Vind de juiste auto in Ballerup

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 12 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Ballerup - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 08:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 08:27 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 08:27 uur.

Dit aanbod is gevonden op 30 aug. 2020 08:27 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 sep. 2020 02:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 sep. 2020 02:46 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 15 sep. 2020 02:46 uur.

Dit aanbod is gevonden op 15 sep. 2020 02:46 uur.

Beoordeling autoverhuur in Ballerup

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Ballerup:

4.7 tot 5 (764 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Goede service, goede auto’s. Vriendelijk en servicegericht personeel. HAPPYCAR bedankt voor alles!
Huurauto beoordeling van Daniel de W.- 20 jul. 2015 01:01
(4.4 tot 5 )
Happycar heeft het bij ons helemaal gemaakt
Huurauto beoordeling van Jan Jaap P.- 19 jul. 2015 10:43
(4.3 tot 5 )
Geen seconden spijt gehad om voor HAPPYCAR te kiezen
Huurauto beoordeling van Alicia G.- 19 jul. 2015 11:45
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autohuur Ballerup

 Ballerup is gelegen in het noorden van Nordsjaellland in de regio Hovedstaden, op slechts 16 kilometer ten noordwesten van de Deense hoofdstad Kopenhagen. De stad en gemeente behoorden tot 2007 tot de provincie Kopenhagen, maar sinds de gemeentelijke herindeling in dat jaar is Ballerup een zelfstandige gemeente met nog geen 50.000 inwoners. Een huurauto is een duidelijke meerwaarde in deze Deense stad en regio. Een goede en voordelige keuze maakt u door gebruik te maken van het onafhankelijke platform voor huurauto-prijsvergelijker HAPPYCAR. Er worden online meer dan 150 huurautobedrijven wereldwijd met elkaar vergeleken, zodat u de beschikking krijgt over de beste auto tegen de laagste prijs van aanbieders als Budget, Avis, Enterprise, Europcar, Atlasoption en Hertz.


Ontdek Ballerup

Ballerup is vrijwel aan Kopenhagen vastgegroeid. De stad bevindt zich op slechts 20 minuten van de luchthaven. Ballerup is in 50 jaar tijd uitgegroeid van een rustiek dorp naar een stad met een welvarende economie, aantrekkelijke woongebieden, een bloeiend sportief en cultureel leven en een groot aantal groene ruimten waar u met autoverhuur in Ballerup zo naartoe kan rijden. De stad heeft meer dan 100 openbare kunstwerken en een rijke architectuur die het bekijken waard zijn.


De grootste attractie in Ballerup is het Ballerup Museum, dat onderdeel is van een levendige dorpsgemeenschap in Pederstrup. Rijdt met uw rental car in Ballerup naar het museum, waar u drie permanente tentoonstellingen kunt bewonderen. In de eerste plaats de historie van de gemeente Ballerup, van de oude langhuizen tot de moderne flats. Ten tweede de expositie ꞌDe weg naar Ballerupꞌ over de Russische grootvorstin Olga die achttien jaar lang in deze Deense plaats woonde. En als derde een tentoonstelling over allerlei mensen die in de loop der tijd vanuit een andere Deense provincie of uit een ander land naar Ballerup zijn verhuisd.


Met een huurauto Ballerup ontdekken

De twee oude boerderijen Pederstrupgård en Lindbjerggård vormen samen met het Skomagerhus en het Lynsmedens Hus de omlijsting van het Ballerup Museum. U krijgt een beeld van het interieur van de boerenhuizen uit de negentiende en twintigste eeuw. U kunt hier een kruidenier bezoeken en ouderwets speelgoed kopen. Het autoritje naar het Ballerup Museum kunt u mooi combineren met een wandeling door de schitterende museumtuinen rond het complex. In elk seizoen wordt u verrast door wat de tuin te bieden heeft. Van geurende rozen in de zomer en fleurige voorjaarsbloemen in de lente tot kastanjes in het najaar en een wit sprookjeslandschap in de winter.


Ballerup heeft een gematigd koud klimaat. Het kan elke maand van het jaar regenen in deze Deense stad en regio. Een echte droge periode in het jaar is er niet. Februari is de droogste maand, gevolgd door maart en april. De meeste neerslag valt in de maand juli. De gemiddelde jaartemperatuur ligt iets boven de 8 graden. In juli is het gemiddeld circa 17 graden, terwijl het in januari rond het vriespunt is. Gezien de terugkerende buien is autohuur in Ballerup een handige en verstandige keuze.


Rondreis door de regio Ballerup

Het is eenvoudig om met een rental car in Ballerup de omgeving te verkennen. In de directe nabijheid van de stad bevindt zich het knooppunt Ballerup. Vanaf hier rijdt u met uw comfortabele huurauto over de Ringautosnelweg 4 (ofwel Motorring 4) en de Frederikssundmotorvejen naar de hoofdstad Kopenhagen. Hier is van alles te zien, te doen en te beleven. Autoverhuur in Ballerup brengt u naar interessante musea als het Danish National Museum, Statens Museum for Kunst en Danish Museum of Decorative Art. Als u met kinderen bent, is het leuk om naar pretpark Tivoli Gardens of Copenhagen Zoo te gaan. Een Kopenhagen kanaaltoer is ook een aantrekkelijk optie om de Deense hoofdstad vanaf het water te leren kennen.


Een huurauto in Ballerup zoeken via HAPPYCAR is heel eenvoudig. U vult op de website uw bestemming in, evenals de ophaal- en inleverdata en tijden. Met een enkele muisklik worden de beste aanbiedingen aan huurauto’s voor u gezocht. U kunt via onze gratis servicelijn (0800-020 27 57) hulp krijgen bij het reserveren, dat zonder risico is. Tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode kunt u uw boeking kosteloos annuleren. Kies daarom ook voor autohuur in Ballerup via onze onafhankelijke en goedkoopste autohuur-prijsvergelijker. Het is uw eerste stap op weg naar een onvergetelijk verblijf in Ballerup en omgeving.