Auto huren Medellin

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 25 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 32 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Medellin - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 03:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 03:54 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 03:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 03:54 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 32 per dag
bij een huurperiode van 32 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 03:54 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 jun. 2020 03:54 uur.

Beoordeling autoverhuur in Medellin

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Medellin:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Toen ik een auto had gehuurd bij happycar, dacht ik nog even, dat het mis zou gaan, maar alles ging goed!
Huurauto beoordeling van Tony V.- 21 jul. 2015 10:10
(4.3 tot 5 )
Onze boeking met HappyCar is vlekkeloos verlopen
Huurauto beoordeling van Fien T.- 21 jul. 2015 11:34
(4.1 tot 5 )
Met happycar een top auto geboekt.
Huurauto beoordeling van Frans K.- 22 jul. 2015 02:27
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Medellin

Als u binnenkort een reis naar Medellin in Colombia, Zuid-Amerika gepland heeft, wilt u daar natuurlijk naast uw afspraken ook een aantal bezienswaardigheden in de stad en omgeving kunnen bezoeken. In dat geval is het verstandig om uzelf goed te oriënteren over de mogelijkheden van vervoer in Colombia. Als u kiest voor eigen vervoer, dan bent u van niemand afhankelijk en reist u op de momenten die u het beste uitkomen. Kiezen voor autoverhuur in Medellin is daarom verstandig. Er zijn een aantal grote, maar ook kleinere aanbieders van autohuur in Medellin. Namen als Avis, Hertz, RentalCars of CarDelMar zullen u wellicht bekend voorkomen. Kent u ook de kleinere aanbieders en hun speciale acties? Als u behoefte heeft aan een actueel overzicht van alle mogelijkheden op het gebied van autohuur in Medellin, komt u dan eens naar HAPPYCAR. Op de site van HAPPYCAR vindt u een duidelijk en vooral onafhankelijk overzicht. Zo kunt u nog voordat u vertrekt de voor u voordeligste rental car in Medellin uitzoeken.

Over Medellin

Medellin is de tweede grootste stad van Colombia en staat bekend als een bruisende industriestad met een uitgaansleven dat vele internationale reizigers trekt. In de jaren tachtig en begin jaren negentig stond Medellin slecht bekend. Dit werd met name veroorzaakt door het drugsgeweld rondom het beruchte Medellin-kartel. Nadat het kartel ontmanteld was en zeker ook nadat het guerillageweld door een vredesverdrag een halt was toegeroepen, heeft de Colombiaanse regering veel geïnvesteerd in de infrastructuur van Medellin. Het huidige Medellin heeft een ware metamorfose gemaakt en kan zich nu presenteren als een van de populairste toeristische bestemmingen van het land. Medellin ligt in een mooie vallei met een gematigd klimaat en kent een aantal interessante bezienswaardigheden. Ook de omgeving van Medellin vraagt om een ontdekkingsreis en met name de prachtige natuur zal vele bezoekers kunnen bekoren. Wie alles in en rondom Medellin op de meest efficiënte wijze wil zien, kiest voor een van de aanbieders van autoverhuur in Medellin. Zeker in de warme zomermaanden is het verstandig om een auto te huren met goede airconditioning en wie de binnenlanden wil verkennen, doet er goed aan een huurauto met vierwielaandrijving te reserveren.

Met een huurauto Medellin ontdekken

Gebruik uw rental car in Medellin om alle bezienswaardigheden van deze stad te ontdekken. Gaat u zeker naar het interessante plein Plaza Botero. Op dit grote plein, geflankeerd door leuke cafés en restaurantjes, bekijkt u de opvallende beeldhouwkunst van Fernando Botero, een beroemde Colombiaanse kunstenaar. Wilt u nog meer Colombiaanse kunst bewonderen, bezoekt u dan het nabijgelegen Museo de Antioquia. Medellin heeft een kabelbaan die u onder meer naar het rustige Park Arvi voert. Vanuit Park Arvi heeft u een bijzonder mooi uitzicht over de vallei en de stad. Gaat u ook eens naar Parque de los Pies Descalzos. Dit zogenaamde Blotevoetenpark is goed onderhouden en u zult vele bezoekers tegenkomen die hier inderdaad op blote voeten rondlopen. In het midden van het park vindt u Museo Interactivo EPM, een interactief wetenschapsmuseum met meer dan twintig educatief ingerichte ruimtes. Wie zijn kennis van de recente geschiedenis wil vergroten, kan in Medellin de speciale Pablo Escobar-tour boeken. Tijdens deze tour komt u veel te weten over het ooit zo beruchte Medellin-kartel en zijn leider, Pablo Escobar.

Rondreis door de regio Medellin

Met uw rental car in Medellin kunt u naar het dorpje Guatapé gaan, dat ten westen van Medellin ligt. Dit gezellige dorpje staat bekend om zijn bijzonder kleurrijke en versierde huizen. Als u ergens mooie foto’s kunt nemen, is het wel hier. Wie wil genieten van een adembenemend uitzicht, rijdt nog even een paar kilometer door, tot hij bij La Piedra is aangekomen. Na een klim van 740 traptreden staat u bovenop een rots waar u vooral met zonsondergang een indrukwekkend uitzicht heeft. Guatapé ligt aan een groot meer, Embalse del Peñol, waar u per boot een groot aantal mooie eilanden kunt bezoeken. In de buurt van Medellin zijn veel koffieplantages en als u met eigen ogen wilt zien waar de beroemde Colombiaanse koffie vandaan komt, kunt u een van deze plantages bezoeken en daar een rondleiding krijgen. Met een huurauto in Medellin wordt uw verblijf in Colombia er een om nooit te vergeten.