Auto huren vliegveld Los Angeles

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 8 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Los Angeles Luchthaven - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:22 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 06 dec. 2019 09:22 uur.

Speciaal

Speciaal

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 15 dagen

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 11:51 uur.

Dit aanbod is gevonden op 07 dec. 2019 11:51 uur.

Beoordeling autoverhuur in Los Angeles Luchthaven

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Los Angeles Luchthaven:

4.4 tot 5 (786 beoordelingen)

(4.8 tot 5 )
De auto stond al klaar op het vliegveld, heerlijk!
Huurauto beoordeling van Klaas K.- 17 jul. 2015 16:25
(4.2 tot 5 )
Prima geholpen bij happycar
Huurauto beoordeling van Timo H.- 18 jul. 2015 18:44
(4.6 tot 5 )
Waar ik ook een huur auto nodig heb, het kan met Happy Car
Huurauto beoordeling van Udi R.- 18 jul. 2015 09:48
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Los Angeles Airport

Los Angeles International Airport, ook wel luchthaven Los Angeles of simpelweg LAX, is de belangrijkste luchthaven van de metropool regio Los Angeles. Los Angeles Airport is al sinds 1928 in gebruik, eerst als militair vliegveld en sinds 1946 ook als commercieel vliegveld. De afkorting van luchthaven Los Angeles is LAX, dit is echter niet altijd zo geweest. Vroeger was de afkorting gewoon LA tot er werd besloten dat er afkorting uit drie letters moest bestaan. Omdat er geen duidelijk alternatief voor handen was werd er voor de letter X gekozen. In 2012 passeerden meer dan 62 miljoen passagiers luchthaven Los Angeles, daarmee was het de zesde drukste luchthaven in de wereld. Vliegveld Los Angeles ligt in het zuidwesten van Los Angeles, in de staat Californië, Verenigde Staten van Amerika. Het is ongeveer 25 kilometer rijden naar de stad.

Autoverhuur Los Angeles Airport
De beste manier om de omgeving van vliegveld Los Angeles te ontdekken is met een huurauto. Uw huurauto kunt u het beste vooraf online boeken. Dan weet u in ieder geval dat er altijd een auto beschikbaar is en kunt u snel uw weg vervolgen zonder lang te hoeven wachten. Gelukkig heeft vergelijkingssite HAPPYCAR vele partners op de luchthaven van Los Angeles: dit betekent voor u dat u bij HAPPYCAR altijd het beste aanbod vindt.

In de  reusachtige metropool genaamd Los Angeles wonen zo’n 13 miljoen mensen waardoor de stad altijd leeft. Brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan Hollywood, ten westen van het centrum. Loop hier over de befaamde Walk of Fame en ga op de foto met de sterren van bijvoorbeeld Ellen DeGeneres, Walt Disney en Michael Jackson. U kunt hier natuurlijk niet weggaan zonder de beroemde letters van Hollywood gezien te hebben! Deze letters zijn te bewonderen vanaf het winkelcentrum Hollywood and Highland Center, maar vanaf hier blijven ze erg ver weg. Toch is er een plek waar u de letters beter op de foto kunt zetten. Dat is 3000 Canyon Lake Drive of Deronda Drive. Denk er wel aan dat de lokale bewoners niet altijde even blij zijn met al die toeristen!

Wanneer u een echte cultuurliefhebber bent kunt u één van de ruim 800 musea bezoeken die Los Angeles rijk is. Het Santa Monica museum of Art is echt een aanrader! Dan is er natuurlijk ook nog een vestiging van Madame Tussauds, waar u op de foto kunt met de sterren. Een minder bekend museum is Walt Disney’s Carelwood Barn: in deze boederij vindt u een miniatuurtrein van Walt Disney. Dit is natuurlijk ook erg leuk voor kinderen.

Verder kunt u een bezoek brengen aan één van de prachtige stranden in Los Angeles en omgeving. Rijdt u naar Venice Beach, Malibu Beach of Long Beach en geniet van de Amerikaanse zon, die gemiddeld zo’n 340 dagen per jaar schijnt. U kunt er ook voor kiezen om vanaf LAX airport naar een andere stad aan de westkust te rijden, brengt u bijvoorbeeld een bezoek aan San Diego ten zuiden van Los Angeles of rijdt u naar San Francisco ten noordwesten van Los Angeles. San Francisco is een heel gezellige stad waar iedereen aan zijn trekken komt. Ga bijvoorbeeld kijken op Pier 39: vol met gezellige winkeltjes. De linkshandige reisgenoot zal zich deze pier nog lang herinneren: er bevindt zich namelijk een winkel voor linkshandige mensen!

Huurauto Los Angeles Airport
Met een huurauto vanaf LAX airport hoeft u geen enkel hoogtepunt in de metropool Los Angeles en de staat Californië te missen. Verder kunt u zelf uw route uitstippelen en naar één van de andere hierboven genoemde steden rijden, of gaat u de staat uit en bezoek één van de andere hoogtepunten van de Verenigde Staten. Onderweg kunt u genieten van het Amerikaanse landschap terwijl u het volgende avontuur tegemoet rijdt. Autohuur vanaf LAX airport geeft u vrijheid om te gaan en staan waar uzelf wilt.