Auto huren Munchen

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 16 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 3 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in München - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 16 per dag
bij een huurperiode van 3 dagen

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2019 01:07 uur.

Dit aanbod is gevonden op 03 dec. 2019 01:07 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 22 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 11:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 11:32 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 24 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 11:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 11:32 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 31 per dag
bij een huurperiode van 6 dagen

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 11:32 uur.

Dit aanbod is gevonden op 01 dec. 2019 11:32 uur.

Beoordeling autoverhuur in München

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in München:

4.3 tot 5 (780 beoordelingen)

(4.4 tot 5 )
Alleen maar positieve ervaringen. Beveel het zeker aan!
Huurauto beoordeling van Marielle P.- 19 jul. 2015 05:35
(4.8 tot 5 )
Zeer tevreden over de service
Huurauto beoordeling van Marion de V.- 19 jul. 2015 22:40
(4.6 tot 5 )
Reservering heel makkelijk. Top service. Alles goed geregeld!
Huurauto beoordeling van Thijs M.- 19 jul. 2015 08:58
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Munchen

München, de hoofdstad van de zuidelijke Duitse deelstaat Beieren, is boven alles bekend om haar uitstekende bier en de vele tradities die dit ‘gouden vocht’ met zich meebrengt. De belangrijkste traditie is toch wel het Oktoberfest dat elk jaar in september plaatsvindt. Natuurlijk is München veel meer dan alleen bier. In München vindt u boulevards, fonteinen, parken, paleizen, unieke musea, biergarten en een uitstekende gastronomie. De ligging aan de voet van de Alpen draagt bij aan het unieke karakter van München. De makkelijkste manier om München te ontdekken is per huurauto.

Bezienswaardigheden in München

U kunt ervoor kiezen om per vliegtuig naar deze stad te komen. U komt dan aan op het Franz Josef Strauß vliegveld. Het is natuurlijk wel zo gemakkelijk als u dan niet nog ter plekke een huurauto hoeft uit te zoeken. Bespaar uzelf tijd, geld en moeite en regel uw huurauto vooraf via HAPPYCAR.nl. Op die manier kunt u de huurauto snel ophalen en deze stad gaan ontdekken!
Een van de mooiste bezienswaardigheden in München is de Residenz. Dit enorme paleis ligt in het centrum van de stad en heeft maar liefst tien binnenplaatsen en 130 kamers. Verder vindt u in het paleis nog een oud theater en een schatkamer. Het paleis stamt uit de tijd dat de Wittelbachers aan de macht waren. Deze koninklijke familie regeerde eeuwenlang over Beieren en de invloed van de Wittelbachers kunt u nog door heel München terug vinden. U vindt het bijvoorbeeld ook terug in het Nymphenburg Paleis. Het paleis is ontworpen door de Italiaanse architect Agostino en was voorheen het zomerpaleis van de Wittelbachers.

Het meest centrale plein van het centrum is de Marienplatz. Het plein wordt gedomineerd door het indrukwekkende en prachtig gedecoreerde Neue Rathaus. Elke dag luiden de 43 klokken van dit stadhuis een mooi hoorspel. Op het plein is een gouden beeld van de heilige maagd Maria te vinden. Vlakbij de Marienplatz ligt de Frauenplatz. Aan de Frauenplatz vindt u de Frauenkirche. De torens, beide 99 meter hoog, bepalen voor een deel het aanzicht van München. De kerk werd gebouwd tussen 1468 en 1488 en wordt beschouwd als één van de hoogtepunten van de Beierse bouwkunst.

In het centrum van München ligt ook een heuse museumwijk. De bekendste musea in het Kunstareal zijn het Alte Pinakothek, Neue Pinakothek en Pinakothek der Moderne. In de Alte Pinakothek vindt u vooral werk van kunstschilders uit de barok en renaissance, in de Neue Pinakothek vindt u kunst van eind achttiende eeuw tot en met begin twintigste eeuw en in de Pinakothek der Moderne vindt u vooral moderne kunst. Naast deze musea vindt u nog tal van andere musea in de Kunstareal. In een ander deel van München vindt u het Museuminsel. Hier vindt u het grootste museum ter wereld, namelijk het museum voor wetenschap en techniek.

Wat u natuurlijk niet mag missen in München zijn de biergarten. U vindt er maar liefst 180 in München en wanneer de zon zich maar even laat zien zitten ze helemaal vol. Eén van de leukste biergarten is de biertuin op de Viktualienmarkt. Een andere biertuin is het Hofbräuhaus. Hier drinkt de Münchener sinds 1644 zijn biertje.

Met een huurauto in München
Met een huurauto in München rijdt u zo naar alle bezienswaardigheden toe. Een huurauto geeft u de vrijheid om te doen wat uzelf wilt. Wanneer u even genoeg heeft van de stedelijke drukte dan rijdt u naar Het Olympia Park of Allianz Arena. In het Olympa Park kunt u terecht voor sport en recreatie, muziekvoorstellingen en musicalshows en in de Allianz Arena kunt u een kijkje nemen bij der Rekordmeister, oftewel Bayern München. U kunt het natuurlijk ook buiten München opzoeken: wat dacht u van Stuttgart of net over de grens met Oostenrijk in Salzburg? Met een huurauto in München geeft u uzelf de mogelijkheid en vrijheid om te gaan en staan waar u dat wilt.