Auto huren Tanzania

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Tanzania

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Tanzania:

4.5 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Het is fijn om voor lage prijzen toch nog kwaliteit te kunnen huren
Huurauto beoordeling van Nadia S.- 22 jul. 2015 00:12
(4.3 tot 5 )
goedkoop en goede service, wat wil je nog meer, happy car s
Huurauto beoordeling van Adam A.- 21 jul. 2015 06:19
(4.5 tot 5 )
Prijs voordelig
Huurauto beoordeling van Nicoline Z.- 21 jul. 2015 15:11
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Tanzania

Verken het wildste, onontdekte land en de wereld, dankzij Tanzania huurauto HAPPYCAR!


Een land vol charme, cultuur en natuurlijk erfgoed. Met de beroemde berg Kilimanjaro, de steppen en de natuurgebieden van de regio Serengeti, de vulkanische uitbarsting van Ol Doinyo Lengai en idyllische stranden van Zanzibar, zal Tanzania indruk in je hart.


Vergelijk nu de beste huurauto's beschikbaar in Tanzania via de HAPPYCAR en de beslissing omtrent het meest geschikte voertuig voor uw behoeften is gebreurt met een enkele klik!


Tanzania, het Swahili land

Tanzania is het grootste land van Oost-Afrika. Het wordt begrensd door Kenia en Oeganda in het noorden, Rwanda, Burundi en de Democratische Republiek Congo in het westen, en Zambia, Malawi en Mozambique in het zuiden.


Het centrale grondgebied wordt voornamelijk gekenmerkt door een groot plateau. In het noorden kunt u naar de vele bergen zoals de Kilimanjaro en de Great Rift Valley, maar ook de regio van de Grote Meren te vinden. Het oostelijke gebied dat uitkijkt op de Indische Oceaan, evenals de archipel van Zanzibar, hebben echter de typische kenmerken van een equatoriale regio. Tanzania is een land zo rijk is aan geografische extremen, zoals het hoogste punt (de Kilimanjaro), het laagste punt (op Lake Tanganyika) en het grootste meer (Lake Victoria) van het Afrikaanse continent.


Tanzania is leuk om te bezoeken gedurende het hele jaar, omdat, het zich onder de evenaar, de meteorologische weer is mild en aangenaam. De koudste maanden passen met de Italiaanse zomer: van juni tot oktober temperaturen variëren van 10 ° C van de noordelijke hooglanden tot 23 ° C aan de oostkust, waardoor deze periode een van de beste tijden naar het strand bestemmingen zoals Dar es Salaam te bezoeken of Zanzibar dankzij de warme zon tijdens de dag en de frisse oceaannachtbries. Er zijn ook twee regenseizoenen per jaar: van half maart tot eind mei en tijdens de maand november tot midden december.


De geschiedenis van Tanzania is vol verhalen van de inhemse bevolking. Over triomfen en strijd, overwinningen en vrede. Al sinds de eerste eeuw na Chr. was het grondgebied van Tanzania het doel van het verlangen van veel volkeren. Dit is te danken aan de perfecte locatie: het aangename warme klimaat gedurende de dag en koel in de nacht, de liging bij de Indische Oceaan en de vruchtbare hooglanden. In de 1800 vesteginden Arabische handelaren zich in Tanzania. De eerste besloten zich te vestigen in Kilwa (ten zuiden van Dar es Salaam) en een haven te bouwen om de overzeese handel te stimuleren, terwijl een andere groep zich vestigden op het eiland Zanzibar. In de etnische mix van de Arabieren en de Afrikanen, leidde tot de Swahili cultuur. In de koloniale periode werd Tansania eerst Duits en daarna Engels. Tanzania werd op 10 december 1963 een onafhankelijke staat.


De Swahili cultuur is dankzij zijn talrijke etnische groepen, een van de rijkste culturen in Afrika. In Tanzania worden meer dan 100 verschillende talen gesproken, waarvan Swahili de belangrijkste is. Als gevolg daarvan kan het land bogen op verschillende kunstvormen, zoals schilderen, beeldhouwen, volksdansen, muziek en literatuur. Liefhebbers van inheemse bevolkings culturen waarderen Tanzania, niet alleen voor zijn spectaculaire landschappen, maar ook voor een dergelijke gemengde cultuur zo uniek is.


Met uw huurauto in Tanzania

Een van de leukste, spannende en praktisch manieren om Tanzania te bezoeken is via een huurauto. Stelt u zich voor dat u het rijden bent, ondergedompeld in de Afrikaanse wildernis, door één van de vele nationale parken van onschatbare waarde voor de natuur. Met HAPPYCAR is dit avontuur mogelijk!


Een bezoek aan de beroemde natuurgebied Ngorongoro, een ecosysteem dat ontstaan is ​​binnen de gelijknamige vulkanische krater is ook zeker het aanraden waard. Ngorongoro, met een oppervlakte 265 km², wordt beschouwd als de grootste caldera ter wereld. Het beschikt over kleine meren en vijvers, bossen en zelfs een savanne, waardoor de krater het leefgebied is van een groot aantal dieren zoals flamingo's, leeuwen, olifanten, zebra's, gnoes, nijlpaarden, bavianen, hyena's, buffels en de zeldzame zwarte neushoorn te hosten, die nu verdwenen zijn van de rest van het continent.

Huur uw huurauto via HAPPYCAR en vergeet al uw zorgen en stress en ga op die droomvakantie naar Tanzania!