Auto huren Bastia

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+ €10 huurauto korting*

U ontvangt een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking

Vanaf € 19 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 11 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Bastia - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 nov. 2019 08:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 nov. 2019 08:01 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 nov. 2019 08:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 nov. 2019 08:01 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 26 per dag
bij een huurperiode van 11 dagen

Dit aanbod is gevonden op 09 nov. 2019 08:01 uur.

Dit aanbod is gevonden op 09 nov. 2019 08:01 uur.

Beoordeling autoverhuur in Bastia

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bastia:

4.4 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Ik was op zoek naar een voordelige huurauto en ben uiteindelijk bij Happycar uitgekomen!
Huurauto beoordeling van Wouter D.- 19 jul. 2015 07:53
(4.5 tot 5 )
veel kunnen zien met behulp van mijn huur auto
Huurauto beoordeling van Fabian R.- 19 jul. 2015 16:00
(4.5 tot 5 )
Ontzettend leuke reis gehad omdat we konden gaan en staan waar we wouden dankzij de huurauto
Huurauto beoordeling van Kevin D.- 19 jul. 2015 23:56
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bastia

Bastia is de belangrijkste havenstad van het eiland Corsica, het vierde grootste eiland in de Middellandse Zee. De Franse stad ligt bijna 150 kilometer ten zuidwesten van de Corsicaanse hoofdstad Ajaccio. Bastia heeft nog geen 50.000 inwoners en is de hoofdstad van het departement Haute-Corse. De ligging van de stad aan de noordoostelijke kust van Corsica en aan de voet van de Pigno-Massivs is het fantastisch! U heeft een spectaculair uitzicht op dit bergmassief, het perfecte terrein voor wandelaars en bergbeklimmers. Het is een eilandbestemming die zich bij uitstek leent voor autohuur in Bastia. Dat regelt u snel, eenvoudig en voordelig op het huurauto vergelijkingsplatform van HAPPYCAR, waar vele autoverhuurbedrijven als Avis, Thrifty, CarDelMar, Europcar, Hertz en Argus Car Hire huurauto´s aanbieden. U komt automatisch tot de beste prijsgarantie voor uw favoriete huurauto in Bastia. Bijzonder handig is de overname direct bij de luchthaven van Bastia.


Ontdek Bastia

De oorsprong van Bastia gaat terug tot de Romeinse tijd. De stad is in de veertiende eeuw gesticht door de Geneuzen, die de kleine, middeleeuwse vissershaven Porto Cardo uitbouwden tot de vestingstad Bastia. De stadsnaam is afgeleid van het woord ꞌbastionꞌ ofwel fort of vesting. Bastia groeide in de zeventiende eeuw naar een stad met 10.000 inwoners, de bevolking leefde van de landbouw en handwerk. Na de vernietiging van de haven in 1730 en het begin van de industriële revolutie ging het belang van Bastia als economisch centrum verloren. Sinds de jaren 50 van de vorige eeuw heeft zich een nieuwe industriële zone ontwikkeld. Vandaag de dag is Bastia met zijn grootstedelijke gebied (opnieuw) het belangrijkste economische centrum van het eiland.


Aan de noordkant van Bastia begint Kaap Corsica (Cap Corse), een schiereiland dat 40 kilometer naar het noorden doorloopt en ongeveer 10 kilometer breed is. De ligging tussen de zee en de bergen maakt het interessant om een rental car in Bastia vast te leggen. De stad ligt in een decor van steile bergen (met de 960 meter hoge Serra di Pigno) en glooiende heuvels. Bastia heeft ook kleine kiezelstranden in de jachthaven en het strand van Marana, ten zuiden van de stad langs het natuurgebied Etang de Biguglia.


Met een huurauto Bastia ontdekken

Autoverhuur in Bastia biedt u de gelegenheid om alle bezienswaardigheden in de stad en de omgeving te bewonderen. Rijdt u naar Mole Jetée du Dragon en geniet van het panoramische uitzicht op de oude haven en tegenwoordige jachthaven Port de Plaisance. Vanaf hier kunt u de oude stad Terravecchia bereiken, met zijn smalle straatjes, het prachtige Place du Marché waar zich de barokke, met marmer versierde zeventiende-eeuwse kerk Saint-Jean-Baptiste bevindt en het oude stadhuis. Ook het operagebouw en de citadel met Governor’s Palace en het Etnografisch Museum kunt u met uw rental car in Bastia eenvoudig bekijken. Vanaf de citadel kunt u bovendien Elba zien liggen.


Bastia heeft een gematigd mediterraans klimaat. In de droge hoogzomermaanden juli en augustus ligt de gemiddelde temperatuur rond de 25 graden, met pieken tot 30 graden. In de wintermaanden december tot februari blijft het kwik steken tussen 10 en 15 graden, waarbij er regelmatig een bui kan vallen. Het noordoostelijk gelegen Bastia wordt door de bergen beschermd tegen de mistral, die vanaf de Atlantische Oceaan koude en droge lucht aanvoert naar het Middellandse Zeegebied. Het klimaat nodigt uit om in alle seizoenen een huurauto in Bastia te nemen.


Rondreis door de regio Bastia

Met autoverhuur in Bastia kunt u vele leuke excursies maken in de omgeving rond Bastia. Zet koers naar Etang de Biguglia, het grootste meer ten zuiden van Bastia waar u vele trekvogels en zeldzame watervogels kunt waarnemen. Of gaat u naar Santa Maria Assunta om de Pisan kerk en de opgravingen van de vroegere Romeinse nederzetting La Mariana te zien. Op een eenzame bergpas ten zuiden van de stad ontdekt u de dertiende-eeuwse kerk San Michelle de Murato. U heeft hier een adembenemend uitzicht over het Nebbio-gebied en de Golf van Saint-Florent.


Bastia is het minst beïnvloed door het toerisme op Corsica en juist daardoor een bezoek meer dan waard. Geniet van de mediterrane Franse flair en kies ook voor autohuur in Bastia via HAPPYCAR. Op dit toonaangevende huurautovergelijkingsplatform worden de prijzen van meer dan 150 internationale autoverhuurbedrijven met elkaar vergeleken. Vul uw bestemming, ophaal- en inleverdatum op de website in en u vindt een uitstekende auto tegen de laagste prijs. Het stelt u in staat om extra te genieten van uw verblijf in Bastia.