Auto huren Glasgow

Huurauto zoeken

Huurauto zoeken
Voor bestuurders jonger dan 26 of ouder dan 69 jaar kan een leeftijdstoeslag worden gerekend. Vult u alstublieft uw leeftijd in zodat wij u de juiste aanbiedingen inclusief de verplichte toeslagen kunnen laten selecteren.

+10 € huurauto korting*

*Nadat de boeking is afgerond, ontvangt u een 10 € voucher om u te bedanken voor uw eerste boeking (6 maanden geldig, minimale bestelwaarde 100 €)

Vanaf € 11 per dag
Compacte klasse

Goedkope voorbeeldprijs Compacte klasse

bij een huurperiode van 7 dagen.

Voorbeeld gisteren gevonden. Kiest u een andere huurlengte, dan kan de prijs afwijken van het voorbeeld.

Kosteloos annuleren

Zonder risico: Kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van uw huurperiode.

Beste prijsgarantie

Wij garanderen u de beste prijzen voor onze huurauto's!

Kosteloos advies

Wij helpen u graag verder via onze servicelijn.

Wij vergelijken deze autoverhuur aanbieders

Thrifty
Hertz
Dollar
Alamo
Avis
Europcar
Budget
National
Enterprise

Autoverhuur in Glasgow - Goedkoopste aanbiedingen

Compacte klasse

Compacte klasse

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 09:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 09:29 uur.

Kleine auto

Kleine auto

Vanaf € 11 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 09:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 09:29 uur.

Middenklasse

Middenklasse

Vanaf € 12 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 09:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 09:29 uur.

Hogere klasse

Hogere klasse

Vanaf € 15 per dag
bij een huurperiode van 7 dagen

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 09:29 uur.

Dit aanbod is gevonden op 04 dec. 2019 09:29 uur.

Beoordeling autoverhuur in Glasgow

Gemiddelde waardering van onze klanten voor een huurauto in Glasgow:

4.4 tot 5 (784 beoordelingen)

(4 tot 5 )
Na overleg met het service team de perfecte wagen geboekt voor mijn reis
Huurauto beoordeling van Ramona P.- 18 jul. 2015 16:57
(4.2 tot 5 )
Wanneer wij een auto boeken, altijd via HAPPY CAR!
Huurauto beoordeling van Peet L.- 19 jul. 2015 03:21
(4.1 tot 5 )
Nog niet vaak zulke scherpe aanbiedingen tegengekomen
Huurauto beoordeling van Aaron L.- 19 jul. 2015 23:23
 De beoordelingen worden geplaatst door onze klanten aan het einde van de huurperiode

Autoverhuur in Glasgow

Vanuit de grootste in het Verenigd Koninkrijk stad, op Londen na, heeft u een prachtig uitgangspunt om Schotland te verkennen. Met het vliegtuig bent u hier vanuit Nederland zo, en met een huurauto in Glasgow kunt u het prachtige Schotland in uw eigen tempo bekijken. Maar voordat u de weg op gaat is het natuurlijk een must om eerst Glasgow zelf te verkennen, de stad was er al in de tijd van de Romeinen in is in de Middeleeuwen uitgegroeid tot een belangrijke handels stad. Na de industriële revolutie beleefde deze stad zijn hoogte punt. Gaat u voor een stedentrip naar Glasgow met het vliegtuig? In dat geval kunt u uw huurauto in ontvangst nemen bij Glasgow Airport. HAPPYCAR.nl heeft hier vele partners en het is dus erg gemakkelijk om snel uw auto op te halen.


Ontdek Glasgow

Wanneer u in Glasgow bent kunt u de prachtige kathedraal bezoeken, deze is zeer de moeite waard. Bent u niet zo’n fan van kerken bezoeken, maar houdt u wel heel erg van winkelen? In dat geval bent u in Glasgow ook aan het goede adres, want hier kunt u het beste winkelen van heel Groot-Brittanië, op Londen na dan. De belangrijkste winkelstraat van de stad is Buchanan Street. Het gebied rond deze straat is volledig auto vrij en er ligt een hypermodern winkelcentrum de “Buchanan Galleries”. Dit winkelcentrum heeft gecombineerd meer dan 80 winkels. Nog niet genoeg gehad? In dezelfde straat ligt een tweede winkelcentrum namelijk “Princess Square”. Maar u bent natuurlijk niet alleen voor het winkelen naar Glasgow gekomen, u kunt ook een bezoekje brengen aan de vier na oudste universiteit van Groot-Brittanië die overigens ook bij een van de 100 beste ter wereld hoort is naast een centrum van educatie ook een van de mooiste gebouwen van Glasgow, het historische gebouw stamt uit 1886. De universiteit is gesticht in het jaar 1451.


Auto huren in Glasgow

Wanneer u in Glasgow een auto huurt wilt u natuurlijk ook Schotland verkennen en dit kan, er is namelijk genoeg te zien. Wat dacht u namelijk van de auto nemen om naar Rossyln Chapel te rijden. Deze historische kapel wordt vaak geassocieerd met de vrijmetselarij. Dit kan natuurlijk ook komen doordat deze kapel in het boek de Da Vinci Code van Dan Brown is gebruikt omdat een van de raamkozijnen een afbeelding van een gewas zou bevatten dat op mais zou lijken. Men zou dit gewas niet moeten kennen in Europa aangezien dit het pas na de Spaanse Conquiste van Latijns America ontdekt werd in de nieuwe wereld. Wanneer u verder rijdt kunt u natuurlijk naar het befabelde Loch Ness rijden om te kijken of u het monster van Loch Ness kunt zien. Maar u kunt rondom Loch Ness ook door het Schotse land wandelen of een cruise maken over het meer zelf. Verder kunt u ook nog door rijden naar Melrose abbey, een Cistercienerabdij met zeer gedetallieerde beeldhouwwerken meerdere malen verwoest door de Engelsen is er een schitterende ruïne overgebleven. Daarnaast wordt er beweerd dat hier het hart van de Schotse koning Robert the Bruce begraven ligt.


Rondreizen door de regio van Glasgow

Daarnaast kunt u ook richting het noorden rijden om de Schotse hooglanden in te gaan, een heuvel en bergachtig gebied met talloze valleien. Hier vind men nog de echte ruige schoonheid van Schotland met Whisky, de Doedelzak en de kilt de drie meest bekende Schotse symbolen. Zoals u ziet is Schotland erg veelzijdig en een huur auto Glasgow geeft u de vrijheid om dit ruige en wonderschone land te verkennen. Of gebruik de tijd om ook de prachtige stad Aberdeen te bezoeken. Ook bij de luchthaven van deze stad, Aberdeen Airport, is het mogelijk om uw huurauto over te nemen of weer in te leveren.

Als u een stuk naar het westen rijdt, komt u bij Edinburgh. Hier vinden jaarlijks talloze evenementen plaats, checkt u dus van tevoren of u er één bij kunt wonen!

 

Zoals u hierboven kunt lezen, hoeft u uzelf niet te vervelen in Glasgow en het gebied eromheen. Met een huurauto van HAPPYCAR kunt u gaan en staan waar u wilt en ontdekt u deze regio op uw eigen manier!