Auto huren vliegveld Skopje

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 8 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 4 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Skopje Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 8 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 jan. 2020 05:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 jan. 2020 05:48 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 jan. 2020 05:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 jan. 2020 05:48 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 14 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 jan. 2020 05:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 jan. 2020 05:48 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 40 per dag
bij een huurperiode van 4 dagen

Dit aanbod is gevonden op 18 jan. 2020 05:48 uur.

Dit aanbod is gevonden op 18 jan. 2020 05:48 uur.

Beoordeling autoverhuur in Skopje Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Skopje Airport:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Wanneer ik weer eens een auto huur kom ik zeker weten bij HAPPYCAR terug.
Huurauto beoordeling van Romero S.- 21 jul. 2015 23:50
(4.1 tot 5 )
Toen we voor de eerste keer een auto huurde was het wel spannend maar alles goed gegaan
Huurauto beoordeling van Hendrik K.- 21 jul. 2015 21:07
(4.6 tot 5 )
We waren ook zeer blij met de extra tegoedbon, hierdoor werd de prijs nog scherper.
Huurauto beoordeling van Jil S.- 22 jul. 2015 01:22
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Skopje Airport

Bent u al bekend in Skopje? Deze mooie plaats is de hoofdstad van Macedonië. Met bijna 500.000 inwoners is het eveneens de grootste stad van dit land. Natuurlijk is een auto dan wel handig om alle bijzondere hoekjes van Skopje te ontdekken. Een huurauto bij Skopje Airport die u bij Happycar vindt, is niet alleen betrouwbaar, maar ook goedkoop. Kijk eens rustig naar de mogelijkheden voor een autohuur bij Skopje Airport.

Ontdek Skopje
De autohuur bij Skopje Airport is er niet voor niets. Met een auto zijn alle bezienswaardigheden namelijk ineens dichtbij. Skopje is een stad met een lange historie. Al ruim 3500 jaar voor Christus woonden er mensen in dit gebied. Daarom zijn hier uit allerlei eeuwen nog mooie bezienswaardigheden te vinden, zoals het Aquaduct, wat stamt uit de tijd van de Romeinse overheersing. Het Millenniumkruis staat symbool voor 2000 jaar christendom in Macedonië en het is dan ook een bijzonder monument. De Stone Bridge werd al in de middeleeuwen gebouwd door een rijke sultan. Het is gefundeerd op overblijfselen van een Romeins bouwwerk. Verder zijn er in de stad nog twee musea te vinden over Macedonië zelf en een museum over de stad Skopje. De Macedonische Orthodoxe kerk is een koepelvormig gebouw dat ook zeker de moeite waard is om te bezichtigen. Reist u met kinderen? Dan mag u de Zoo van Skopje niet missen. In deze dierentuin zien de jonge reizigers weer eens heel andere dieren dan in de diverse dierentuinen van het thuisland. Hier kunt u rustig een dagje doorbrengen; er valt genoeg te beleven voor de kleine bezoekers. Vanaf de Porta Makedonia, de triomfboog, heeft u een schitterend uitzicht over de stad.

Met een huurauto Skopje ontdekken
Een rental car van Skopje Airport biedt u de gelegenheid om al deze bezienswaardigheden zelf te bezoeken. U bent niet langer afhankelijk van het openbaar vervoer en kan net zo lang ergens blijven als u zelf wil. Kies bijvoorbeeld voor een auto van Europcar, Avis of Argus Car Hire. Bij HAPPYCAR vindt u alleen huurauto's van hoge kwaliteit, waardoor u onderweg niet snel voor vervelende verrassingen zal komen te staan. Pech onderweg is nooit leuk, en zeker niet op vakantie. Met een betrouwbare huurauto van Skopje Airport ontdekt u de hele stad op een ontspannen manier. Zin om een dagje te gaan winkelen? Rond het plein van Macedonië zijn allerlei moderne winkels te vinden, terwijl de Oude Bazaar juist heel authentieke zaakjes herbergt. De temperaturen in Skopje zijn heel variërend, maar in de zomer is het er standaard erg warm. De temperaturen kunnen zelfs oplopen tot rond de 40 graden Celsius.

Rondreis door de regio Skopje
De autoverhuur bij Skopje Airport biedt nog meer voordelen. Meteen wanneer u geland bent, hebt u een huurauto tot uw beschikking. Zo hoeft u niet te stressen met openbaar vervoer of taxi en kunt u meteen naar uw bestemming. De bagage is ook direct veilig en kan op een eenvoudige manier meegenomen worden naar de verblijfplaats. Niet alleen de stad zelf is de moeite waard. Ook in de omgeving van Skopje zijn allerlei dingen te vinden die u kunt bezoeken. Op ongeveer 6 km afstand van Skopje is er bijvoorbeeld de berg Vodno met daarop kerk en klooster Sveti Pantelejmon. Deze kerk is een van de oudste en belangrijkste Byzantijnse kerken in Macedonië, met bijzondere fresco's. Trek onderweg? Er is zelfs een restaurant gevestigd in dit oude bouwwerk. Houdt u van natuur en sport? De Matka kloof is een prachtig natuurgebied waar volop gewandeld kan worden. Daar houdt het echter nog niet op: ook kajakken behoort tot de mogelijkheden. Ziet u zichzelf al in een kajak over het kabbelende water in deze woeste kloof gaan? Op die manier maakt u op een heel andere manier kennis met het land. Zit de reis er weer op en gaat u terug naar huis? Omdat de huurauto van een autoverhuur bij Skopje Airport afkomstig is, kunt u heel gemakkelijk weer terug naar het vliegveld. Hier levert u de auto weer in en dan bent u meteen klaar om naar het vliegtuig te gaan. Zo heeft u van het begin tot het einde van de reis plezier gehad van uw rental car van Skopje Airport.