Auto huren Toulouse

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 11 per dag
Kleine auto

Goedkope voorbeeldprijs Kleine auto

bij een huurperiode van 9 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Toulouse - Goedkoopste aanbiedingen

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 11:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 11:22 uur.

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 11:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 11:22 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 19 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 11:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 11:22 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 23 per dag
bij een huurperiode van 9 dagen

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 11:22 uur.

Dit aanbod is gevonden op 26 jan. 2020 11:22 uur.

Beoordeling autoverhuur in Toulouse

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Toulouse:

4.9 tot 5 (779 beoordelingen)

(4.2 tot 5 )
Wat fijn om zo goedkoop een auto gehuurd te hebben waardoor we extra van onze vakantie konden genieten
Huurauto beoordeling van Gert H.- 19 jul. 2015 05:35
(4.2 tot 5 )
Wij waren overal genomen zeer tevreden met alles
Huurauto beoordeling van Pascalle van E.- 20 jul. 2015 03:24
(4 tot 5 )
Ik dacht dat er meer tijd in zou gaan zitten om te boeken maar nee, erg fijn!
Huurauto beoordeling van Jorien van R.- 20 jul. 2015 19:24
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Toulouse

Toulouse is een stad in het departement Haute-Garonne in het zuidwesten van Frankrijk. Het ligt aan de oevers van de rivier de Garonne, 150 kilometer van de Middellandse Zee, 300 km van de Atlantische Oceaan en 590 km van Parijs. Met zo’n 1,23 miljoen inwoners is het grootstedelijk gebied van Toulouse de vierde grootste in Frankrijk. Toulouse is het centrum van de Europese lucht-en ruimtevaartindustrie, met het hoofdkwartier van Airbus, Galileo-systeem, de SPOT-satelliet-systeem, EADS, ATR en de Aerospace Valley. Naast het centrum van de Europese lucht-en ruimtevaartindustrie vindt u in Toulouse het l'Oncopole de Toulouse, het grootste onderzoekscentrum voor kanker in Europa.

Bezienswaardigheden in Toulouse
De stad en de omgeving van Toulouse kunt u gemakkelijk met een huurauto bezichtigen. Een auto huren in Toulouse is bijvoorbeeld mogelijk bij het vliegveld van Toulouse. Hierdoor is de stad erg goed bereikbaar, met verschillende directe vluchten vanaf Schiphol. Wanneer u bent geland bent kunt u hier eenvoudig uw online gehuurde huurauto ophalen. De stad Toulouse is een stad vol met bezienswaardigheden. Zo kunt u als eerst naar Place du Capitole, het hart van de gemeentelijke administratie van de Franse stad Toulouse. De acht kolommen van het paleis vertegenwoordigen de oorspronkelijke acht Capitouls. In 1873 bouwde Eugène Viollet-le-Duc een klokkentoren in de typische stijl van Noord-Frankrijk op de top van de kasteeltoren van het gebouw. Met uw huurauto in Toulouse rijdt u eenvoudig naar de fontein op het Wilson Square. In de fontein vindt u het beeld van de dichter Pèire Godolin, een dichter uit 1580 die schreef in het dialect van de stad. Rijdt u verder met uw huurauto  naar een van de kerken van de stad. Eén van de kerken die u gezien moet hebben, is de Basilique Saint-Sernin de Toulouse, een prachtige kerk uit het jaar 1180. De Saint-Sernin is vooral bekend om de kwaliteit en kwantiteit van de Romaanse beeldhouwkunst. Met uw huurauto door Toulouse zorgt u ervoor dat u de stad op een snelle en makkelijke manier leert kennen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de auto even te laten staan en te genieten van een heerlijke wandeling. Zo kunt u bijvoorbeeld over de kanaalbrug Orb lopen, de langste brug over het Canal du Midi. De Canal du Midi is het langste kanaal van Frankrijk en loopt tussen de Middellandse Zee en Toulouse. Het Canal du Midi werd gegraven om te dienen als afsnijroute tussen de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Het vermijden van de lange zeereis rond het vijandige Spanje en Barbarijse piraten was toentertijd erg belangrijk. De Jardin des Plantes is de 7 hectare grote botanische tuin van Toulouse. De Jardin des Plantes, ligt in het zuid-oosten van het centrum in de wijk Busca dicht bij het Canal du Midi. Met uw gehuurde auto in Toulouse rijdt u gemakkelijk naar een van de musea van de stad. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het Musée des Augustins, Fondation Bemberg, Musée Georges Labit en het Cité de l'espace. Dit laatste is een attractiepark met als thema's de ruimte en de verovering van de ruimte. Het werd geopend in september 1997 en is gelegen aan de oostelijke rand van Toulouse.

Huur een auto in Toulouse

Met uw huurauto kunt u naast de stad Toulouse ook haar omgeving bezichtigen. In de omgeving van Toulouse kunt u genieten van een prachtige natuur afwisselend met verschillende mooie steden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Montpellier (op een afstand van nog geen 250 kilometer) of Marseille (iets meer dan 400 kilometer), waar u heerlijk van het strand kunt genieten en een drankje kunt drinken aan de Franse kust. Met een autohuur in Toulouse bent u binnen twee en een half uur rijden in Andorra. Andorra is een klein land grenzend aan Spanje en Frankrijk en hier komen per jaar van zo’n 10 miljoen toeristen. Een huurauto in  Toulouse maakt het voor u mogelijk om te gaan een staan waar uzelf wilt.