Auto huren Samos

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 7 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Samos - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 mrt. 2020 08:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 mrt. 2020 08:35 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 mrt. 2020 08:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 mrt. 2020 08:35 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 mrt. 2020 08:35 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 mrt. 2020 08:35 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 14 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 jul. 2018 10:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 jul. 2018 10:46 uur.

Beoordeling autoverhuur in Samos

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Samos:

4.5 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Zeer te spreken over hoe dingen werden afgehandeld met de lokale verhuurder door HAPPYCAR
Huurauto beoordeling van Tove M.- 18 jul. 2015 19:54
(4.2 tot 5 )
Goede prijs, boeking zonder problemen verlopen, top service... dik tevreden! Happycar jullie krijgen een dikke 10!
Huurauto beoordeling van Gerard J.- 18 jul. 2015 12:39
(4.1 tot 5 )
Een geweldige vakantie gehad met een huurauto van Happycar
Huurauto beoordeling van Aron A.- 20 jul. 2015 01:02
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Samos

Samos is een Grieks eiland in het oosten van de Egeïsche Zee, dat voor de voor de kust van Turkije en tussen Chios en de eilanden van de Dodecanse ligt. Het is een eiland met een unieke natuurlijke schoonheid. Op Samos vindt u groene bergen, een prachtge kustlijn en eindeloze wijngaarden waar de beroemde Samos wijn wordt geproduceerd. Verder vindt u er nog een aantal oude steden met een rijke historie en tal van badplaatsen. Het is dan ook een onder de toeristen een geliefde bestemming om naar toe te gaan.

Autohuur Samos

De hoofdstad van het Griekse eiland Samos is Samos-stad en ligt aan de oostkant van het eiland. De stad is gebouwd rond een hoefijzervormige baai. Op Samos kunt u dwalen door de smalle straatjes en steegjes met neoklassieke gebouwen en winkels vol met authentieke ambachten. Daarnaast kunt u ontspannen in één van de vele taverna’s en cafés rondom de baai of een bezoek brengen aan het archeologissche museum. Het archeologisch museum in de stad Samos is een van de belangrijkste in Griekenland. Zo vindt u er één van de zeldzaamste archeologische vondsten ooit, namelijk het grootste kourosbeeld. Naast dit beeld vindt u nog exposities met aardewerk-, bronzen-, ivoor- en houtobjecten. Dit bijzondere museum is makkelijk te bezoeken met de door u gehuurde auto.

Na uw bezoek aan de hoofdstad van Samos kunt u met uw huurauto een bezoek brengen aan de Hera tempel. In de oudheid liep er een 7 kilometer lange heilige weg van geplaveid marmer van Pythagorio naar Ireon. De weg was bekleed met 2000 beelden en leidde naar een tempel die gewijd was aan de moeder godin Hera. Tegenwoordig ligt een groot deel van de heilige weg onder een landingsbaan van de luchthaven. Echter zijn de ruïnes van de tempel zijn nog goed zichtbaar en ook interessant om te bezoeken. Wanneer u naar de Hera tempel bent geweest kunt u daarna weer verder rijden naar het Pythagorio gebied. Vroeger stond hier een verdedigingsmuur van 6 kilometer met 35 torens en 12 poorten. Ook vindt u hier een tunnel van 1 kilometer lang. Deze tunnel diende als geheime vluchtroute uit de ommuurde stad. Vandaag de dag is het grootste deel van de muur verwoest, maar het is nog altijd mogelijk om de tunnel te bezichtigen. U kunt een wandeling maken door de tunnel en het indrukwekkende bouwwerk uit de oudheid aanschouwen.

Door de combinatie van het gematigde klimaat, koele zoemers en warme winter is de grond op Samos erg vruchtbaar. Deze ideale omstandigheden zorgen voor de teelt van olijfbomen en wijngaarden. Het is dan ook zeker niet toevallig dat de Samos wijn al sinds de oudheid bekend staat om zijn fijne smaak. Zelfs vandaag de dag blijft de wijn het belangrijkste export product van Samos. U kunt een bezoek brengen aan één van de wijnboeren op het eiland die u uw huurauto eenvoudig kan bereiken en geniet hier van de ondergaande zon onder het genot van een overheerlijke Samos wijn.

U kunt de huurauto ophalen op de luchthaven van Samos, genaamd Samos International Airport. Met de huurauto kunt u de hierboven genoemde steden en bezienswaardigheden eenvoudig bezoeken. U kunt er ook voor kiezen om met de huurauto naar de beroemde Kerkis berg te rijden. Deze krijtachtige en rotsachtige berg is ruim 1443 meter hoog en is erg geschikt om een mooie wandeling te maken. Tijdens de wandeling komt u langs een aantal kloosters en grotten. Eén van de grotten is zeer bekend, namelijk de grot van Pythagoras. Aan de voet van de berg vindt u de badplaats Votsalakia. Hier vindt u een aantal grote stranden en kunt u heerlijk dineren in één van de vele restaurantjes op de boulevard. Voor welke reden u ook maar een huurauto zoekt, een huurauto op Samos geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.