Auto huren Manilla

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 29 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 11 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Manila - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 08:31 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 nov. 2019 08:31 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 04:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 14 nov. 2019 04:54 uur.

Beoordeling autoverhuur in Manila

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Manila:

4.3 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Samen met mijn vriendin een heerlijke vakantie gehad met een huurauto die wij via happycar geboekt hebben.
Huurauto beoordeling van Ivo de G.- 17 jul. 2015 10:45
(4 tot 5 )
Wij wisten niet welke auto nu goed was voor onze bestemming, maar we werden uitstekend geholpen door de klantenservice
Huurauto beoordeling van Irene M.- 18 jul. 2015 22:38
(4 tot 5 )
was zeer te spreken over me huur auto!
Huurauto beoordeling van Babs R.- 19 jul. 2015 17:46
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Manilla

De Filipijnen staan bekend om prachtige rijstvelden, vulkanen en de vriendelijke bevolking. Maar het land heeft ook een aantal steden die het bezoeken meer dan waard zijn. Manilla, de hoofdstad, is een absolute aanrader wanneer deze eilanden groep wordt aangedaan. Met een huurauto in Manilla bent u verzekerd dat uw bezoek aan de Filipijnen comfortabel zal verlopen. Vanwege de centrale ligging van Manilla is het huren van een auto de ideale manier om van daaruit de rest van de omgeving te verkennen. Maar ook in Manilla zelf kunt u prima met de auto eropuit gaan. HAPPYCAR is de manier voor het vinden van autoverhuur in Manilla. Door de onafhankelijke aard vinden wij als prijsvergelijker altijd de laagst mogelijke geprijsde huurauto. HAPPYCAR vergelijkt onder andere huurauto's van Avis, Hertz en Europcar. Zo heeft u altijd tegen de laagste prijs de beste auto tot uw beschikking.

Ontdek Manilla
Manilla is de hoofdstad van de Filipijnen. De stad is het politieke, wetenschappelijke en culturele centrum van deze eilandengroep in Zuidoost-Azië. De moderne stad speelt een economische hoofdrol binnen het land en dient daarnaast als een knooppunt van infrastructuur. Manilla beschikt over meerdere universiteiten en heeft een ruim aanbod aan theaters, musea en overige bezienswaardigheden. Een leuk weetje is dat Manilla voor een groot deel is gebouwd op ingepolderd land. Op grond dat voorheen toebehoorde aan de Baai van Manila. Daarnaast heeft Manilla een prachtige skyline.

Geschiedenis van Manilla
Manilla was aanvankelijk een klein vissersdorpje gelegen aan de monding van de Pasig, alwaar deze uitkomt in de Baai van Manilla. Langzaam groeide de stad uit tot een sultanaat. Toen Manilla in 1570 werd verovert door de Spanjaarden ging het echter hard met de stad. De Spanjaarden riepen Manilla in 1595 dan ook uit tot hoofdstad. De stad groeide snel uit tot het centrum van de trans-pacifische handel.
De Filipijnen, en daarmee Manilla, viel daarna nog korte tijd in handen van de Engelsen en later in die van de Amerikanen. Pas vlak na de Tweede Wereld oorlog werden de eilanden onafhankelijk. Manilla had inmiddels zijn rol als hoofdstad verloren, maar na hervormingen in de regio, om de snelle bevolkingsgroei goed te laten verlopen, won Manilla in 1975 zijn positie als hoofdstad terug.

Met een huurauto Manilla ontdekken
Met een rental car is Manilla gemakkelijk te ontdekken. Met een eigen auto tot de beschikking kunt u heel flexibel deze wereldstad verkennen en gaan waar u zelf wilt. Een van de mooiste bezienswaardigheden is de Intramuros. Dit is de oude binnenstad uit de tijd dat Manilla nog werd beheerst door de Spanjaarden. De wijk verleend zijn naam aan de oude stadsmuur die er nog steeds staat. U kunt deze wijk dan ook binnen rijden door de oude stadspoort. In Intramuros zijn veel overblijfselen uit de Spaanse tijd te vinden. Vooral de Palacio del Gobernador, de Kathedraal van Manilla en het Fort Santiago zijn zeker het bezoeken waard. Aan het noordelijke uiteinde van de Roxas Boulevard bevind zich het mooiste park van Manilla, het Rizal Park. Dit park is vernoemd naar de nationale held José Rizal, de nationalist die in 1896 alhier werd geëxecuteerd. Op 18 Januari 2015 werd in dit park de grootste Katholieke mis ooit gehouden. Maar liefst zes miljoen mensen waren die dag aanwezig, alwaar Paus Franciscus zijn bezoek aan de Filipijnen afsloot.
 
Rondreis door de regio Manilla
Manilla ligt op Luzon, het grootste eiland van de Filipijnen. En biedt vanwege zijn centrale ligging op dit eiland een perfect uitgangspunt om dit prachtige eiland met extreme landschappen te ontdekken. Zo is het grootste meer van de Filipijnen, Laguna de Bay vanuit Manilla prima te bereiken. Naarmate men naar het noorden van Luzon rijdt wordt het landschap bergachtig, hier bevind zich de hoogste berg van het eiland, Mount Pulag. Ook zijn hier prachtige rijstvelden te aanschouwen. Deze wereldberoemde rijstvelden staan op de werelderfgoedlijst. Naast het indrukwekkende berglandschap heeft Luzon ook uitgestrekte vlakten te bieden. Hier komen veel van de landbouwproducten van de Filipijnen vandaan. Waar u ook beslist om heen te gaan, een huurauto is altijd de ideale toevoeging aan uw verblijf in Manilla.