terme op Sicilie een rondreis te maken langs al deze historische steden, zo wordt het een vakantie om nooit te vergeten.

Met een huurauto in Lamenzia Terma kunt u bijvoorbeeld naar het regionaal park van Sicilie, een park van 86.000 hectare dat dateert uit het jaar 1993. In het park vindt u het grootste beschermde natuurgebied van Sicilie met prachtige flora en fauna. Na alle bezienswaardigheden kunt u een heerlijk drankje drinken op een van de vele terrasjes die er op Sicilië te vinden zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het centrum van Taormina, waar het centrale plein gevestigd is. Hier kunt u genieten van de ondergaande zon terwijl u geniet van een heerlijk wijntje. Voor de liefhebber is het ook mogelijk om het nachtleven van Taormina te ontdekken. In deze stad voor jong en oud vindt u voor iedereen wat wils!