Auto huren Salt Lake City

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 27 per dag
Speciaal

Goedkope voorbeeldprijs Speciaal

bij een huurperiode van 14 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Salt Lake City - Goedkoopste aanbiedingen

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2019 07:00 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 feb. 2019 07:00 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 34 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 07:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 07:02 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 5 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 07:02 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 07:02 uur.

Beoordeling autoverhuur in Salt Lake City

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Salt Lake City:

4.5 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Waar we ook een auto wouden huren het was allemaal geen probleem
Huurauto beoordeling van Kwinten R.- 17 jul. 2015 10:16
(4.9 tot 5 )
grote bus gehuurd om met de vrienden op stap te gaan, super goed bevallen. ThnX HappyCar.s
Huurauto beoordeling van Ise T.- 17 jul. 2015 19:12
(4.1 tot 5 )
Zeer overzichtelijke vergelijkings website
Huurauto beoordeling van Emma H.- 19 jul. 2015 01:11
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Salt Lake City

Salt Lake City, vaak afgekort tot Salt Lake of SLC, is de hoofdstad en de grootste stad van de Amerikaanse staat Utah. In de stad zelf wonen bijna 200.000 inwoners, maar in het Salt Lake City grootstedelijk gebied meer dan een miljoen. De stad is aan de ene kant gelegen aan de voet van de Wasatch, een berg. Aan de andere kant ligt de stad op de zuidelijke oever van de Great Salt Lake. De stad is makkelijk te verkennen en de omgeving kent de meest opvallende landschappen van een Amerikaanse metropool. Zo kunt u op avontuur in de wildernis van de Salt Lake Valley waar u het gehele jaar kunt genieten van de prachtige flora en fauna. In de wintermaanden kunt u uitstekend skien in één van de prachtige skigebieden in de buurt van Salt Lake City. Met car hire Salt Lake City ontdekt u deze bijzondere stad op een leuke en makkelijke manier.

Bezienswaardigheden in Salt Lake City
Salt Lake City is het hart en spirituele hoofdstad van de kerk van de Heiligen der Laatste Dagen. De Salt Lake-tempel die in het centrum van Salt Lake staat is een heilige bedevaartsoord voor de leden van het geloof. Brigham Young koos voor deze plek toen hij in 1847 in Salt lake aankwam. De kerk is gebouwd van blokken graniet die allemaal vanuit de Grand Canyon naar de stad vervoerd werden. In totaal duurde het ruim 40 jaar voor deze Mormoonse tempel klaar was. De kerk heeft zes grote torens, die de macht van het priesterschap symboliseren. Brengt u een bezoek aan dit imposante bouwwerk die met car hire Salt Lake City eenvoudig te bereiken is. Na u bezoek aan de Salt Lake tempel kunt u een bezoek brengen aan de Utah State Capitol, de City and County Building en het Union Pacific Depot. Allen stuk voor stuk interessante bezienswaardigheden!

Geen bezoek aan Salt Lake City is compleet zonder een bezoek aan de Great Salt Lake. Met uw huurauto vanuit Salt Lake City rijdt u zo naar het meer toe. Het meer ligt op 1280 meter hoogte en dankt zijn naam door het hoge zoutgehalte. Het zoutgehalte van dit meer is namelijk 28% en daarmee veel hoger dan het zoutgehalte van zeewater. De reden hiervoor is dat het meer geen directe afvloeiing heeft naar zee. Alleen de dode zee in het Midden-Oosten (op de grens van Israël en Jordanië) heeft een hoger zoutgehalte. Naast dat het hoge zoutgehalte dit meer zo bijzonder maakt is het meer ook nog eens erg ondiep met een gemiddelde diepte van 4,1 meter en een maximale diepte van 11,8 meter. In het meer bevinden zich ook een aantal eilanden waarvan Antelope Island de grootste is. Maakt u een boottochtje over het meer en breng een bezoek aan één van de eilandjes in het meer. Op de eilandjes vindt u tal van strandjes waar u lekker kunt genieten van de Amerikaanse zon en zelf kunt meemaken hoe het is om niet te kunnen zinken wanneer u het water in duikt. Door het hoge zoutgehalte blijft u drijven wat u ook probeert. Verder wordt het meer omringd door zoutmoerassen en zoutvlakten wat erg leuk en bijzonder is om van dichtbij mee te maken.

Door de westkust van Amerika
Met een huurauto Salt Lake City kunt u de hierboven genoemde bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. Maar u kunt er natuurlijko ook voor kiezen om een rondreis te maken, net zo leuk als u toch een huurauto tot uw beschikking heeft! Rij bijvoorbeeld van Salt Lake City naar Las Vegas en geniet van al het entertainment dat deze stad te bieden heeft. Vanuit Las Vegas kunt u doorrijden naar Los Angeles, waar u natuurlijk een stukje over de Walk of Fame gaat wandelen en de HOLLYWOOD letters gaat bewonderen. Vanuit hier rijdt u naar het noorden en komt u uit bij San Francisco: één van de gezelligste steden! U kunt ervoor kiezen om uw trip hier te beëindigen en uw huurauto op het vliegveld in te leveren of u rijdt door naar uw startpunt Salt Lake City. Op die manier heeft u zeker een perfecte vakantie!