Auto huren Saudi Arabie

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Saudi Arabia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Saudi Arabia:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(5 tot 5 )
Snel, makkelijk en goedkoop geboekt via happycar
Huurauto beoordeling van Melinda G.- 18 jul. 2015 14:54
(4.7 tot 5 )
Wat fijn om zo goedkoop een auto gehuurd te hebben waardoor we extra van onze vakantie konden genieten
Huurauto beoordeling van Gert H.- 18 jul. 2015 18:17
(4.2 tot 5 )
Met happycar een top auto geboekt.
Huurauto beoordeling van Frans K.- 18 jul. 2015 10:06
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Saudi Arabie

Het koninkrijk Saudi Arabie beslaat een uitgestrekt en divers landschap met prachtige hoogvlaktes, fabelachtige woestijn gebieden en een adembenemende kustlijn. Met een huurauto kunt u op uw eigen tempo de vele bezienswaardige plekken in het land bezoeken en zowel de rijke historie als de hedendaagse aspecten van het land beleven. Vergelijk via HAPPYCAR alle aanbiedingen voor een huurauto in Saudi Arabie van werelds beste en meest betrouwbare car rental bedrijven zoals Enterprice, Hertz en Avis. U kunt vooraf ontspannen en overzichtelijk de auto selecteren die perfect bij uw behoefte en budget aansluit, en zodoende het maximale halen uit uw trip naar het land van de Saudi's.

Ontdek Saudi Arabie

Saudi Arabie is een modern land. Een uitgebreid A-klasse wegennet verbindt de verschillende steden met elkaar en met de belangrijke historische, culturele en religieuze locaties. Het is absoluut een unieke beleving om in een rental car Saudi Arabie te ontdekken. Centraal in het land, op een uitgestrekt plateau, ligt de hoofdstad Riyad. Het is met indrukwekkende gebouwen beladen metropool en tevens het centrum voor zaken, winkelen, entertainment en cultuur. Enkele bekende toeristische spots zijn het Salam Park met een reeks aan prachtig verlichte fonteinen, de ultramoderne Tahliyah winkelstraat, het historisch Masmak paleis en het Wadi Hanifah hiking park. Andere belangrijke steden in het koninkrijk zijn Mekka, Medina, Buraidah, en de kuststad Dammam. Autohuur in Saudi Arabie biedt u de mogelijkheid om de bezienswaardige plekken gemakkelijk aan te doen en op elke locatie net zo lang te blijven als u wenst. Afhankelijk van de gebieden die u denkt te zullen bezoeken kunt u vooraf beslissen als u een terreinwagen of een sedan model auto huurt. Bekijk de voordeligste aanbiedingen van de bedrijven die autoverhuur in Saudi Arabie aanbieden.

Met een huurauto Saudi Arabie ontdekken

Op archeologisch en cultureel gebied heeft Saudi Arabie ontzettend veel te bieden. Historisch geconserveerde plekken met gedenkwaardige monumenten en typische bouwstijlen uit verschillende tijdperken geven een afgetekend beeld van de ontwikkelingen die het midden oosten heeft doorlopen. Verspreid over het land zijn er ook een groot aantal musea en andere speciale locaties waar het cultureel erfgoed van de Arabische stammen in alle facetten wordt weergegeven. Ondanks de rijkdom die de olie-industrie oplevert zijn er in vrijwel alle steden in Saudi Arabie nog traditionele markten te vinden waar de karakteristieke sfeer van de betreffende regio de boventoon voert. Zowel in eenvoudige eetgelegenheden als in 5 sterren restaurants zult u een gevarieerd menu van aanlokkelijke lokale gerechten tegenkomen. Voor cultureel entertainment en folklore kent het koninkrijk een royaal aanbod aan schouwburgen en andere publieke locaties. Dagelijks wordt een diversiteit aan opvoeringen verzorgd. Het is dus een prettig voordeel wanneer u zich met eigen transport kunt verplaatsen. Autohuur in Saudi Arabie is praktisch, comfortabel en ongecompliceerd. En met HAPPYCAR bent u ervan verzekerd dat u ook in het koninkrijk de laagste prijs voor een huurauto betaalt. Israel is ook niet ver weg. Een populaire bestemming in de buurt is ook Verenigde Arabische Emirate.

Rondreis door de regio Saudi Arabie

Het landschap van Saudi Arabie is een aaneenschakeling van natuurschoon. Het rijden door de verschillende gebieden is een aangename en relaxerende beleving. Terwijl u zich van de ene bijzondere plek naar de andere bijzondere plek verplaatst wordt het uitzicht afwisselend beheerst door unieke woestijnvegetatie met sierlijke palmen en dadelbomen, schitterende groene natuurparken, heuvelachtig terrein met prachtige rotsstructuren en door machtig mooie goudkleurige zandduinen. Met een rental car is Saudi Arabie in al haar pracht te bewonderen. U kunt er ook voor kiezen om de uitgestrekte kustregio te verkennen. In het oosten loopt deze langs de Rode Zee en in het westen langs de Golf van Perzië. De Saudische kust kent uiteenlopende toeristische locaties waaronder de steden Jeddah en Dammam, de eilandengroep bij Tarout, de stranden bij Al-Uquir en Tabuk en de kilometers lange koraal riffen die lopen vanaf Al-Khafji tot Ras Abu Qamis. U toert uiterst ontspannen over rimpelloze asfaltwegen en in een betrouwbare huurauto. Maak gebruik van de uitgebreide en voordelige mogelijkheden die HAPPYCAR u biedt voor autoverhuur in Saudi Arabie, en exploreer de bekoring van het koninkrijk.