Auto huren Montenegro

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

tot 60% besparen

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Beoordeling autoverhuur in Montenegro

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Montenegro:

4.8 tot 5 (764 beoordelingen)

(4.1 tot 5 )
Toppie! Happycar!
Huurauto beoordeling van Frank P.- 18 jul. 2015 05:15
(4.9 tot 5 )
Wanneer ik weer eens een auto huur kom ik zeker weten bij HAPPYCAR terug.
Huurauto beoordeling van Romero S.- 18 jul. 2015 06:06
(4.6 tot 5 )
Cabrio gehuurd vanwege het prachtige weer het was top. Ik zou iedereen HappycaR aanraden.
Huurauto beoordeling van Hans W.- 18 jul. 2015 09:50
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Montenegro

Montenegro is een prachtig Balkanland dat gelegen is tussen de landen Kroatië, Bosnië en Servië in. Het land telt ruim 650.000 inwoners en is daarmee een van de minst drukke balkanlanden. Het landschap is erg divers en kent verschillende soorten natuurgebieden wat een echte toeristen trekpleister is voor vele toeristen die het land hierom dan ook jaarlijks bezoeken. Ook als wintersport locatie is Montenegro erg populair. Ruim 61% van het land lig boven de 1000 meter. Dit is natuurlijk ideaal voor het reliëf in het land en maakt Montenegro een prachtig land om te bezoeken. In Montenegro spreek men Montegrijns en kunt u er gewoon betalen met de Euro. Het is natuurlijk makkelijk om met het vliegtuig richting Montenegro te vliegen. Dit maakt het echter niet avontuurlijk. Er is zoveel te ontdekken in het land dat het met een huurauto van HAPPYCAR veel avontuurlijker is. Via HAPPYCAR is een huurauto Montenegro zo geregeld. Hier vergelijkt u de beste prijzen voor een huurauto naar keuze. Zodoende heeft u het helemaal in eigen hand. U vergelijkt de prijzen, bekijkt de verschillende huurauto's en maakt een keuze uit de diverse auto's die behoren tot het assortement van bedrijven zoals Avis en Enterprise. Ontdek het prachtige land Montenegro met een huurauto van HAPPYCAR!


Ontdek Montenegro

Met een huurauto komt u terecht in het prachtig hoog liggende land Montenegro. Hier merkt u dat het land enorm veel te bieden heeft qua variatie. Het heeft prachtige stranden, vele bossen, diverse soorten planten en bloemen en fantastische berggebieden. Als u geluk heeft, dan ontdekt u wat wilde dieren in een van de bossen zoals bruine beren. Hetgeen wat u ook op zal vallen is dat de wegen verre van perfect zijn en dat het verkeer er aardig druk kan zijn. Dit is alleen zo als u in de binnenstad bent. Zodra u meer richting de natuur gaat, zijn de wegen wat beter en omdat daar ook niet zo heel veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn, is het verkeer er ook minder druk.


Montenegro is rond 1878 volledig onafhankelijk geworden. In 1910 werd het een koninkrijk en vormde het tijdens de Eerste Wereldoorlog een alliantie met Servië. Rond 1918 werden Montenegro en Joegoslavië tezamen gebonden tot één koninkrijk. Montenegro werd tijdens de Tweede Wereldoorlog bezet door Italië en Duitsland en aan het einde van de Tweede Wereldoorlog in 1945 behoorde het als deelrepubliek bij het federale Joegoslavië.


Met een huurauto Montenegro ontdekken

De hoofdstad van Montenegro is Podgorica. Deze stad is erg populair onder de toeristen omdat het een vrij moderne stad is en er veel bezienswaardigheden zijn. In heel Montenegro zijn vele historische gebouwen of wat er van overgebleven is te vinden. Zo is de voormalige slavenmarkt in Ulcinj erg populair. Vroeger werden op deze slavenmarkt slaven verhandelt door piraten. Zij verscheepten slaven vanuit Italië naar de slavenmarkt in Ulcinj waar zij weer werden verkocht tegen een aardige prijs. Een andere bezienswaardigheid in Montenegro is het meer van Shkodër. Dit meer is een prachtige plaats waar de natuur echt tot zijn recht komt. Het meer is een druk bezochte plaats voor vele toeristen, maar desondanks is het er nooit druk genoeg en kan u er heerlijk genieten van het geluid van het stromende water en de andere geluiden van de natuur. Natuurlijk is het uitzicht dat u heeft op het meer al een plaatje. Tot slot is de Pasha Moskee in Ulcinj echt iets dat je gezien moet hebben. De moskee is gebouwd in het jaar 1719. Het Turkse bad dat er naast gebouwd is, is een populaire trekpleister voor vele toeristen en toegankelijk voor iedereen die van een dagje rust wilt genieten.


In Montenegro kunt u genieten van diverse gerechten die veel weg hebben van Turkse en Spaanse gerechten. Denk hierbij aan een inktvis risotto. De risotto ziet er wat apart uit doordat deze zwart/ paars van kleur is, maar het smaakt voortreffelijk. Daarnaast zijn ook lam in gekookte melk en Kacamak (een soort pap) populaire gerechten. Servie is ook niet ver weg. Verder is het ook een aanrader om de prachtige stad Sarajevo te bezoeken.


Rondreis door de regio Montenegro

Via autoverhuur Montenegro kan je natuurlijk meer ontdekken! Wat dacht je van regio? Bezoek bijvoorbeeld het Ohrid meer in Macedonië, een prachtig recreatief meer. Daarnaast kunt u ook naar het Nationaal Park Skadar Lake. Dit prachtige meer is ideaal om vogels te spotten. Wist je dat er meer dan 280 soorten vogels te spotten zijn?


Wij wensen u een goede reis toe!