• Klantbeoordelingen 7.5 / 10
 • Makkelijk en snel geregeld
Bespaar tot wel 60%

Porto Airport autoverhuur vergelijking

Voer stad, luchthaven of treinstation in
- dagen
Huurauto prijsvergelijking
 • Meer dan 140.000 autohuur locaties wereldwijd
 • Meer dan 470.312 HAPPY klanten
 • Gratis annuleren - Tot 48 uur voor aanvang van de boekingsperiode
Wij vergelijken de volgende verhuurders en nog veel meer voor u

Dit is hoe HAPPYCAR werkt

Wij vinden en vergelijken de beste deals

Wij bieden huurauto's aan op meer dan 40.000 locaties
Boek een huurauto met een goede verzekering online in plaats van te veel te betalen ter plaatse.
Bespaar tot 60%. Gratis annuleren tot 48 uur voor het ophalen

Porto Airport bezienswaardigheden en reistips

Waarom een auto huren op Porto Luchthaven?

U kunt in Porto net als bij een auto huren in Faro terecht op de luchthaven voor uw autohuur. Een auto huren op de luchthaven is natuurlijk wel zo gemakkelijk. Het centrum is zo heel eenvoudig te bereiken.

Als u de schoonheid en het amusement van Portugese steden wilt leren kennen, is een reis naar Porto de garantie voor een heerlijk vakantieseizoen. Deze prachtige barokke stad heeft eeuwenoude gebouwen en een verscheidenheid aan prachtige barokke kerken die u zullen verrukken. Met een huurauto van Francisco Sá Carneiro Luchthaven (OPO) kunt u dit alles geheel flexibel verkennen. 

Naast het huren van een auto op Porto Luchthaven, kiest u bij ons ook voor onder andere een auto huren in Lissabon of een auto huren in Lagos. De perfecte aanbieding voor uw autohuur in Portugal vindt u daarom bij HAPPYCAR.


 

Een auto huren op Porto Luchthaven - Snel en goedkoop

Toegang tot het internet - dat is alles wat nodig is om uw autohuur op Porto Luchthaven dichterbij te brengen. Dankzij de HAPPYCAR-service kunt u kiezen tussen de diensten van verschillende autoverhuurbedrijven. Wat onze service uniek maakt is vooral de vergelijking van prijzen voor de autoverhuur en extra aanvullende diensten.

Met behulp van onze vele filters vindt u snel de juiste aanbieding die aan al uw wensen voldoet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de volgende populaire filters:

 • Extra bestuurder
 • Glas- en bandenverzekering
 • Dak- en onderstel verzekering
 • De beste brandstofregeling
 • Automaat of handgeschakeld

Wat heeft Porto Luchthaven de toeristen te bieden?

Met de huurauto rijdt u vanaf de luchthaven van Porto naar het oude centrum van de stad. Als een mooie mix van romaanse en gotische bouwstijlen is de kathedraal van Porto een opmerkelijk gebouw. Porto heeft een verzameling aan interessante kerkgebouwen waaronder de Igreja da Trindade, Igreja Sao Francisco en de Igreja do Carmo. Als u door de stad wilt slenteren, is de avenue Avenida dos Aliados altijd een waardevolle bestemming, maar de Praça da Liberdade kan ook indrukwekkend zijn, waar het ruiterstandbeeld van Pedro IV, één van de koningen van Portugal, vaak wordt bewonderd. Met het stadhuis uit 1916 heeft Porto een prachtig neoklassiek gebouw en als u Heinrich's geboorteplaats, de navigator, wilt bezoeken, vindt dan uw naar Casa do Infante. 

Het is goedkoop en gemakkelijk om met de huurauto de oudste stad van Portugal, Guimaraes, te bereiken. Ook de stad Braga is snel en betrouwbaar te bereiken. U kunt ook een kleine omweg maken naar de kustplaats Vigo.


 

Welke documenten heb ik nodig om de auto op te kunnen halen?

Elk autoverhuurbedrijf op Porto Luchthaven heeft de volgende documenten van u nodig: 

 • Identiteitskaart/paspoort
 • Rijbewijs
 • Creditcard
 • Uw autoverhuur voucher

Alle documenten moeten op naam van de hoofdbestuurder worden gesteld.


 

Wat zijn de voordelen van een "auto huren op Porto Luchthaven" via HAPPYCAR?

Met HAPPYCAR vindt u de beste aanbiedingen voor huurauto’s. Naast een duidelijke gebruiksvriendelijke interface en de beste tarieven bieden wij ook de mogelijkheid om ons nederlands sprekende klantenservice team te raadplegen.


 

Waarom kiest u voor een huurauto op Porto Luchthaven via HAPPYCAR?

 • U heeft de keuze uit een veelzijdig aanbod huurauto's voor een bezoek aan Porto Luchthaven.
 • U bent via ons tot 60 procent goedkoper uit dan wanneer u boekt via een lokaal autoverhuurbedrijf op Porto Luchthaven.
 • Een huurauto is tot 48 uur vóór aanvang van de huurperiode kosteloos te annuleren.
 • Via onze servicelijn ontvangt u advies op maat inzake het boeken van een huurauto.

Dankzij de gunstige ligging trekt Porto Luchthaven veel toeristen. Plan uw verblijf in de stad en ontdek van tevoren wat het autoverhuurbedrijf aanbiedt en of het aan uw wensen voldoet. Met HAPPYCAR is het heel eenvoudig - kies data, vergelijk aanbiedingen en boek de juiste auto.

Het HAPPYCAR-team wenst u een prettige reis! Voor meer informatie over autoverhuur kunt u altijd een bezoekje brengen aan onze FAQ’s.