Auto huren Split

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 5 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Split - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 5 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 02:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 02:28 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 02:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 02:28 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 02:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 02:28 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 02:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 apr. 2020 02:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Split

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Split:

4.6 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Snel en makkelijk geboekt, zeker voor herhaling vatbaar
Huurauto beoordeling van Janneke M.- 19 jul. 2015 13:17
(5 tot 5 )
Ik heb laatst een zeer gunstig geprijsde huur auto gevonden met happyCAR
Huurauto beoordeling van Herman P.- 21 jul. 2015 07:37
(5 tot 5 )
Een dikke pluim voor HappyCar
Huurauto beoordeling van Karin W.- 21 jul. 2015 14:32
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Split

Split is een stad in Kroatië en is gelegen aan de Middellandse Zee. Split is een van de oudste steden in het gebied. De inwoners van de stad zijn met de telling van de stad begonnen sinds de bouw van het paleis van Diocletianus in het jaar 305 na Christus Echter blijkt uit archeologisch onderzoek, met betrekking tot de oorspronkelijke oprichters van de stad, dat de stad voorheen een Griekse kolonie genaamd Aspalathos is geweest. Deze Griekse kolonie dateert uit de 6e eeuw voor Christus. Dit zorgt er voor dat de stad enkele eeuwen ouder is dan gedacht. Vandaag de dag is Split uit gegroeid tot de grootste Dalmatische stad met zo’n 221.456 inwoners.

Bezienswaardigheden in Split
Wanneer u Split op een makkelijke en leuke manier wilt ontdekken kunt u het beste een auto huren. Wij raden u aan van te voren online een huurauto te boeken. Zo bent u er zeker van dat de huurauto voor u beschikbaar is en kunt u alles op uw gemak uitzoeken.

Wanneer u uw huurauto heeft opgehaald op de luchthaven van Split kunt u als eerste naar het paleis van Diocletianus gaan. Dit is een prachtig paleis gebouwd door de Romeinse keizer Diocletianus. De keizer ouwde het enorme paleis in voorbereiding op zijn pensioen op 1 mei 305 n.Chr. Het paleis is gevestigd aan de zuidkant van een klein schiereiland dat uitloopt in de Dalmatische kust. Na een bezoek aan dit paleis kunt met de auto naar een van de musea in de stad gaan. U kunt gaan naar het Arheološki muzej, het archeologisch museum van de stad. Het archeologisch museum is het oudste instituut museum in Kroatië en is gesticht in 1820. Het museum heeft zo'n 150.000 kunstvoorwerpen uit de prehistorie, de periode van de Griekse kolonisatie, Roman Provincial en van het vroeg-christelijke tijdperk tot de vroege Middeleeuwen. Na deze bezienswaardigheden is het goed mogelijk dat u wilt bijkomen van de bezienswaardigheden en dit is mogelijk op de heuvel, Marjan. Marjan ligt op ongeveer 7 km van het centrum van Split en is met de auto goed te bereiken. Het is bedekt met een dichte mediterrane dennenbos en volledig omringd door de stad en de zee, waardoor het een uniek aanzicht heeft. Oorspronkelijk werd het natuurgebied, door de burgers in de 3e eeuw al als park gebruikt. Het natuurgebied wordt veel gebruikt voor excursies en als recreatief centrum voor de stad. In het park vindt u tal van stranden en jogging paden, evenals tennisbanen en de stads-dierentuin. Dit is allemaal omgeven door bossen en op het punt van het schiereiland is het instituut voor Oceanografie en Visserij geherbergd.

Auto Huren in Split
Als u ook nog een bezoek aan een andere stad dan Split wilt brengen, dan kunt u een bezoek brengen aan de dorpen of steden in de omgeving. U zou met u huurauto kunnen rijden naar Zadar. Dit is een mooi gelegen stad op zo’n 160 km van Split. In deze stad vindt u stadsmuren, een Westelijke kade, de kerk van SV Donat, het plein van het volk en het zee-orgel. Het zee-orgel is iets wat u gezien moet hebben. Het is een orgel dat wordt aangedreven door de zee en de wind. Naast Zadar vindt u nog verschillende dorpjes zoals Trogir, Klis, Ruskamen en Šibenik.

Door een auto te huren is het mogelijk om naar een van de vele stranden aan de kust van Split toe te rijden.  Hier kunt u naast de verschillende stranden genieten van de Kroatische zon en heerlijk dineren op een van de vele terrasjes. U kunt ook uw tijd nog gebruiken om de prachtige stad Porec te bezoeken. Het stadje Porec ligt aan de westkust van Kroatië en wordt gekenmerkt door zijn bouwwerken uit verschillende tijdperken. Deze van oorsprong Romaanse stad bevat vele monumenten uit die tijd. Dit zijn zowel paleizen, religieuze bouwwerken en pleinen.

Kortom; met een huurauto in Split kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.