Auto huren vliegveld Bari

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 6 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 8 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bari Airport - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 6 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2020 08:58 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 sep. 2020 08:58 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 10 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 okt. 2020 03:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 okt. 2020 03:27 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 13 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 05 okt. 2020 03:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 05 okt. 2020 03:27 uur.

Luxe klasse

Luxe klasse

Vanaf € 39 per dag
bij een huurperiode van 8 dagen

Dit aanbod is gevonden op 28 sep. 2020 07:28 uur.

Dit aanbod is gevonden op 28 sep. 2020 07:28 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bari Airport

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bari Airport:

4.7 tot 5 (772 beoordelingen)

(4.5 tot 5 )
Super hoe snel de boeking via Happycar ging. Ga ik zeker weer gebruik van maken
Huurauto beoordeling van Rob S.- 23 jul. 2015 05:54
(4.6 tot 5 )
Perfect geregeld. Op het afhaalpunt stond om half 5 ’s ochtends iemand keurig op ons te wachten!
Huurauto beoordeling van Geert P.- 26 jul. 2015 01:09
(4.7 tot 5 )
Toen we ons georienteerd hadden zijn we uiteindelijk bij HappyCar uitgekomen
Huurauto beoordeling van Rob R.- 26 jul. 2015 06:16
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bari Airport

Bari is een grote haven en studentenstad in het zuiden van Italië. Het is een stad met ongeveer 320.000 inwoners en leeft aan alle kanten. Omdat het een vrij grote stad is, is het huren van een auto op de luchthaven geen overbodige luxe. Het vliegveld ligt op een kleine 20 minuten rijden van het centrum. Er wordt aangeraden om van te voren een auto te boeken via het internet, zodat u er zeker van bent dat er een auto voor u beschikbaar is. Om het zo eenvoudig mogelijk te maken worden er via de website van HAPPYCAR verschillende auto’s van grote verhuurders, zoals Hertz, Europcar en Alamo met elkaar vergeleken. Daarbij wordt de laagste prijs gegarandeerd voor precies uw wensen en behoeftes. U kunt uw auto ophalen op een van de verschillende verhuurstations, waarna u eenvoudig uw reis kunt vervolgen.

 

Ontdek Bari

Bari is een erg oude stad en dat is ook overal nog terug te zien. De haven van deze stad werd al vermeld in 181 voor Christus. Hierdoor zijn er veel oude basilieken en kerken te vinden in de stad. Een van de bekendste en mooiste is de basiliek van Sint Nicolaas. Het gaat hier om dezelfde Sint Nicolaas als de sinterklaas waarvan wij op 5 december zijn verjaardag vieren. Het is eigenlijk verbazingwekkend hoe goed de oude stad bewaard is gebleven en dit is dan ook het mooie aan een bezoek aan Bari. Het is misschien niet de meest bekende stad, waar u snel op vakantie zou gaan, maar een bezoek is zeker de moeite waard. Het is gelegen aan de Adriatische zee en heeft dan ook een prachtige haven waar je een mooi uitzicht hebt. 

Wanneer u gek bent op Italiaans eten dan is een bezoek aan Bari helemaal aan te raden. De keuken van Bari is een van de bekendste en meest traditionele Italiaanse keukens. Er wordt vooral gebruik gemaakt van de grote variëteit aan lokale groenten en fruit, in combinatie met zelfgemaakte pasta van meel uit de omgeving.

Met een huurauto vanaf de luchthaven kunt u op een comfortabele manier de stad ontdekken. Als u dol bent op kunst, dan is een bezoek aan het Museo d'Arte Contemporanea Polignano a Mare museum een leuke activiteit. Ook de Pinacoteca Provinciale di Bari is dan een aanrader, maar hier kunt u ook heen wanneer u niet zo heel kunstzinnig bent. De stad is opgedeeld in twee delen, het oude Bari en het nieuwe Bari. In het oude Bari heb je mooie uitzichten over de zee naar het nieuwe gedeelte. Het nieuwe gedeelte is heeft een opvallend rechthoekig stratenpatroon. Met uw huurauto is het gemakkelijk om tussen deze twee gedeeltes heen en weer te reizen. Het leuke aan deze stad is dat het naast een cultere stad ook een studentenstad is. Dit houdt Bari levendig en toch modern. Er zijn dan ook leuke barretjes en restaurants te vinden waar ook voor weinig geld heerlijk gegeten kan worden.

 

Rondreis door de regio van Bari

Wanneer u even genoeg heeeft van de drukte in de stad en genoeg cultureels gezien hebt, dan kunt u natuurlijk ook met uw huurauto het strand gaan opzoeken. Dit kan vooral in de hete zomermaanden, wanneer de zee voor een heerlijke verkoeling kan zorgen. In juli en augustus kan het in Bari wel 44 graden worden. Wanneer je dus echt de stad wilt bezoeken is het aan te raden om in het voor- of najaar te gaan aangezien het anders niet is vol te houden. Een leuke activiteit in de omgeving van Bari is een bezoek aan de Grotte Castellane dit is een druipsteengrot met prachtige druipsteenformaties. Dit ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf het Centrum van de stad.


Vanuit Bari kunt u ook nog andere steden bezoeken, denk u bijvoorbeeld aan Ancona, Napels en Lamezia Terme. Wanneer u dus een auto huurt vanaf de luchthaven van Bari, kunt u gaan en staan waar uzelf wilt.