Auto huren Zagreb

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 29 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 22 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Zagreb - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 29 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 mrt. 2020 11:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 mrt. 2020 11:57 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 36 per dag
bij een huurperiode van 22 dagen

Dit aanbod is gevonden op 25 mrt. 2020 11:57 uur.

Dit aanbod is gevonden op 25 mrt. 2020 11:57 uur.

Beoordeling autoverhuur in Zagreb

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Zagreb:

4.4 tot 5 (776 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
Ik had nogal wat wensen die allemaal zijn verwezenlijkt door happycar
Huurauto beoordeling van Petra B.- 17 jul. 2015 03:31
(4.7 tot 5 )
Geweldige services, zowel bij HAPPYCAR als de locale verhuuder
Huurauto beoordeling van Delan Z.- 19 jul. 2015 09:18
(4.2 tot 5 )
Ik had nogal wat wensen die allemaal zijn verwezenlijkt door happycar
Huurauto beoordeling van Petra B.- 19 jul. 2015 06:04
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Zagreb

 

 

Kroatië is een prachtig land voor historische en mooie plaatsen en waar veel natuur te vinden is. Daarnaast is er in een groot gedeelte van het land aardig wat archeologische overblijfselen te vinden. De hoofdstad van Kroatië is Zagreb dat voorheen bekend stond onder de naam Gradec. Zagreb is de grootste stad van Kroatië met een 1,1 miljoen aantal inwoners. Desondanks deze stad door het aantal inwoners klinkt als een enorm drukke stad, valt er enorm veel te ontdekken in Zagreb. U ziet het meeste van een land of een stad als u ervoor kiest om met de auto een reis te maken. Dit is in het geval van Zagreb niet anders. Door met een huurauto Zagreb te verkennen krijgt u veel mee van de stad en de cultuur. Via HAPPYCAR is de het huren van een auto in Zagreb snel geregeld en kunt u voor  de goedkoopste huurauto in Zagreb kiezen. Haal uw auto bijvoorbeeld op op de luchthaven, Zagreb Airport. Zo kunt u gelijk van het vliegtuig in uw auto!

 

Ontdek Zagreb

Met een huurauto in Zagreb kunt u de stad in zijn volledigheid ontdekken. De stad ligt ongeveer 120 meter boven de zeespiegel en kijkt uit over de Sava rivier. Met een huurauto in Zagreb krijgt u veel mee van de cultuur. U zult daarnaast merken dat een groot gedeelte van de stad veel vanuit de geschiedenis heeft behouden. Daarnaast zijn er ook veel moderne straten is de bevolking er erg vriendelijk.

Zagreb is ontstaan omstreeks 1557. Daarvoor bestond de stad voornamelijk uit Slavische nederzettingen. Omstreeks 1094 ontstond de oude stad Kaptol op de plaats waar nu Zagreb gelegen is. De Slavische nederzettingen die volgden op de plek waar Zagreb nu ligt, werden bij elkaar 'nederzetting Gradec' genoemd. Het vroegere bisdom van Zagreb viel onder Hongaars toezicht. De vroegere nederzetting Gradec vormde een belangrijk centrum voor de handel in de 16e eeuw. In 1557, toen het inwonersaantal in de nederzetting Gradel snel toenam, werd de nederzetting omgezet naar een stad dat vanaf dat jaar de naam Zagreb kreeg. Vanaf dat moment groeide de stad alsmaar. Zo werd er in het jaar 1606 de eerste universiteit geopend. In de Barok tijd werd de stad een belangrijk zakencentrum en leidden belangrijke wegen naar Centraal Europa en de Adriatische zee. Zagreb is nu niet meer weg te denken als toeristische stad. De stad die door de jaren heen tot vier keer totaal is verwoest door verbranding, heeft zicht steeds weer weten op te bouwen. Veel historische elementen zijn bewaard gebleven en veel moderne elementen hebben zich in de laatste jaren gevestigd.

 

Met een huurauto Zagreb ontdekken

Zagreb is een stad met een continentaal klimaat. Zo is het in de zomer lekker warm (gemiddeld 20 graden) en in de winter kan het er aardig koud worden (met een gemiddelde temperatuur van 1 graad). Het centrum van de stad Zagreb is verdeeld over een boven en een benedenstad. In de bovenstad kunt u de rust opzoeken, zijn hier veel natuurgebieden te vinden en ook is het parlement hier gevestigd. Daarentegen kunt u in de benedenstad de populaire winkelstraten vinden waar zich ook wereldbekende merken hebben gevestigd. Ook in de benedenstad zijn aardig wat parkjes te vinden.

Tot de bezienswaardigheden in Zagreb behoren: Het Archeologisch Museum waarin vele historische objecten te vinden zijn tot uit de Middeleeuwen, Het Kroatisch Nationale Theater, Zagreb Zoo, de dierentuin van Zagreb. Vooral leuk als u de stad met de kinderen bezoekt.

Met een huurauto Zagreb verkennen is ideaal omdat u hiermee de mooie elementen van de stad van dichtbij mag ervaren!

 

Rondreis door de regio Zagreb

Door middel van autoverhuur in Zagreb kunt u ook kennis maken met de regio. Een aanrader is om de plaats Pula te bezoeken. Het prachtige amphitheater is hier gelegen, evenals de Mariakapel.

Breng daarnaast bijvoorbeeld een bezoekje aan de badplaats Opatija, waar mooie hotels, villa's en leuke winkels te vinden zijn of ga in richting Hongarije en Slovenië. De Kroatische Kust heeft nog meer bezienswaardigheden zoals de steden Split en Dubrovnik. Zelfs Ljubljana in Slovenië is niet ver weg.

Zagreb is een prachtige stad! Ontdek deze stad met een huurauto: zo weet u zeker dat u in uw eigen tempo de stad en omgeving kunt verkennen. Bekijk de aanbiedingen nu via HAPPYCAR.nl!