Auto huren vliegveld Fuerteventura

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 15 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Fuerteventura Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 sep. 2020 02:43 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 12:43 uur.

Dit aanbod is gevonden op 24 aug. 2020 12:43 uur.

Beoordeling autoverhuur in Fuerteventura Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Fuerteventura Airport:

4.5 tot 5 (784 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Vertrouwbare autoverhuur. Ben heel tevreden ermee
Huurauto beoordeling van Karel de B.- 17 jul. 2015 15:14
(4.8 tot 5 )
Mocht ik weer een auto huren dan doe ik dat weer met happycar
Huurauto beoordeling van Tom P.- 18 jul. 2015 11:56
(4.9 tot 5 )
Op vakantie geweest met mijn vriend in een mooie luxe wagen van HappyCar
Huurauto beoordeling van Lotte T.- 18 jul. 2015 10:13
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Fuerteventura Airport

Fuerteventura is één van de Canarische Eilanden, een eilandengroep van Spanje die gelegen is in de Atlantische Oceaan. Na Tenerife is Fuerteventura het grootste van de Canarische Eilanden. Het vulkanisch karakter van dit eiland geeft een onherbergzame indruk. Het eiland heeft relatief weinig inwoners. De rust van dit eiland leent zich er dan ook ideaal voor om op ontdekkingstocht te gaan. Wanneer u een huurauto wilt boeken kunt u dit het beste van te voren online doen. Als u dan aankomt op de luchthaven bent u zeker van een huurauto. U kunt dit van te voren regelen via HAPPYCAR. Wij vergelijken de prijzen van verschillende autoverhuurbedrijven en vinden zo voor u de beste auto tegen de laagste prijs. Wanneer u aankomt op de luchthaven kunt u uw auto gelijk ophalen en eenvoudig uw reis vervolgen. Door een huurauto bent u in staat om zelf naar uw hotel te rijden en om op uw gemak het eiland en haar omgeving te verkennen. Fuerteventura is qua oppervlakte ongeveer gelijk aan de provincie Utrecht en ook daardoor uitstekend geschikt voor een rondrit om het eiland.


Ontdek Fuerteventura

De grote Griekse filosoof Plato was er in zijn tijd van overtuigd dat de Canarische Eilanden deel uitmaakte van het legendarische Atlantis. Het is tot vandaag de dag nog onbekend of dit waar is. Echter is wel bekend dat de eilanden zijn ontstaan door vulkanische activiteit onderzee. De eilanden zijn in feite de toppen van een onderwater gelegen bergketen. Op Fuerteventura is materiaal gevonden dat al meer dan honderd miljoen jaar oud is, hierdoor is dit het eiland de oudste van de gehele Canarische Eilanden. In het begin van de 15e eeuw werd Fuerteventura door Jean de Béthencourt veroverd in naam van de Spanjaarden. Op de plek waar Béthencourt zijn kamp opsloeg, ontstond uiteindelijk het dorp Betancuria. Deze plaats groeide uiteindelijk uit tot de hoofdstad van het eiland. De stad zou deze rol tot 1834 blijven vervullen. Inmiddels is Puerto del Rosario dit geworden, hier treft men ook het vliegveld aan. Fuerteventura werd ooit de graanschuur van de Canarische Eilanden genoemd. Echter is er door onder andere vulkaanuitbarstingen, overgewaaid zand vanuit de Sahara woestijn en de droogtes in de 18e en 19e eeuw de landbouw op het eiland volledig ingestort. Het eiland moet het tegenwoordig voornamelijk hebben van inkomsten vanuit het toerisme. Vanaf de luchthaven kunt u met uw huurauto prima uw rondreis beginnen. De luchthaven ligt namelijk centraal aan de oostust en hier ligt direct de FV-2 snelweg aan. Met een eigen auto tot de beschikking, kan men vanaf hier op flexibele wijze alle kanten van het eiland gaan verkennen.

 

Rondreis door de regio van Fuerteventura Airport

Ten westen van de luchthaven ligt de oude hoofdstad Betancuria. Deze plaats is te bereiken via de FV-30 en staat bekend om zijn authentieke bezienswaardigheden en het pittoreske centrum. Naast de diverse musea is vooral de eeuwenoude Santa Maria kerk het bezoeken meer dan waard. Deze kerk uit 1691 is geopend voor publiek vanaf 10 uur ’s ochtends tot 6 uur ’s avonds. Het weinige regenwater dat er valt op Fuerteventura wordt voornamelijk opgevangen door het Betancuriamassief. Ook dit is een de westkust te vinden. In de diep uitgesleten ravijnen herbergen zich hier en daar kleine oases. Deze maken het westen een prachtig gebied om doorheen te rijden. Een andere absolute aanrader is het kleine vissersdorp El Cotillo, gelegen op het noordelijkste puntje van Fuerteventura. De witte zandstranden die men hier aantreft zijn een mooie afwisseling van de verder voornamelijk rotsachtige kust van Fuerteventura. Deze El Cotillo Lagunes zijn niet toeristisch en daardoor uitstekend om even bij te komen van een indrukwekkende rit over het eiland.

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is een huurauto op dit eiland bijna onmisbaar. Met een huurauto op Fuerteventura heeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt!