Auto huren Alkmaar

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 22 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Alkmaar - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 03:42 uur.

Dit aanbod is gevonden op 12 jul. 2020 03:42 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 11:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 11:40 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 27 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 11:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 11:40 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 11:40 uur.

Dit aanbod is gevonden op 11 jul. 2020 11:40 uur.

Beoordeling autoverhuur in Alkmaar

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Alkmaar:

4.4 tot 5 (778 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Top services!
Huurauto beoordeling van Amy N.- 19 jul. 2015 00:48
(4.3 tot 5 )
top bestemming, top hotel en een top huur auto
Huurauto beoordeling van Maria U.- 19 jul. 2015 09:28
(4 tot 5 )
Na via happyCar een klein probleem opgelost te hebben een prima tijd gehad met happyCar
Huurauto beoordeling van Sven P.- 21 jul. 2015 01:16
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Alkmaar

Om Alkmaar en omgeving goed te ontdekken, is een auto wel zo makkelijk. Op onze vergelijkingssite HAPPYCAR staan de diverse mogelijkheden om een auto te huren voor u op een rij. Wat uw wensen op het gebied van de huurauto ook maar zijn, bij HAPPYCAR vindt u hiervoor de beste deal. Dagelijks zoeken de medewerkers van HAPPYCAR voor u de beste aanbiedingen. Dat gebeurt in samenwerking met zowel bekende verhuurders als met lokale huurauto-aanbieders. En dat maakt een vakantie in Alkmaar, dé kaasstad van de regio en gelegen in het midden van de provincie Noord-Holland, een absolute aanrader.


Ontdek Alkmaar

Met ruim 107.000 inwoners heeft Alkmaar een belangrijke centrumfunctie in het midden van de provincie. Het bestaat uit de kernen Alkmaar, Oudijk, Koedijk, Schermer en Graft-de Rijp. Naast de kern Alkmaar zijn het kleine stadjes die u met een Rental Car uit Alkmaar prima kunt bezoeken.

Alkmaar is hoofdbasis van eredivisie voetbalclub AZ. Het AFAS stadion ligt vlak naast de ringweg en is met een huurauto, als u bijvoorbeeld graag een rondleiding in het stadion wilt meemaken, uitstekend te bereiken.

Met haar inwoners, ondernemers en organisaties werkt de gemeente onder de naam 'Kracht van Land' samen om allerlei maatschappelijke vraagstukken aan te pakken en de leefbaarheid te behouden.


Met een huurauto Alkmaar ontdekken

Van half april tot half september is Alkmaar dé kaasstad van Nederland. U ziet een schouwspel van het verhandelen van de kaas, zoals dat al meer dan 400 jaar plaatsvindt. Middels de traditionele handjeklap kunt u zien hoe boeren en handelaren de prijzen van de eigen gemaakte kazen bepalen. Vervolgens komen de kaasdragers in authentieke klederdracht de kazen ophalen en van de Waag naar de vrachtwagens brengen. Gadegeslagen door vele bezoekers die ook in de gelegenheid worden gesteld een kaasje te kopen.

Maar Alkmaar biedt meer. Bijzonder gezellige winkels gelegen in het stadshart omgeven met vele monumentale gebouwen, musea, stadswallen en hofjes die een schat aan cultuurhistorische waarde hebben. De Grote St. Laurenskerk en het Waaggebouw zijn twee van de circa 400 monumenten die Alkmaar rijk is.

Er is nog slechts één molen bewaard gebleven met de naam 'Molen de Groot'. Een standaardmolen gebouwd in 1605 en de laatste aanwezige molen van de tien die er vroeger op de wallen rond de oude kern hebben gestaan.


Rondreis door de regio Alkmaar

Bezoekt u Alkmaar en omgeving in het voorjaar, dan zijn de prachtige tulpenvelden die u met uw huurauto kunt zien, een ware lust voor het oog. Honderden hectaren die u zienderogen ziet ontspruiten in een waar kleurenparadijs.

In de regio treft u nog veel meer bezienswaardigheden, die u met een huurwagen kunt ontdekken. We noemen er enkelen.

Het landschap nodigt u uit voor een reis naar het dichtsbijzijnde Heerhugowaard.

Op 10 kilometer afstand bent u met uw auto zo gereden naar de Noordzeekust. Lekker uitwaaien op het strand en genieten van de boten.

Het bij de gemeente Alkmaar behorende pittoreske dorpje Graft-de Rijp is ook een aanrader. Rijdend met uw voertuig komt u langs prachtig gerestaureerde 17-eeuwse gebouwen.

Op drie kilometer afstand bent u bij Broekerveiling. Dit is de grootste doorvaar groenteveiling van de wereld. Echt leuk om met uw kinderen te bekijken.

En dan Hoorn, gelegen op zo'n 25 kilometer afstand van Alkmaar. Prachtige stad met een rijk VOC verleden, sinds 2015 ook thuishaven van het beroemde schip De Halve Maen, een replica van het oorspronkelijk in de 17e eeuw gebouwde, schip. Afgemeerd langs een met uw auto goed bereikbare locatie, kunt u een tijdens een 45 minuten durende rondleiding even teruggaan in de tijd.


Wij zijn ervan overtuigd dat u enthousiast bent geraakt over een bezoek aan Alkmaar en de omgeving. Met een zorgvuldig door ons geselecteerde aanbieding voor een autohuur in Alkmaar, kunt u zorgeloos deze trip gaan maken.Zelfs als u vanuit het buitenland komt, is dit geen probleem: in dat geval kunt u uw auto ophalen bij Schiphol Airport.

Ga dus eens naar Alkmaar en boek uw huurauto direct via HAPPYCAR.nl!