Auto huren Bosnie En Herzegovina

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Bosnia Herzegovina

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Bosnia Herzegovina:

4.9 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Hoeveel beter will je het nog hebben ?
Huurauto beoordeling van Achmed K.- 19 jul. 2015 03:24
(4.8 tot 5 )
Hielpen me om een auto naar wens te vinden
Huurauto beoordeling van Mandy R.- 18 jul. 2015 09:12
(4.5 tot 5 )
Niet gedacht dat we een auto konden lenen op onze bestemming maar dankzij happyCar toch mogelijk geweest
Huurauto beoordeling van Floor P.- 18 jul. 2015 21:43
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Bosnie En Herzegovina

Een vakantie gepland naar Bosnie en Herzegovina? Boek dan snel een voordelige huurauto Bosnie en Herzegovina via HAPPYCAR. Met een paar klikken worden grote verhuurmaatschappijen zoals Avis, Europcar en Hertz met elkaar vergeleken, waarna de beste keuze gemaakt kan worden. Ontdek de schoonheid van het land met een auto van autoverhuur Bosnie en Herzegovina.


Ontdek Bosnie en Herzegovina

Met de oorlog van de jaren ’90 in het achterhoofd durft de grote meerderheid van de Nederlandse toeristen nog niet te kiezen voor deze bestemming. Echter leeft het land inmiddels al meer dan 20 jaar in vrede en heeft het de bezoeker veel te bieden zowel op het gebied van natuur, cultuur als ook historie. Het land is een perfecte smeltkroes van Oosterse en Westerse culturen die tot uitdrukking komt in de vele gebouwen. Moskeeën staan vredelievend naast kerken en synagogen, terwijl de bevolking een mengelmoes van religies aanhangt. De verschillende gebouwen zijn moeiteloos te bezoeken met een gehuurde auto van autoverhuur Bosnie en Herzegovina. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden om zich uit te leven wat betreft verschillende watersporten en zelfs wintersporten. De gastvrije bevolking maakt een bezoek aan Bosnie en Herzegovina daarbij onvergetelijk. Vooral het platteland is erg vriendelijk en gastvrij en wie een beetje moeite doet om met de lokale bevolking in aanraking te komen, zal optimaal kunnen genieten van het land en dat zeker tijdens een rondrit in een huurauto Bosnie en Herzegovina.


Met een huurauto Bosnie en Herzegovina ontdekken

De hoofdstad Sarajevo geldt voor velen als vertrekpunt om het land verder te ontdekken. De stad is onlosmakelijk verbonden met een geschiedenis die doortrokken is van oorlogen. Waren het in vroegere tijden de Oostenrijkers en Turken, in de jaren ’90 ging het onder de lokale bevolking mis. De oorlog heeft zijn sporen achter gelaten in deze stad, maar desondanks is de stad een must see voor bezoekers. Sarajevo ligt aan twee rivieren: de Bosna en de Miljacka rivier, waar een van de oudste bezienswaardigheden van de stad te vinden is: de Latijnse brug over de Miljacka rivier. De brug dateert uit 1565. Met een auto van autohuur Bosnie en Herzegovina is deze brug makkelijk en snel bereikbaar. Daarnaast is ook de Heilig Hart Kathedraal, die op het ontwerp van de Parijse Notre Dame gebaseerd is, het bezoeken waard. Een bezoek aan het tunnelmuseum geeft inzicht in het leven tijdens de oorlog. Ten slotte mag het oude centrum Bašcaršija niet ontbreken. Dit gedeelte is autovrij en al gauw na het parkeren zal men zich in vervlogen Oosterse tijden wanen.


Mostar is een bekende bezienswaardigheid vanwege de beroemde brug die uit de zestiende eeuw stamt en het feit dat de stad tijdens de oorlog het middelpunt van de ontstane verdeeldheid was. Naast de brug is de katholieke kerk die het hoogste punt van de stad vormt, een bezichtiging waard. Het oude centrum is net als in Sarajevo autovrij en biedt bezoekers de gelegenheid om de stad van een andere kant te leren kennen, waarbij direct contact met de lokale bevolking bijdraagt aan het echte vakantiegevoel.


Rondreis door Bosnie en Herzegovina

Naast Sarajevo en Mostar, die op 80 kilometer van elkaar liggen en goed bereikbaar zijn met een auto van autoverhuur Bosnie en Herzegovina is het land perfect geschikt om er een rondreis te maken. Het heuvelachtige landschap wordt afgewisseld door authentieke dorpen waar vreemdelingen van harte welkom geheten worden. Een aanrader is het nationale park Sutjeska, waar overweldigend mooie oerbossen zijn die afgewisseld worden door een interessante flora, fauna en diverse watervallen. Iets verder naar het zuiden ligt de meest populaire zwemplek van het land: de rivier Trebizat met de Kravica watervallen. In het land dat beheerst wordt door rivieren geldt de Una niet alleen als de mooiste rivier, maar hier kunnen sporters zich naar hartenlust uitleven in rafting. In Pocitelj heerst nog een authentieke Ottomaanse sfeer die versterkt wordt door de Oriëntaalse architectuur. Tijdens een rondreis in een auto van autohuur Bosnie en Herzegovina mag een bezoek aan een van de talloze stranden natuurlijk niet ontbreken.


Op zoek naar nieuwe vakantie ervaringen? Optimaal genieten van de bezienswaardigheden die Bosnie en Herzegovina te bieden heeft? Maak dan gebruik van de mogelijkheid die HAPPYCAR biedt om de prijzen van auto’s van autoverhuur Bosnie en Herzegovina met elkaar te vergelijken.