Auto huren Windhoek

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 14 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Windhoek - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 10:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 10:09 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 10:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 10:09 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 10:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 10:09 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 10:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 10:09 uur.

Beoordeling autoverhuur in Windhoek

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Windhoek:

4.3 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Het was zo gebeurt en zonder gedoe, bedankt happycar
Huurauto beoordeling van Jos R.- 20 jul. 2015 05:06
(4.3 tot 5 )
Auto gehuurd om grote afstanden af te leggen dus het moest een luxe auto zijn, met de service medewerkers gebeld en deze hebben mij een prima aanbod gedaan happycar deed alles naar wens .
Huurauto beoordeling van Sui G.- 20 jul. 2015 03:46
(4.9 tot 5 )
Lekker rond kunnen cruisen met de cabrio
Huurauto beoordeling van Joeri M.- 21 jul. 2015 00:10
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Windhoek

Windhoek is de hoofdstad van Namibië. De stad heeft meer dan 250.000 inwoners en het spreekt voor zich, dat dat een overeenkomstige uitgestrektheid met zich meebrengt. Autohuur in Windhoek is dan ook bijna een noodzakelijkheid, om je vlot en makkelijk door de stad en haar omgeving te kunnen voortbewegen. Het feit dat je Namibië bezoekt, zegt het nodige over uw avontuurlijkheid. Toch zal je niet ieder aspect van je reis even spannend willen maken. Zonder reservering naar de autoverhuur in Windhoek gaan, is een vorm van avontuur die je, waarschijnlijk, liever uitsluit. Beter doe je er aan de website van HAPPYCAR te bezoeken en je reservering daar te doen. HAPPYCAR is een onafhankelijke partij, die je de mogelijkheid biedt je rental car in Windhoek geheel naar jouw voorkeur te regelen. Je vindt hier altijd de beste deal voor een huurauto en kunt kiezen uit diverse aanbieders, waaronder Holiday Autos, EasyAuto en RentalCars.

Ontdek Windhoek
Hoewel dit deel van Afrika in het verleden veelal door Nederlanders werd beheerst, kent Namibië een geschiedenis waarin de Britten en Duitsers de hoofdrol speelden. In Windhoek liet vooral de Duitse kolonisatie haar sporen na. Dat is zichtbaar, wanneer je in je huurauto Windhoek doorkruist. De architectuur heeft duidelijke Duitse invloeden. Hierdoor waan je je, in ieder geval in een deel van de stad, meer in Europa, dan in Afrika. Een aandachtspunt voor jou, als bestuurder van een voertuig van de autoverhuur in Windhoek, is dat je hier – en in heel Namibië - links moet rijden. Een ander belangrijk punt van aandacht, is dat het tijdens onze winters in Namibië zomer is en vice versa. Wanneer je in een rental car Windhoek en omgeving wilt ontdekken, is dat het meest aan te raden op het moment dat het daar winter is. In die periode is het droog en zijn de dagtemperaturen aangenaam. De nachttemperaturen kunnen wel behoorlijk laag liggen en daarom dient je reisbagage ook warme kleding te bevatten, wanneer je ‘s winters Windhoek bezoekt.

Met een huurauto Windhoek ontdekken
Windhoek ligt centraal in Namibië, op een hoogte van 1600 meter. Je eerste kennismaking met de omgeving, is je reis vanaf de luchthaven. Wanneer je gekozen hebt voor autohuur in Windhoek, is een optie je auto al op de luchthaven te halen. Dat betekent dat je per auto circa 45 kilometer moet overbruggen, voordat je in je rental car Windhoek binnen rijdt. In Windhoek liggen de belangrijkste bezienswaardigheden in het centrum, op loopafstand van de meeste hotels. Zo vind je hier het parlement van Namibië, de Sankt Mariënkathedraal en de St. George’s Church, de kleinste kerk van Afrika. In heel Namibië wordt - omwille van je veiligheid - aangeraden niet alleen op pad te gaan, ook niet wanneer je in een stadscentrum rondloopt. Wil je je buiten het centrum begeven? Dan biedt een bezoek met eigen vervoer je de beste mogelijkheden om je vlot te kunnen verplaatsen. Een populaire bestemming in de buurt is ook Zuid-Afrika.

Rondreis door de regio Windhoek
Namibië is vele malen groter dan Nederland. Hoewel de diverse steden goed met de trein te bereiken zijn, gun je jezelf een des te grotere bewegingsvrijheid, wanneer je je ontdekkingsreis start met een bezoek aan de autoverhuur in Windhoek. Voor een bezoek aan het natuurpark Etosha National Park of de imposante Fish River Canyon, moet je vele honderden kilometers rijden. Wanneer je al dat type hoogtepunten wilt combineren, ligt een georganiseerde rondreis meer voor de hand. Het regelen van eigen vervoer is vooral aantrekkelijk, wanneer je zelfstandig plaatsen in de omgeving van de stad bezoekt. Je ervaart de sfeer van een kleinere Namibische stad, door - bijvoorbeeld - naar Okanhandja te rijden. Deze plaats ligt op circa 70 kilometer van Windhoek en is een knooppunt van twee rivieren. Ook hier zijn de Duitse invloeden duidelijk zichtbaar, niet in de laatste plaats omdat hier een missiepost was gevestigd. Bezienswaardigheden zijn de Rhenisch Mission Church, de bibliotheek en het Experimental Tobacco Station, waar tabak werd verbouwd en sigaren werden gemaakt. Als je je huurauto uit Windhoek gebruikt voor dit type uitstapjes, biedt autohuur in Windhoek via HAPPYCAR je alle gewenste flexibiliteit. Zo kun je, bijvoorbeeld, besluiten je auto elders in te leveren en je reis op een andere wijze vervolgen.