Vind de juiste auto in Auckland

Huurauto zoeken

Prijsvergelijking:

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze gratis servicelijn 0800 - 02 02 757

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Autoverhuur in Auckland - Goedkoopste aanbiedingen

Toyota Prado SUV

Toyota Prado SUV

Vanaf € 4 per dag
bij een huurperiode van 24 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2016 16:32 uur.

Toyota Corolla STW

Toyota Corolla STW

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 4 sep. 2016 11:39 uur.

Holden Captiva SUV

Holden Captiva SUV

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 18 dagen

Dit aanbod is gevonden op 4 sep. 2016 11:39 uur.

Toyota Yaris

Toyota Yaris

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 57 dagen

Dit aanbod is gevonden op 7 aug. 2016 14:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in Auckland

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Auckland:

4.7 tot 5 (13747 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Nu twee keer gebruik gemaakt van jullie service en tot op heden erg tevreden
Huurauto beoordeling van Chris K. - 21 apr. 2017 08:37
(5 tot 5 )
simpel en vlot, proficiat
Huurauto beoordeling van luc d. - 18 apr. 2017 06:56
(4.5 tot 5 )
Makkelijk met boeken en een prettige prijs.
Huurauto beoordeling van Robert v. - 13 apr. 2017 10:28

Autohuur Auckland

Auckland ligt in het noorden van Nieuw-Zeeland op het Noordereiland. Het is het dichtstbevolkte stedelijk gebied van het land en telt ruim 1,4 miljoen inwoners. Auckland staat bekend als de ‘city of sails’ door de tienduizenden zeiljachten die in de havens liggen.  Verder staan de mensen van Auckland bekend om hun passie voor uitstekend eten, wijn en winkelen, iets wat dan ook prima kan in een van de vele cafés en restaurants. Op rij afstand van Auckland vindt u de prachtige natuur waar Nieuw-Zeeland om bekend staat. Zo vindt u op een half uur rijden prachtige zandstranden, natuurgebieden en betoverende eilanden. In deze stad hoeft u zich geen moment te vervelen en met een huurauto ontdekt u Auckland op een leuke en makkelijke manier. Wat ook erg handig is, is dat u uw huurauto direct kunt overnemen op de luchthaven van Auckland. Hier zitten meerdere partners van HAPPYCAR en door uw auto vooraf te reserveren, komt u niet voor vervelende verrassingen te staan.

Bezienswaardigheden in Auckland
In het centrum van Auckland vindt u een aantal opzienbarende gebouwen. Zo vindt u in de haven van Auckland de Ferry Building wat misschien wel het meest herkenbare gebouw van Auckland is. Dit prachtige gebouw werd in 1909 gebouwd en wordt tegenwoordig nog steeds gebruikt als knooppunt waar boten vandaan vertrekken naar North Shore en een aantal eilanden voor de kust van Auckland. Een ander opzienbarend gebouw, welke u gelijk zal opvallen, is de Sky Tower. Deze hoge toren geeft u een geweldig uitzicht over de hele stad en wanneer u dapper genoeg bent kunt u de SkyWalk proberen. Vanaf de SkyWalk is het uitzicht namelijk nog beter, omdat er geen raam in de weg staat.

In Auckland vindt u een aantal indrukwekkende musea. Het grootste museum van Auckland is Auckland’s War Memorial Museum. Dit museum kent een grote collectie van voorwerpen uit de geschiedenis van Nieuw-Zeeland. Naast deze prachtige collectie vindt u er ook indrukwekkende verhalen over de bevolking en de diverse natuur rondom Auckland en in de rest van Nieuw-Zeeland. Een ander museum is het Museum van Transport en Technologie (MOTAT). Dit gigantisch grote museum beslaat een gebied van ruim 40 hectare. Laat u hier meenemen op een reis door de technologische prestaties die hebben geholpen bij de ontwikkeling van de stad Auckland en het land Nieuw-Zeeland.

Als u even lekker wilt bijkomen dan kunt u een bezoekje brengen aan het Albert Park. Dit park ligt in het centrum van Auckland en kenmerkt zich door de kleurrijke flora en fauna. Verder vindt u er een aantal historische monumenten, waaronder het beeld van Queen Victoria.

Wat u zeker niet mag missen tijdens uw verblijft in Auckland is een dagtocht naar Wiheke Island. Dit prachtige eiland ligt slechts 35 minuten van Auckland met de veerboot. Het eiland kent een subtropisch klimaat en maar liefst een 100 kilometer lange kustlijn met prachtige witte zandstranden. Op het eiland kunt u heerlijk wandelen, één van de vele wijngaarden bezoeken of lekker een dagje genieten op het strand.

Met een huurauto in Auckland
Met een huurauto in Auckland kunt u ook één van de gebieden buiten Auckland bezoeken. Zo vindt u op een uurtje rijden ten noorden van Auckland,  Tawharanui Regional Park. Dit park probeert een goede mix te vinden tussen het behoud van inheemse planten en dieren en het gebruik van het gebied voor de landbouw en recreatie. Het park kenmerkt zich door de aanwezigheid van een aantal bijzondere planten en dieren, zo vindt u er de bruine taling, de Australische roerdomp, de geelbandral en de pukeko. Een uniek gebied die u zeker niet mag missen tijdens u verblijf in Auckland. Een populaire bestemming in de buurt is ook Tauranga. Maar denkt u ook vooral groter: maak bijvoorbeeld een roadtrip naar Christchurch, wat op het zuidereiland ligt. Op die manier ziet u enorm veel van dit prachtige land.

Een auto huren in Auckland geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.