Auto huren Nantes

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 39 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 1 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Nantes - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 1 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 nov. 2018 05:39 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 nov. 2018 05:39 uur.

Beoordeling autoverhuur in Nantes

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Nantes:

4.5 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Wanneer ik de volgende keer een auto huur is happy car de eerste keuze voor mij
Huurauto beoordeling van Vladimir T.- 17 jul. 2015 09:13
(4.4 tot 5 )
Wij zijn blij met onze huurauto! Volgende keer kiezen we weer voor happycar!
Huurauto beoordeling van Martijn D.- 18 jul. 2015 07:58
(4.3 tot 5 )
Wat fijn om zo goedkoop een auto gehuurd te hebben waardoor we extra van onze vakantie konden genieten
Huurauto beoordeling van Gert H.- 20 jul. 2015 17:22
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Nantes

Ontdek met een huurauto van HAPPYCAR het schitterende Nantes aan de kust van het schitterende Bretange. Nantes is al sinds de romeinse tijd een handelscentrum in Frankrijk en kreeg in de 4e eeuw na Christus een bisschopszetel. Brengt u in Nantes een bezoek aan de prachtige kathedraal, het stadhuis of gaat u naar het kasteel van Nantes. Met een huurwagen in Nantes bent u overal zo.

Auto huren in Nantes
Begin uw bezoek met het imposante Château des Ducs de Bretagne, waar Hendrik IV in 1598 het Edict van Nantes heeft ondertekend. Het kasteel was de verblijfplaats van het Bretonse hof en daarna van de koning van Frankrijk was, is zowel een paleis als een vesting. Daarna kunt u een bezoek brengen aan de zeer indrukwekkende kathedraal van Saint Pierre en Saint Paul. In de Kathedraal bevind zich de indrukwekkende graftombe van koning Frans II. Daarna kunt u langs de kassen van de Jardin des Plantes wandelen, de eerste botanische tuin van de stad. De tuin dateert uit 1688 en begon als een kleine medicinale planten collectie buiten de stadsmuren. Rond 1790 bevatte de tuin meer dan 600 soorten planten. De tuin in zijn huidige staat is opgezet in 1806 en bevat op de dag van vandaag 11.000 soorten planten.

Door Bretange met de auto
Voor degene die er in mogen geloven dat de toverdrank daadwerkelijk onoverwinnelijk maakt. Bretange was de streek waar Asterix en Obelix van dan komen, waar een klein dorpje moedig weerstand bleef bieden tegen de Romeinen. Wanneer men door dit gebied reist is het ook goed te merken waar de inspiratie voor dergelijk legendarische striphelden als Asterix en Obelix vandaan kwam. Met een huurauto vanuit Nantes is dit gebied prima te verkennen en rijdt u vanaf de kust door de prachtige glooiende heuvelland het binnenland in. Maar in eerste instantie is er natuurlijk woeste bijna ontembare zee, dit aangezien Nantes direct aan de Atlantische Oceaan ligt.

Het binnenland rondom Nantes en Bretange
U kunt er ook voor kiezen om eerst deze woeste zee af te rijden, het navigatie systeem uit te schakelen en avontuurlijk een route langs de vissersplaatsjes te volgen, gevolgd door prachtige uitzichten over de oceaan. In ongeveer twee a drie uur rijd u van Nantes door het heuvelachtige binnenland naar St Malo waar de zee haar pure woeste kracht laat zien. Kiest u er voor om meer te willen zien dan kunt u er ook voor kiezen om via de kust te rijden. Wanneer men voor deze optie kiest komt men langs Carnac waar nog 3000 oude meinhirs overheindstaan. Daarnaast kunt U op zoek gaan naar de legende van Koning Arthur en Merlijn in het legendarische bos van Brocéliande wanneer men er voor kiest om de rest van de route via het binnenland af te leggen. Kortom de mogelijkheden met een huur auto in Nantes of in Bretange zijn eindeloos en het is aan u om uw droom route uit te denken. Laat uw fantasie de vrije loop en ondek Nantes en Bretange met een huurwagen van HAPPYCAR. Autohuur Nantes geeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u zelf wilt. Een reis naar Brest is absoluut de moeite waard. Ook de stad Tours is op een goed te rijden afstand. Als u nog even de liefdesstad van Frankrijk wilt zien, gaat u natuurlijk naar Parijs. Hier kunt u ook uw huurauto inleveren op het vliegveld Charles de Gaulle. Op die manier kunt u eenvoudig weer terug naar Nederland en hoeft u niet met een busje van uw inleverpunt naar de luchthaven.

Met de huurauto door Nantes
Zoals u ziet is Nantes erg veelzijdig en is er altijd wat te doen. Ook de omgeving zult u prachtig vinden. Het maatk niet uit of u nu van culturele activiteiten houdt of van het nachtleven: Nantes biedt het allemaal. Met een huurauto in Nantes kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.