Auto huren vliegveld Izmir

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 7 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Izmir Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:42 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:42 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 7 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:42 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 31 mrt. 2020 02:42 uur.

Beoordeling autoverhuur in Izmir Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Izmir Airport:

4.8 tot 5 (775 beoordelingen)

(4 tot 5 )
top bestemming, top hotel en een top huur auto
Huurauto beoordeling van Maria U.- 23 jul. 2015 04:17
(4.1 tot 5 )
Super goede service!
Huurauto beoordeling van Chantal K.- 23 jul. 2015 08:27
(4.7 tot 5 )
Wat een topaanbiedingen!
Huurauto beoordeling van Gerrit J.- 25 jul. 2015 00:48
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Izmir Airport

Izmir is een stad in het westen van Turkije en is na Istanboel en Ankara de derde stad van het land. Met zijn ligging aan de Egeïsche Zee beschikt het ook over een zeer grote haven, de tweede van Turkije. Door de ligging aan deze prachtige zee is de stad ook uitstekend geschikt voor de zonaanbidders. Izmir is met haar prachtige haven en vele bezienswaardigheden een ideale stad om te bezoeken.

Izmir is na de Turkse revolutie voor een groot deel opnieuw opgebouwd. Hierdoor is de stad een interessante mix tussen moderne en historische bouw. De hoge moderne gebouwen en de grote boulevards met bomenrijen worden afgewisseld door traditionele huizen en oude kastelen. Izmir bezit een eigen internationaal vliegveld, welke vlakbij de stad ligt. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Avis. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Izmir. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Ontdek Izmir

Izmir stond in de oudheid lang bekend onder de naam Smyrna, vernoemd naar de koningin Samornia. Het speelde een grote rol in de geschiedenis ondanks dat het tweemaal werd vernietigd. Eerst door de Lydiers en laten door de Perzen. Het was uiteindelijk Alexander de Grote die de stad weer opnieuw opbouwde rond 330 voor Christus. Pas in 1922, toen het onder gezag van de Turkse regering viel, veranderde zij de naam in Izmir.

Izmir heeft een prachtige haven, maar de stad zelf heeft geen stranden. Deze zijn buiten het centrum wel te vinden. Hier staan ook de grote hotels en resorts. Daar tegenover biedt het centrum van Izmir wel een uitstekend nachtleven en de vele horecagelegenheden zorgen ervoor dat niemand zich zal vervelen in deze moderne Turkse stad.

 

Auto huren in Izmir

De beschikbaarheid van een huurauto is een perfect uitgangspunt om uw reis aan te vangen. Vanaf de autoverhuur van Izmir Airport is het stadcentrum van Izmir goed te bereiken. Izmir wordt geroemd om haar relatief nieuwe en zeer technologisch ontwikkelde infrastructuur. Hierdoor is het zelf rondrijden geen enkel probleem.

Vanwege het prachtige weer heeft Izmir een bruisend buitenleven. Een wandeling door de straten onthult al snel de vele restaurants, bars en winkeltjes. Toch is het bezoek aan de stad niet compleet zonder de markt van Kemer Alti aan te doen. Op deze levendige, typisch Turkse Bazaar kan werkelijk alles aangeschaft worden. Het is een avontuur om door de smalle straatjes, verbonden pleintjes en doodlopende steegjes te dwalen. U kijkt er gegarandeerd uw ogen uit. In september is de international fair van Izmir, in het culturele park gelegen in de wijk Alsancak, een absolute aanrader. Maar ook in de overige maanden worden hier verschillende markten en tentoonstellingen gehouden. Dit park biedt daarnaast, te midden van alle stadse drukte, een groene oase van rust. Lokale bewoners komen hier samen voor een ontspannend kopje thee, een spelletje Backgammon of een paar trekjes aan de waterpijp. Ook biedt Izmir prachtige musea. Zo is er het Atatürk museum, gevestigd in het vroegere verblijf van deze grondlegger van Turkije. Maar ook het Archeologische museum en het museum van Etnografie zijn het bezoeken waard. 

 

Rondreis door de regio van Izmir

Vanaf de luchthaven ligt de stad Izmir dus binnen handbereik. Toch is het ook een aanrader om de verdere omgeving te verkennen. Zo liggen de prachtige stranden van deze omgeving buiten de stad, zowel ten noorden als ten zuiden. Ook vele historische plekken zoals Efesus, Pregamum en Sardis kunnen vanuit Izmir prima bezocht worden.

Zowel Izmir als de omgeving hebben veel te bieden. Het huren van een huurauto vanaf luchthaven is dus een absolute aanrader tijdens een bezoek aan deze regio. Een huurauto geeft u de mogelijkheid om te gaan en staan waar uzelf wilt!