Auto huren Polen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 18 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Poland - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 18 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2019 07:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2019 07:09 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 20 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2019 07:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2019 07:09 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 25 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2019 07:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2019 07:09 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 37 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2019 07:09 uur.

Dit aanbod is gevonden op 19 nov. 2019 07:09 uur.

Beoordeling autoverhuur in Poland

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Poland:

4.4 tot 5 (777 beoordelingen)

(4.7 tot 5 )
Geweldige bak gehuurd voor weinig
Huurauto beoordeling van Ton S.- 19 jul. 2015 02:47
(4.1 tot 5 )
Geweldige service, ontzettend goed geholpen
Huurauto beoordeling van Isabella P.- 20 jul. 2015 12:32
(4.4 tot 5 )
Mijn vele vragen werden zeer snel beantwoord, ik heb dit als zeer fijn ervaren.
Huurauto beoordeling van Nadia L.- 20 jul. 2015 12:16
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Polen

Maak gebruik van HAPPYCAR om de perfecte huurauto te vinden voor uw Pools avontuur. Gelegen in centraal Europa, heeft dit vlakke land veel te bieden voor de ontluikende bezoeker. Van prachtige steden tot wouden in het oosten en gebergte in het zuiden.

Polen is het 10ste grootste land van Europa en grenst aan zeven verschillende staten, onder de Tsjechië, Oekraïne en Litouwen. De populatie is rond de 38 miljoen, waardoor het op sommige plekken angstaanjagend dichtbevolkt kan zijn. Polen, verklaard als ‘mensen die in het open land wonen’, is in deze situatie een zeer geschikte naam.


Steden

De leukste stad van Polen is, als het aan ons ligt, Warschau. De hoofdstad en grootste stad met een populatie van over 1,5 miljoen inwoners. Het is gelegen op de Vistula, de rivier van grootste omvang. Deze is ook de populairste bestemming in Polen. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd deze zwaar beschadigd. Gelukkig werden delen van de stad heropgebouwd.

Een bijzondere bezienswaardigheid in Warschau is de St. Johns kathedraal. Deze werd in de 18e eeuw gereconstrueerd na één van de oorlogen. Net als het neorenaissance stijl paleis. Het Koninklijke kasteel van Warschau, een werelderfgoed, is zeker ook de moeite een kijkje te nemen.

Neem uw huurauto om de tweede grootste stad van Polen te bezoeken, het prachtige oude Krakow. Met een populatie van over 700.000 mensen, kunt u vele attracties bijwonen. De originele stad werd verwoest. Het enige wat u nog kunt bezichtigen uit de 13e eeuw is de toren. Bovendien heeft u hier een prachtig uitzicht over heel de stad.

Vroeger was het de plek voor de bekroning van de oude Poolse monarchen. Wawel, een van de bekendste historische steden, is het thuis van enkele prachtige kastelen en paleizen. Bovendien zijn de Polen heel erg trots op de kathedraal. U kunt genieten van het originele interieur, waar u koninklijke inscripties kunt terugvinden. Deze benoemen de overleden heersers van het land. U hoeft slechts een klein stukje te rijden om het voormalig concentratiekamp Auschwitz te bezoeken. Dit is een zeer trieste plek, maar wanneer u in de buurt bent zeker het bezoeken waard. Deze ervaring zal namelijk uw kijk op de Tweede Wereldoorlog in zekere zin beïnvloeden en u zult misschien wel op een andere manier over vrijheid nadenken.

Met hun uitzonderlijke architectuur, is Gdansk (ook wel bekend als Danzig), beschouwd als de mooiste stad in Polen. Het bevat een populatie van 500,000 personen. De St. Mary’s kerk waar wel 20,000 mensen in passen, is een van bijzonderste en kolossale kerken in de wereld die gebouwd zijn uit baksteen. Het Malbork kasteel, gelegen op een uur van de stad per auto, werd gebouwd door de Teutonische ridders gedurende 1400. Het maakt deel uit van de Poolse nationale historische monumentale lijst.

 

Nationale parken

In 1921 werd Bialowieza opgericht. Het is Polen zijn oudste nationale park. Begrensd aan Belarus, was het de oude jaag grond van de Poolse monarchie en Russische tsars. In dit park, kunt u het befaamde zoogdier van Polen terugvinden, de bizon. Deze werd heringevoerd in het wild na het uitsterven in vroege 1900. Een groot gedeelte van het park is behouden van de mens zodat het woud in originele staat kan worden bewaard.

Een gebied van wouden en meren verspreid over meer dan 44km² is het prachtige Bory Tuckolskie nationale park. In het park kunt u wel 140 verschillende vogels gaan bewonderen. U heeft ook de mogelijkheid dit park te verkennen door middel van een fiets. Als u liever wandelt kan dat natuurlijk ook: het park is perfect toegankelijk voor wandelaars.

Wat u ook kunt doen, is afreizen naar een iets donkerder verleden zoals de zoutmijn van Wieliczka, vandaag de dag een toeristische attractie met meer dan 250 kilometer aan galerijen waar de rotsen zijn versierd met reliëfs en standbeelden die uit het zout zijn uitgehakt. Gedurende een tour zal u ongeveer 3,5 kilometer door de mijnen reizen.

Wat ook u reden kan zijn dit prachtige land te bezoeken, en huurauto in het veelzijdige Polen geeft u de mogelijkheid en vrijheid dit op een eenvoudige en comfortabele manier te doen. Ga dus nu naar HAPPYCAR.nl en boek uw huurauto voor uw volgende vakantie in Polen!