Auto huren vliegveld Stuttgart

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Stuttgart Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:07 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:07 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:07 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 mrt. 2020 09:07 uur.

Beoordeling autoverhuur in Stuttgart Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Stuttgart Airport:

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.6 tot 5 )
Waar ik ook een huur auto nodig heb, het kan met Happy Car
Huurauto beoordeling van Udi R.- 21 jul. 2015 04:29
(4.7 tot 5 )
Een geweldige vakantie gehad met een huurauto van Happycar
Huurauto beoordeling van Aron A.- 21 jul. 2015 08:31
(4.7 tot 5 )
Prijs voordelig
Huurauto beoordeling van Nicoline Z.- 21 jul. 2015 16:54
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Stuttgart Airport

Stuttgart (Duitsland) is een moderne stad met vele mogelijkheden. De lokale bevolking kan worden herkent aan hun vriendelijke en gastvrije inborst. Mercedes Benz en Porsche hebben beide hoofdkantoren hier. De kern van de stad werd gedecimeerd door bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog en vandaag de dag zijn er nog maar weinig overgebleven klassieke gebouwen te vinden in de binnenstad van Stuttgart. Stuttgart heeft een levendige kunstscene en is geleidelijk aan het uitgroeien tot een topbestemming voor podiumkunsten en festivals. Opera, ballet en live muziek zijn er bijna elke nacht. Stuttgart heeft een hoop te bieden. Je kunt dankzij een huurauto op een aangename wijze de stad verkennen. U kunt na aankomst op de luchthaven ter plekke een auto reserveren, maar dit is niet de voordeligste optie. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zo bent u er zeker van dat er een auto voor u beschikbaar is. Via HAPPYCAR vindt u de beste deals van bekende autoverhuurmaatschappijen op een rijtje, zoals Hertz, Europcar en Enterprise. U kunt er zelf voor kiezen welke auto bij u past en deze zal klaar staan wanneer u aankomt op de luchthaven van Stuttgart. Hierdoor kunt u uw reis eenvoudig vervolgen.

 

Een korte introductie van Stuttgart

Goed eten, goede wijn en feestvreugde zijn een integraal onderdeel van de Stuttgarter ethos. Traditionele Zwabische eethuisjes serveren heerlijke gerechten. Stuttgart heeft iets van een Zuid-Europese stad, met name in de zomermaanden, wanneer mensen zich begeven naar de groene vlakten van de stad. Een aaneenschakeling van parken en tuinen bezaaid met biertuinen en restaurants snijdt door de centrale districten in een enorme 'groene U'. te beginnen bij de Schlossgarten en eindigt in Killesberg Park. Omdat de stad nogal weids is, is het goed om een huurauto vanaf de luchthaven te boeken

 

Bezienswaardigheden in Stuttgart

Kunstmuseum

Het Stuttgart Art Museum is centraal gelegen in het hart van het centrum van de stad in een opvallend kubus-achtig gebouw. Het museum heeft 5000 vierkante meter tentoonstellingsruimte. Het museum herbergt de artistieke nalatenschap van Willi Baumeister en zijn permanente collectie werken van de schilder Otto Dix (een van de grootste voorstanders van de Nieuwe Zakelijkheid, Adolf Hölzel plus Schwäbische impressionisten. Een aantal bijzondere tentoonstellingen worden getoond gedurende het jaar.

 

Landesmuseum Württemberg

Het provinciale museum ligt in het Altes Schloss (oude kasteel) op Schillerplatz. Hier wordt het verhaal verteld van Wuerttemberg vanaf de prehistorie. Een van de hoogtepunten zijn de Württemberg kroonjuwelen, ooit gedragen door de royals die dit deel van de wereld regeerden. Het museum bezit indrukwekkende archeologie, meubels, sieraden en kunstcollecties. Het museum van de populaire cultuur, in het kasteel Waldenbuch, die het leven van gewone mensen documenteert, valt ook onder de leiding van dit museum.

 

Mercedes Benz Museum

Dit museum is een attractie voor fans van motorvoertuigen. Dit indrukwekkend ontworpen museum is geopend in 2006. Er zijn meer dan negen verdiepingen, met sporen van de geschiedenis van motorvoertuigen die door Gottlieb Daimler, een inwoner van Baden - Württemberg en oprichter van Daimler - Benz zijn ontworpen. De collectie omvat 160 historische voertuigen, waaronder enkele van de eerste gemaakt. De allernieuwste productie modellen zijn ook te zien.

 

Porsche Museum

Het vernieuwde Porsche Museum is gelegen in een prachtig stukje architectuur , ontworpen door Delugan Meissl. Ferdinand Porsche maakte zijn naam als ontwerper van sport voertuigen en het museum traceert de ontwikkeling van zijn merk vanaf 1948. Het museum herbergt 80 voertuigen, waaronder modellen zoals de Porsche 356, 911 en 550. Een aantal thematische exposities zijn er ook het hele jaar te bekijken.

 

Eten en drinken in Stuttgart

Met een huurauto vanaf de luchthaven kunt u altijd parkeren bij een van de vele restaurants. Stuttgart is goed bedeeld met goede eetgelegenheden en het vinden van een geschikte plek om te eten moet geen probleem zijn. Stuttgart biedt een scala aan gerechten, maar de lokale specialiteit is stevig Zwabisch voedsel. Ook kunnen hier regionale wijnen gedronken worden.

 

Het bruisende nachtleven in Stuttgart

Stuttgart heeft een bloeiend cultureel centrum en een levendige selectie van bars, clubs en live muziek podia. Het gebied rond Theodor-Heuss Strasse, die loopt van Friedrichsbau en Rotebühlplatz, is het brandpunt voor populaire lounge bars en het nachtleven. Voor elke smaak is er wel een café, bar of nachtclub te vinden.